بی بی کد ویلای من

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.ورودتون رو خیر مقدم میگم.یه وایر از کارتون بزارین
کار خوبی شده.نور کار خوب شده.بهتر بوداز HDRIبرای نور استفاده میکردین.ببین اگه خورشید واقعا اونجا باشه باید حتما سایه و تاثیرش توی ستون های طبقه بالا باشه.
مدلسازی کار نمره کامل رو میگیره.البته باید حتما وایر فریم کارو بزارین
سقف بد شده.باید از پلاگین هایی مثل roof design استفاده بکنین
طراحی کار خودتون هست؟
آدم هم نباید اینطوری باشه.باید به نقطه گریز توجه بشه.یعنی نقطه گریز خود کار و نقطه گریز کاراکتر یکی باشه.
منتظر کارهای بعدی هستیم.

madmaster_3d

Well-Known Member
منم ورودتون رو تبریک میگم.
خیلی قشنگ شده.
فقط آدمه که انگار عکسه. حداقل اینجوری میزنه. حذفش کن. بعد متریال کرمی که روی خونه هست. منظورم لبه های سقف اونها اصلا خوب نیست. ولی بقیش خوبه.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
من هم یه نکته در حد دانش خودم بگم دوست عزیز کنار این که کار خوبی شده.

شیشه ها: ببین دوست عزیز شیشه ها همیشه یه موجی دارن در حد خیلی کم که انعکاس های دور رو Deform میکنن، همیشه وقتی برای ساختمونت شیشه ایجاد میکنه یه noise خیلی کم با اندازه تقریبا بزرگ بده بهش تا انعکاس هات رو تو مکان های دور Deform کنه تا کار طبیعی تر بشه.

soroushdesign

Well-Known Member
سلام،
مصطفی جان تبریک اول واسه این کار بسیار زیبا که انجام دادی و تبریک دوم واسه همت عالی که داشتی... + آرزوی موفقیت
--------------------------------
دوستان عزیز ممنون از اینکه خیلی با دقت کاهارو بررسی میکنید فقط من 1 نکته بگم ، مصطفی حدود 2 ماهه که مکس رو شروع کرده و طبیعتا با خیلی از پارامترها هنوز کاملا آشنا نشده...

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
دوستان عزیز ممنون از اینکه خیلی با دقت کاهارو بررسی میکنید فقط من 1 نکته بگم ، مصطفی حدود 2 ماهه که مکس رو شروع کرده و طبیعتا با خیلی از پارامترها هنوز کاملا آشنا نشده...

سلام
دوست عزیز خوب ما هم چون دوستش داریم نکات رو بهش میگیم، اگه میخواستیم اذیتش کنیم بود یا اصلا پستی نمیزدیم یا همچین تعریف میکردیم که فکر کنه خفن ترین کار رو کرده، چون تعریف بیجا بد تر از تعریف نکرده. :wink:

اگه دو ماه هم هست که شروع کرده که خیلی عالیه، فقط من دلم میسوزه دوستان هنرمند همه دارن Arch کار میکنن، یا مدل و تکسچر و نور :sad:

soroushdesign

Well-Known Member
bubo3d عزیز
خیلی از نظر دادن و نقد کردن کارها لذت میبرم ، اینکه گفتم 2 ماهه شروع کرده بخاطر این نبود که نظر ندید، خواستم بدونید تلاش زیادی داشته تا بتونه کار رو به اینجا برسونه،
:rose:

ssevil

Well-Known Member
سلوم
برای دو ماه کار کردن یه چیزی فوق عالیه
بی نهایت قشنگ کار کردی
اگه ادم و حذف کنی که عارف بهونه ی گیر دادن نداشته باشه عالیه:green:
اینو جدی می گم شروع کارت به این محشری بوده چند ماه دیگه کارات تک می شه
با همین پشت کار ادامه بده افرین

:rose:
سلوم به استاد کچلوت برسون
:)

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام
من الان نزدیک به 7 ساله دارم مکس کاز میکنم اما خدایــــیش نمیتون همینو بزنم واقعا تبریک عالی شده اگه دماه اینجوری شدی با این استعداد و پشتکار
به زودی میری اون بالا ها ادامه بده
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا