آره کامل با خودم بودهخیلی جالب شده (البته اگه خودت کامل طراحی کردی)
اشکالی به نظرم نداره!
ولی جالب و خلاقانه بود!
به نظرم خوبه که اون قسمت لنز دوربین رو بدی تیغ بزنن!
بنظرم طراحیش رو اگه بین 25تا35بگیری خوبه
فقط یه چیز برا خودت درست کردی؟ یا مشتری هست؟
موفق باشیـــــــــــــ![]()
منم نظرم همین بود اما راستش نیماجون یه سربرگ با توضیحاتشون برام ایمیل کردن گفتن این اطلاعاته که تو سربرگ لوگوشون نوشته بود tekaاون Teka تکا خونده میشه
فکر کنم اگر تیکا هست Tika باشه بهتره
بعدش عکاسی هست دیگه ارتقاء سیستمش چیه؟!
طراحی خوب هست
رنگهای دیگه رو هم امتحان کن
مثلا رنگ زرد و قرمز و نارنجی به این کار خیلی میاد
قرمزش خوبه ولی بجای مشکی یک رنگ روشن رو هم امتحان کن
موفق باشی
آره به نیماجون گفتم علتشو..راستشو بخوام بگم ایده خوبه ولی پیاده سازیش اصلا جالب نیست
همونطورم که نیما گفت ارتقاء سیستم دیگه چی بود اون وسط؟
![]()
سلامت باشید..خیلی خوب شده افرین
دوستان گفتن موارد رو من چیزی نمیگم
فقط چجوری تار کردی که همش خونده میشه که![]()
خب اول از همه باید یه محدوده خالی بذاری که میره تو برششما بودی چه حرکتای دیگه ای روش انجام میدادید؟
خب اول از همه باید یه محدوده خالی بذاری که میره تو برش
بسته به جنس کارت 3میل تا 5میل
بعد من بودم از یه لنز جالب تر استفاده می کردم . از براشای Grunge م استفاده نمیکردم
فونت انگلیسی کار رو هم تغییر میدادم
خب اول از همه باید یه محدوده خالی بذاری که میره تو برش
بسته به جنس کارت 3میل تا 5میل
بعد من بودم از یه لنز جالب تر استفاده می کردم . از براشای Grunge م استفاده نمیکردم
فونت انگلیسی کار رو هم تغییر میدادم
چی بگم؟دوست عزیزم این حرکت شما درست نیست ! با تمام احترام ، کاره شما نقد نیست ... شکستن کار به شکل سلیقه خودتون هست .
کار هایی که گفتید این کار رو بهبود نمیبخشه و فقط اونرو به شکل سلیقه شخص شما در میاره ...
لطفا اصولی و صحیح کار رو نقد کنید و به دوستمون که کار و اثرش رو اینجا گذاشته کمک کنید .
موفق و موید باشید
دوست عزیز فکر نمیکنم اگر قسمتی از کار رو طراحی نکرده باشیم و بیان کنیم عیبی داشته باشه .آره کامل با خودم بوده
سلام یاسر جوندوست عزیز فکر نمیکنم اگر قسمتی از کار رو طراحی نکرده باشیم و بیان کنیم عیبی داشته باشه .
بکگراند این کارت کار شما نیست /
سلام یاسر جون
آره من چنین منظوری نداشتم.. منظورم این بود که خودم طراحی کردم (یعنی شخص دیگه ای این کار رو نزده و من بزارمش برای نظر سنجی
البته نه تنها تکسچر بکگراند بلکه تکسچر کناریش و آیکن های پشت کارت کار من نبوده.. فقط گشتم و اونی رو که مناسبشه پیدا کردم برای مثال برای آیکن ، اول دایره هاش رو پیدا کردم و دیدم مناسبه و بعد شکل های مناسب روش رو جفت و جور کردم..
ممنون از نظرتون![]()
دوست عزیزم این حرکت شما درست نیست ! با تمام احترام ، کاره شما نقد نیست ... شکستن کار به شکل سلیقه خودتون هست .
کار هایی که گفتید این کار رو بهبود نمیبخشه و فقط اونرو به شکل سلیقه شخص شما در میاره ...
لطفا اصولی و صحیح کار رو نقد کنید و به دوستمون که کار و اثرش رو اینجا گذاشته کمک کنید .
موفق و موید باشید