smomeni_rad
Member
این ویدئو که تقدیم می شود توسط گروه نوآوران تصویر تهیه و تنطیم گردیده .
آموزش های چگونگی ساخت این ویدئو به زودی منتشر خواهند شد !
Watch on Vimeo
Watch on YouTube
امیدوارم از این ویدئو لذت برده باشید .
آخرین ویرایش:
سلام اخوی،خوبید؟
یه وقت فکر نکنی خودمو دست بالا میگیرم یا کار شما بی ارزش هستش،اصلا اینجوری نیست
اما کارتون به شدت آماتور و غیر حرفه ای هستش،این روزها با این همه آموزش که ریخته تو نت و فایل های آماده هر کس 1 بار افتر افکت رو باز کرده باشه همچین کاری را میتونه انجام بده
از برخورد گلوله ها به دیوار بگیرید تا برخورد به زمین و بقیه ماجرا،اصلاح رنگ را همیشه آخر انجام بدید تا این اختلاف کنتراست و جنس رنگ ها پیش نیاد
من هم یه روزایی اینجوری رو گذروندم و حس و حالتون رو خوب درک میکنم اما همیشه باید یه مقدار ترس از قرار دادن کارهامون داشته باشیم تا پیشرفت کنیم
سلام مهندس،خوبید شما؟کم پیدایین!!!من با نظرتون مخالفم. هرکس برای اولین با افتر افکت رو باز کنه نمی تونه همچین کاری رو انجام بده! شاید دفعه بیستم به بعد بتونه :d جدای از شوخی این اخلاقتون رو اصلا نمی پسندم، هرچقدر هم کار ضعیف باشه نباید اینطوری برخورد بشه (این کار که خب مسلما زیاد هم ضعیف نیست) حداقل زمانی که گذاشته شده برای فیلم برداری و بقیه مسائل رو که بخوایم در نظر بگیریم یه خسته نباشید باید به دوستانمون بگیم، ضمن اینکه تا وقتی کارهامونو در معرض نمایش قرار ندیم و نظرات دیگران رو ندونیم مطمئنا پیشرفتی حاصل نمیشه. علاوه بر این همیشه مستند حرف بزنیم، شما اگه این کار رو "به شدت آماتور و غیر حرفه ای" می دونین یه نمونه کار انجام شده "به شدت حرفه ای" از خودتون یا اطرافیانتون که در همین سطح کار شده رو معرفی کنید تا هم دوستانمون با سطح حرفه ای آشنا بشند و هم انگیزه های لازم رو برای کارهای بعدی بدست بیارند.
امیدوارم بهتون برنخورده باشه.
موفق باشید
سلام مهندس،خوبید شما؟کم پیدایین!!!
اول بگم اصلا ناراحت نشدم و قبل از عرایضم بیان کردم که متنی که مینویسم حمل بر این نشه که من کارم قوی تر هست یا از این دست برداشت ها،قطعا سطح کار منو یه کم بالا یا پایین تر میدونید
من حرفم اینه که ما هنوز نمیتونیم کار را شسته و رفته جمع کنیم،خیلی وقته دارم روی کارای خارجی تمرکز میکنم،ببینم اون کلیدی که توی کارهاشون هست و همیشه چند تا سر و گردن از ما جلوترن چیه!!!!!!!
و اون به جزء پرهیز از شلوغ کاریای بی مورد چیز دیگه ای نیست،از موشن گرافیک بگیرید تا جلوه های ویژه
داداش گلم به همدیگه که تعارف نداریم،سر همدیگه هم نمیخوایم کلاه بذاریم
مثلمون شده عین اون بابایی که میخواست دکتر بشه یه کارمند شد،اونی که میخواست کارمند بشه کارگر سر فلکه هم نشد آخرش
حرف من اینه:تا ما سطح توقعاتمون رو از خودمون نبریم بالا امکان نداره بتونیم موفق باشیم
منظورتون رو از مستند حرف زدن خوب متوجه نشدم و اصلا احتیاجی به اون کار نیست که کسی کار بذاره اخوی،اگر بتونیم به همون شسته رفتگی آموزش ها در بیاریم کارهامونو خودش کفایت میکنه
چاکر ایمان گلکار نیز هستیم
قربون اخلاق ورزشکاریتونبا سلام خدمت شما دوست عزیر !!!
یک اینکه درست می گین یه سری ایرادات اینکار داره که خودمم قبول دارم ولی اینکه بگیم یه فرد آماتور هم می تونه اینکار رو بسازه کم لطفیه واقعا !!! من نمیدونم شما اولین کاری که کردی با افتر چیه ولی ما همین که layer ها رو وصل می کردیم به null ذوق مرگ می شدیم !!!!!
دو اینکه معلومه شما کلا تئوری کار کردین وگر نه می دونستین که فیلمبرداری و چند بار برداشت یه سکانس و ... چه قدر وقت گیره ( البته از اونجایی که آقای گلکار از اینکارا زیاد کردن می دونم حرفم رو متوجه می شن !! )
سوم اینکه تفاوت کار خارجی ها با ما در چند چیزه از جمله اینکه اونا خودشون خالق برنامه هستند و اینکه اونا ارزش کار های بصری رو فهمیدن و بصورت تیمی کار می کنند برای مثال توی ساخت فیلمی مثل Hugo یه نفر فقط پارتیکل هارو می سازه !! یه نفر فقط طراحی سه بعدی می کنه یه نفر فقط روی متریال ها کار می کنه و ... و در اصل همینکه هر کس تو کاری خبره میشه ، باعث میشه جمع شدن یه سری افراد با تجربه ،خروجیش فیلم هایی مثل Iron Man , Avenger و ... باشه .
ولی تو ایران چون اینکار جا نیفتاده و مردم فک می کنن با بدل کاری همه کار میشه کرد باعث میشه اولین کسایی که کار ما رو بیهوده تصور کنن رفیقامون باشن !!! اینه تفاوت ما با اونا !!!!
واقعا از اینکه نطرتون رو بیان کردیم خیلی ممنونم . و اگه ایرادات دیگه ای می بینین بگین چون ما اینجا اومدیم که پیشرفت کنیم !!!!