وقتي با ويندوز xp كار ميكنم يك مرتبه صفحه آبي رنگي مي آيد وسيستيم قفل ميكند و كلي نوشته دارد
M m_ahmadnia New Member May 24, 2004 #1 وقتي با ويندوز xp كار ميكنم يك مرتبه صفحه آبي رنگي مي آيد وسيستيم قفل ميكند و كلي نوشته دارد
Peyman-Pop Active Member May 27, 2004 #2 این دلیل از خیلی چیز ها میتونه باشه ، نرم افزار های اضافی خودتون رو آنیستال کنید و درایور های سخت افزار خودتون رو چک کنید احتمالا مشکل شما برطرف میشه .
این دلیل از خیلی چیز ها میتونه باشه ، نرم افزار های اضافی خودتون رو آنیستال کنید و درایور های سخت افزار خودتون رو چک کنید احتمالا مشکل شما برطرف میشه .
M Mr_Computer Member Jul 5, 2004 #4 منم يك همچين مشكلي داشتم . اگر بعضي وقت ها هم قبل از ويندوز مياد ممكنه از رم باشه
SA_EB Member Jul 22, 2004 #7 سلام: اين مشكل رو من هم الان دارم با هش كنار اومدم بيشتر زماني اتفاق مي افته كه سيستم در شناسايي سخت افزار ها به مشكل بر بخوره حال مكنه قطعه سوخته باسه يا بد جا خورده باشه يا نرم افزاري اختلال ايجاد كرده باشه (حقير)
سلام: اين مشكل رو من هم الان دارم با هش كنار اومدم بيشتر زماني اتفاق مي افته كه سيستم در شناسايي سخت افزار ها به مشكل بر بخوره حال مكنه قطعه سوخته باسه يا بد جا خورده باشه يا نرم افزاري اختلال ايجاد كرده باشه (حقير)