ويندوز بهتره يا لينوكس ؟

NextWorld IT

Active Member
hanswercom گفت:
هر كي واقعا هكر باشه ميگه جلوي اراز شاگردم....اراز كلاس خصوصي هك تو تهران داره...
جكككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككك گفتياااا
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
كلي خنديدم :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Maxton

Active Member
NextWorld IT گفت:
hanswercom گفت:
هر كي واقعا هكر باشه ميگه جلوي اراز شاگردم....اراز كلاس خصوصي هك تو تهران داره...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
براي چي مي خندي؟تو نمي دوني دليل نمي شه كه نباشه...

Maxton

Active Member
NextWorld IT گفت:
hanswercom گفت:
براي چي مي خندي؟تو نمي دوني دليل نمي شه كه نباشه...

NextWorld IT

Active Member
اخه مرد حسابي
اگر كسي هكر باشه مياد خودشو معرفي ميكنه!؟
مياد كلاس ميزاره؟
مياد اموزش ميده؟
[align=center:834de5f8de]Knowledge Is POWER[/align:834de5f8de]

اگر يك هكر بياد اطلاعاتشو اموزش بده كه ديگه هكر نيست
يكم فكر كن
خودت ميفهمي چي ميگم!

واقعا خنده داره! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
اموزش خصوصي هك! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
واقعا كه!
ديگه سود جويي تا چقدر!؟

NextWorld IT

Active Member
مثل اين ميمونه كه تو روز نامه تبليغ كني
اموزش خصوصي دزديدن خانه شما!
تضميني!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Maxton

Active Member
خب اينجا لازم شد كه من يك سري اطلاعات بدم ...
اراز صمدي اموزش هك در 24 جلسه رو نوشت البته مال 2 سال پيش بود شايسد بگم پرببيننده ترين مقاله هك مقاله اون بود..اراز كه الان دانشجو قيمت كلاس هاشو نمي دونم اما فكر كنم بين 15000 تا 25000 تومن باشه اون روش هايي رو درس مي ده كه خيلي خيلي ها بلد نيستند و به نوبه خودش استاده اما مسلما روش هايي رو كه خودش ابداع كرده نمي گه اما همون اطلاعاتي كه تو كلاس ها مي گه بايد يه 5ـ10 سالي بري تو مطالعه كتاب هاي هك انگليسي تا ياد بگيري...

NextWorld IT

Active Member
hanswercom گفت:
خب اينجا لازم شد كه من يك سري اطلاعات بدم ...
اراز صمدي اموزش هك در 24 جلسه رو نوشت البته مال 2 سال پيش بود شايسد بگم پرببيننده ترين مقاله هك مقاله اون بود..اراز كه الان دانشجو قيمت كلاس هاشو نمي دونم اما فكر كنم بين 15000 تا 25000 تومن باشه اون روش هايي رو درس مي ده كه خيلي خيلي ها بلد نيستند و به نوبه خودش استاده اما مسلما روش هايي رو كه خودش ابداع كرده نمي گه اما همون اطلاعاتي كه تو كلاس ها مي گه بايد يه 5ـ10 سالي بري تو مطالعه كتاب هاي هك انگليسي تا ياد بگيري...

اره اين تبليغات خوبي براي گول زدن هست!
:lol:
باشه درس بده!
نوش جونش
ما كه بخيل نيستيم

شما هم بريد ياد بگيريد بيايد مارو هك كنيد!
موفق باشيد!

Maxton

Active Member
نه داداش از بخت بد من فقط تهرانه... شما اگر باور نمي كني مشكل خودته..من با شما بحثي ندارم...

houtanal

Member
شما تا زماني كه برنامه نويس خوبي نباشي و مفاهيم تئوري و عمل شبكه رو در حد قابل قبولي بلد نباشي نمي توني چيزي جز يك اسكريپت كيدي باشي.
من سورس تعدادي از برنامه هاي آراز صمدي رو خوندم و با توجه به اون ها مي تونم نتيجه بگيرم برنامه نويس متبحريه.
فعلا بحث سر لينوكس و ويندوزه:
وجود كتابخانه هاي قدرتمندي مثل MFC در ويندوز برنامه نويسي براي شبكه وسوكت ها رو تا حد زيادي ساده مي كنه علاوه بر اينكه اكثر اكسپلويت هاي نوشته شده براي ويندوز هم از WSA استفاده مي كنند كه در ويندوز موجوده شما اگر در برنامه نويسي سوكت ها تخصص داشته باشي مي توني از آدرس ها و بافر هاي تعريف شده و همچنين كد سواستفاده كننده در اكسپلويت رو به راحتي بر روي لينوكس پياده كني و ازش استفاده كني.اكسپلويت هاي نوشته شده با پرل هم به سادگي در ويندوز قابل اجرا هستند.
تعداد و كيفيت نرم افزار هاي مربوطه هم در ويندوز نسبت به لينوكس قابل رقابته.
براي چيزي كه شما اسمش رو هك مي ذاري ويندوز خيلي كارا تر از لينوكسه!
از بعدي كه شما فكر مي كني ويندوز براي هر كاري بهتر از لينوكس است!
اما :
مديريت بهتر حافظه - سطوح ايمن دسترسي - معماري كرنل - و از همه مهمتر سورس باز بودن از لينوكس يك سيستم خارق العاده ميسازه. كه مسلما براي بسياري از كارها انتخاب اوله.

قبلا گفتم براي هر كاري ابزار مخصوص به اون بايد استفاده بشه.من در جواب تيتر اين تاپيك جواب دادم نه
اما اين مطلق نيست براي بسياري از كارها ويندوز بهتر از لينوكس عمل مي كنه و براي بعضي ديگه فاجعه است.(اگر ميخواي پيشرفت كني غير مطلق فكر كن)

هميشه گقتم مهم نيست چه كاري مي كنيد مهم اينه كه در اون كار بهترين باشيد( يا حداقل خوب باشيد)

siavash-tanha

Well-Known Member
houtanal جان ممنون ===>>>>

اما اين مطلق نيست براي بسياري از كارها ويندوز بهتر از لينوكس عمل مي كنه و براي بعضي ديگه فاجعه است.(اگر ميخواي پيشرفت كني غير مطلق فكر كن)
<<<<======

عالي بود

مخلصم

Maxton

Active Member
ببخشيد اقا سياوش اين انتي كيه بكي داري ميگي انتي؟

anti-life

Active Member
باز بحث هک شد ........ آخه باز یه حرفی زدیدا ...... کلاس خصوصی هک دیگه چیه .... بابا یکم فکرتون رو باز کنید ....آدم ابروش میره که بیاد بگه کلاس هک رفته .........

آخه خودت یکم فکر کن ..... اگه اون درسایی که میگی همه بلدن و قابل فهم هست .... بدون که همه سرورها به اون ایمن هستن ....... آخه تو هک باید روشی رو بکار ببری که شناخته شده نباشه و سروری بهش ایمن نباشه .........

واقعا برای بعضیها متاسفم که میان اینجوری بحث میکنن ..... خیلی خجالت آوره ........ آخه روش اگه شناخته شده باشه که دیگه همه قبلش بهش ایمنن .....

در کل دیگه از این بحثای بی مورد نکنید که باعث میشه نشون بده شما هیچ چیزی برای خلق کردن ندارید و فقط پیرو دیگران هستید ......

هکر کسی هست که خلاق باشه نه اینکه پیرو باشه .....

در ضمن انتی من هستم...... و دوم اینکه شما انگلیسیت رو خوب کن تا دیگه نری از کسه دیگه بپرسی ......

پس به این نتیجه میرسیم که نباید بگیم یکی هکر خیلی خوبی باید بگیم ما خیلی دانشمون پایینه که از هکر گول خوردیم ......

تا بعد بای

Maxton

Active Member
اقا جان وقتي من مطمپنم كه مي كنه بگم نمي كنه؟بحث سر حرف منه چشم اقا غلط كردم شما ها همه درست مي گيد بنده اصلا هيچي نمي دونم...حق با همه شماست...

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

بچه ها شرمنده، تازگي ها مد شده تاپيك ها خيلي زود منحرف ميشن ! به نظرم بايد يك سازمان مبارزه با انحراف ايجاد كنيم ;)

هيوتونال جان ، مهدي جان ، آقا رضا و نكست ورلد عزيز ،اميد خان و همينطور خود ابوذر جان

ممنون بابت بحث هاي خوبي را در اين زمينه كرديد. من به شخصه استفاده بردم.

به خصوص از اطلاعات دوست خوبم هيوتونال جان

مخلصم
سايان

anti-life

Active Member
اين همه ما توضيح داديم ...اسم همه رو گفت الا من .. :گريه

ما داشتيم زمين گاز ميزديم ديگه

siavash-tanha

Well-Known Member
آنتي جان من از شما ممنونم

دستت درد نكنه

و ديگر دوستان هم همچنين

فقط خواهشن دوستان بحث متفرقه نكنن من از اين تاپيك واقعا استفاده كردم و ميكنم

بازم ممنون

مخلصم

Ghamnevis

Well-Known Member
اااا شرمنده آنتي جان

من فكر كردم شما رضا هستيد واسه همين گفتم از شما رضاي عزيز و نكست ورلد ! نگو هر دو يكي هستند :)

ضرمنده به خدا منظورم از رضا شما بودي

مخلصم
سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا