ويس مسنجر-مديا پلير 11

1-من وقتي وارد اتاقهاي مسنجر مي شم ويسم ارور ميده دليلش چيه؟وچي كار ميشه كرد؟
تا به حال دو سه بار پيشتر پيش نيومده كه وويس ارور نده و تو ليست آي دي ها بشه صداي بروبچ رو شنيد!
خودم فكر مي كنم شايد به خاطر پايين بودن سرعت باشه ولي آخه هميشه؟!
در ضمن ورژن هاي مختلف رو امتحان كردم 6-7-7.5 والآن هم 8 رو نصب كردم!

2-آقا همه مديا پلير 11 رو نصب كردن به جز من كه طرفدار سرسختشم چه جوري ميشه حال اين بيل رو گرفت!البته اون دو سه تا روشي رو كه تقريبا همتون خوندين رو امتحان كردم!(ويندوزم مديا سنتر هستش)

من از Isp كه ازش كارت ميگيرم پرسيدم گفت ويس رو مخابرات بسته! با اين وجودكاري ميشه كرد؟!

Sunboy454

Active Member
برای Y!MSGR :
با یه ID جدید امتحان کن ؛ مسنجرتم از اول نصب کن ( قبلی رو پاک کن ) ؛
اگه جواب نداد ISP تو عوض کن ؛ از یه جا دیگه کارت بگیر ؛

برای Media Player 11 :
برای نصب این ورژن لازمه که ویندوزت Original باشه ؛ برای XP راحت میشه از راه های دیگه وارد شد ، اما برای Media-Center یه کم سخته ؛ راه های زیر رو امتحان کن ، ببین کدوم جواب میده :

1.برنامه رو از لینک زیر دانلود کن ؛
کد:
http://download.microsoft.com/download/e/e/e/eeeb2d1e-8000-4f23-b770-ddb34a9c8f45/wmp11-windowsxp-x86-enu.exe

2. توسط WinRar فایل رو Extract کن تو یه Folder ؛

3.فایل wmfdist11.exe رو اجرا کن ؛

4.Restart کن ؛

5. فایل wmp11.exe رو اجرا کن ؛

6. Restart کن ؛

7.برنامه رو اجرا کن ؛

اگه نشد ، بگو راه های دیگه رو امتحان کنیم ؛

آقا امكان تعويض آي اس پي ندارم!
اين راهي هم كه گفتيد مي ترسم باعث شه همين مديا پليرم هم از كار بيفته!

من قبلا دانلود كرده بودم و فايل نصب رو روي هارد دارم.فايل اول رو نميشه نصب كرد ارور ميده.قبل از نصب يه پوشه به نام آپديت روي درايو جي كپي ميكنه و لي بعدش پيغام ميده فلان فايل رو مي خوايد و ...

Sunboy454

Active Member
این کارو بکن :
از فایلی که واست آپلود کردم ؛
فایل LegitCheckControl.dll رو تو آدرس زیر کپی کن ، یه کپی از فایل اصلیت داشته باش :
کد:
\Windows\System32

فایل legitlib.dll رو تو فولدری که برنامه رو Extract کردی ، کپی کن ؛
و فایل setup_mp.exe رو اجرا کن ؛

کد:
http://rapidshare.de/files/20818135/CRACK.rar.html

روش دوم ؛

اگه روش بالا جواب نداد ؛ از فودری که برنامه رو Extract کردی ، فایل wmplayer.exe رو کپی کن تو آدرس Windows Media Player ، ممکنه تو آدرس زیر باشه ، یه کپی از فایل اصلیت داشته باش :
کد:
\program files\windows media player

alizadsar

Banned
تهران فيلم

برترين و جديدترين فيلمهاي دنيا در دسترس شماست * فقط با 600 تومان* بدون هزينه ارسال
فقط يکبار امتحان کنيد.

adver.jpg

آقا من نتونستم دانلود كنم!ميشه فايل اول رو يه جا ديگه آپلود كنيد.ممنونننننننننننننم!

جدیدترین ارسال ها

بالا