ويروووس

سلام

توي كامپيوتر من توسط نورتن آنتي ويروس يه ويروس به اين نام پيدا شده:
HTML.Redolf.A
ولي نورتن نمي تونه اون رو از بين ببره

من بايد چي كار كنم؟!

لطفاٌ كمك كنيد.

saman_sweden

Active Member
Shadi_felfel گفت:
سلام

HTML.Redolf.A

من بايد چي كار كنم؟!

لطفاٌ كمك كنيد.
عحيبه براي اينكه اين ويروس خيلي قديمي و نورتن آنتي ويروس اونو ميشناسه
پيشنهاددارم كه نورتن آنتي ويروس را آپ ديت كنيد از طريق خود نورتن آنتي ويروس آپ ديت ميشه

MnavidM

Active Member
با سلام

شما ميتوني با يه ديسك Startup ; كامپيوتر رو Boot كني و بعد از طريق داس اونو پاك كني .

shahrokh_xp

Active Member
Shadi_felfel گفت:
سلام

HTML.Redolf.A

من بايد چي كار كنم؟!

لطفاٌ كمك كنيد.
مطميناْ اين فايل ويروسي يكي از فايل هايي است كه نه مي توان آن را پاك نمود نه دسترسي به آن را قطع كرد(به خاط ر اصلي بودن آن) و نه ويروس كشي كرد.ولي همانطور كه doste عزيز گفت اگه با ستارت آپ بيايي مشكلت حل ميشه. :wink:

با تشكر از دوستان

اولا نورتن آنتي ويروس من جديده (2003)

ثانيا اين ويروس چندين فايل رو آلوده كرده و صحبت يك يا دو فايل نيستكه بشه پاكشون كرد.

ضمنا من تعجب مي كنم كه چرا مدتي قبل كه من نورتن 2002 رو داشتم اين ويروس رو پيدا نكرد بود و باعث شده بود كه توي خيلي از فايل ها تكثير شه.

اگه مي تونيد راهنماييم كنيد
با تشكر شادي

iRWEBDES

Active Member
خوب شما به جايه نظر خواهي به نظر من
اگه فايلاتون آلوده شده
درايوهاي اصلي و يا اگه ميتوني كل هاردتو فرمت كن
ارزششو داره
ميزنه كامژيوترتو داغون ميكنه ها
سر من اومده

shahrokh_xp

Active Member
نظر منم اينه كه اگه چيز خيلي مهم ندارين فرمت كنيد كه ديگه اصلا اثارش باقي نمونه :wink:

سلام

نه توروخدا نگين

اصلا امكان نداره فرمت كنم. همه زندگي من توي كامپيوترمه!

يعني راه ديگه يي نيست؟ :cry: :(
ممنون مي شم اگه كسي كمك كنه
يعني مديونش مي شم

سلام

من هر کار می کنم نمی تونم از دست این ویروس خلاص شم. با نورتن انتی ویروس 2003 فایلهایی که ویروس دارن رو پیدا کردم و اونایی که می شد قرنطینه و بقیه رو ÷اک کردم ولی همیشه چندتا فایل با این نام باقی می مونن که پاک هم نمی شن: Unknown00000000.data همونها هم بقیه فایلها رو دوباره آلوده می کنن (یادآوری می کنم که اسم ویروس HTML.Redlof.A است) اصلا هم امکان فرمت کردن هارد وجود نداره .
خواهش می کنم هر جور می تونین کمک کنید.
ضمنا این قرنطینه فایل ها چه اثری روشون می ذاره و اصلا یعنی چی؟

سلام

مشكل من به طور معجزه آسايي حل شد ولي به سوال من كسي جواب نداد متاسفانه.
تكرار مي كنم:

قرنطينه فايل ها به وسيله آنتي ويروس چه معني مي ده؟ :?:

shahrokh_xp

Active Member
Shadi_felfel گفت:
سلام

مشكل من به طور معجزه آسايي حل شد ولي به سوال من كسي جواب نداد متاسفانه.
تكرار مي كنم:

قرنطينه فايل ها به وسيله آنتي ويروس چه معني مي ده؟ :?:
خب اونم یه روشه :roll:

ShirShah

Member
يعني به ويروس اجازه هيچ كاري و فعاليتي رو نميده... همين طور كه از اسمش معلومه اونو قرنطينه ميكنه و نميذاره پخش بشه كه همه انتي ويروسها از اين روش براي نگه داشتن موقت ويروس استفاده ميكنن

shahrokh_xp

Active Member
ShirShah گفت:
يعني به ويروس اجازه هيچ كاري و فعاليتي رو نميده... همين طور كه از اسمش معلومه اونو قرنطينه ميكنه و نميذاره پخش بشه كه همه انتي ويروسها از اين روش براي نگه داشتن موقت ويروس استفاده ميكنن
و در ادامه دسترسي شما را به اون فايل قطع ميكند و اجازه فعاليت فايل را ميگيرد.در اين صورت اگر يكي از فايل هاي اساسي ويندوز قرنطينه بشود ويندوز شما به درستي كار نخواهد كرد و چه بسا آن را از دست بدهيد :roll:

سلام

سلام دوست عزیز
این ویروسی که نام بردی تنها راهش همان قرنطينه ویروس بوسیله نورتون است. من نورتون پرو 2004 دارم ولی هنوز نمیتواند آن را از بین ببرد. الان چند سالی میشه که من و این ویروس در کنار هم دوستانه زندگی میکنیم. نه اون به من کار داره نه من به اون. یه زندگی مسالمت آمیز. راستي اينم بگم که همش زیر سر این سایتهای مجانی البته نه همشون. شما به محض اینکه در خواست باز کردن یه صفحه اچ.تی.ام.ال را میدید به این ویروس دچار میشوید. البته باید اون صفحه حتما آلوده باشد.
موفق باشید
Mohammad

mehrdad55

Member
Shadi_felfel گفت:
سلام

HTML.Redolf.A

من بايد چي كار كنم؟!

لطفاٌ كمك كنيد.
با سلام
آقا اين لينك را نگاه كن ويروس ياب خوبيه من با اين كلي كامپيوتر را در برابر بيشتر ويروسها مثل redlof يا nimda يا expolit بيمه كردم آخه من يجا كار ميكنم كه چيزي حدود 400 كامپيوتر توي بكه لن هستند و به اينترنت وصل ميشوند پس تعداد ويروسهاي جور واجوري هم ممكنه كه شبكه آلوده كنه با PNDA 7 خيلي از مشكلاتمون حل شده
http://217.218.251.77/software/Virus killer/new/Panda Antivirus Platinum 7.2.exe
با تشكر :wink:

ممنون متوجه شدم

من هم مدتيه كه با اين ويروس تو كامپيوترم دست و پنجه نرم مي كنم
آخر هم با قرنطينه و از اين جور كارا سزش كلاه گذاشتم(!!)
ولي همون طور كه گفتين اثرش موقته
اين مشكلي پيش نمي ياره؟

سلام

سلام دوست عزیز
چرا که نه. اگر این خدا بی خبر یه حال مفصل به تمام فایل ها داده/ با قرنطینه کردن ممکن مشکلاتی برای ویندوز پیش بیاد که دوستمون قبل مفصل توضیح دادن براتون. ولی اگر یکی دوتا است/ به قولی Never mind . ولی هیچ وقت فرمت نکن. این پیشنهاد من است/ چون هیچ کاری نشد نداره. خیلی از ریمورها یا آنتی ویروس ها هستند که این کار را برای شما به راحتی انجام میدهند. فقط باید بگردی. مثلا همین پاندا/ اگر خواستی امتحان کنی بگو تا کرکش را بهتون بدم.
موفق باشید
Mohammad

سلام

سلام دوست عزيز
خواهش دارم- ولي حیف که آخر نفهمیدم مشکل حل شد یا داستان ادامه دارد...
موفق و پیروز باشید
Mohammad

جدیدترین ارسال ها

بالا