ويروس Sasser يك ميليون رايانه را آلوده كرد !

Peyman-Pop

Active Member
كرم جديد اينترنتي موسم به Sasser تاكنون بيش از ميليون رايانه در سراسر جهان را آلوده كرده است.

به گزارش سرويس ICT خبرگزاري كار ايران, ايلنا, ويروس Sasser كه به صورت خودكار منتشر مي‌‏شود , مي‌‏تواند هر رايانه متصل به اينترنت كه با سيستم عامل ويندوز كار مي‌‏كند را آلوده كند.
بنابراين گزارش , ويروس Sasser رايانه‌‏ها را به صورت ناگهاني از كار انداخته و دوباره آنها را راه‌‏اندازي مي كند و عمل فوق را چندين بار تكرار مي‌‏كند. با اين وجود Sasser قادر به ايجاد يك نقص طولاني مدت در رايانه‌‏ها نيست.
اين گزارش حاكي است, اين ويروس كه از نقاط ضعف موجود در برخي از گونه‌‏هاي ويندوز سوء استفاده مي‌‏كند, با بهره گيري از برنامه‌‏هاي ترميمي مايكرو سافت قابل مهار است.
شايان ذكر است, با آنكه قبلاً اعلام شده بود Sasser همانند تمامي ديگر ويروس‌‏ها از طريق ايميل منتشر مي‌‏شود, هم اكنون آشكار شده است كه Sasser براي انتشار خود نيازي به استفاده از پيامهاي الكترونيكي و فايل ضميمه نداشته و مي تواند هر رايانه را كه به اينترنت متصل است, آلوده كند.

منبع : اخبار فناوری اطلاعات

iranexplorer.net

Active Member
اینطور که من تحقیق کردم در Newsgroup شرکت ماکروسافت، کامپیوترهایی که Service Pack1 رو روی ویندوز XP خود نصب کرده بودند، تا حالا به این ویرویس آلوده نشده اند.

این نشون میده همیشه بروز بودن نرم افزارها و سیستم عامل ها، به عنوان بهترین محافظ ها عمل می کنند.

NextWorld IT

Active Member
منم با Iran موافق هستم
sevice pack ها اکثرا بسيار مفيد هستند تو این زمينه

جدیدترین ارسال ها

بالا