به به ... عرفان خان گل کاشتی ...عملاً ترکوندی! :دی دست همه مذهبی کارها رو از پشت گل گرفتی ها!! :دی
خسته نباشی..خداقوت فقط سعی کن کارهای خارج از قالب تذهیب هم کار کنی.. اون یا حسین هم کار خودته؟
موفق و مؤید
برخلاف نظر علی آقا، به نظر من اینکار زیاد جالب نیست و فکر میکنم کار قبلیت خیلی بهتر بود.
ولی در مورد قسمت دوم نظر دوم آقا باید بگم که منم موافقم و بهتره یخورده پاتو از این روش فراتر بزاری.
چون گذاشتن یک کلمه وسط یک نقش تذهیب به همراه قراردادن یک حاشیه، نوآوری زیادی نداره و در نتیجه جذابیتش هم کم میشه.
اون عبارت حسین که وسط تذهیب گذاشتی هم خواص بصری شخصیتی مثل حضرت اباعبدالله الحسین (ع) رو نمیرسونه و ساختار و ترکیب رنگش بیشتر طرحهای مورد استفاده در نقاشیهای مربوط به کتب کودکان رو القا میکنه.
بهتر بود از رنگها و ساختارها و یا خطوطی که حس حماسه و قداست رو القا میکنه استفاده کنی.
موفق و پیروز باشی
كار خيلي خوبي شده.![]()
يجورايي تركيب سنت با مدرنيته رو ميشه تو كارت ديد. نميدونم عمدي بوده يا نه؟!![]()
ولي در هر حال من كه خوشم اومد.
موفق باشي.![]()
[EHSAN];537844 گفت:سلام عرفان خان
براي شما هم مبارك باشه ولادت امام حسين (ع)
اومدم نظر بدم ديدم بقيه چيزايي كه ميخواستم بگم رو گفتن.!!
راستي اين تذهيب قشنگ قشنگارو از كجا مياري؟![]()
سلام:
انگار دیر رسیدم من :دی
تبریک میگم کار خیلی چشم نوازی شده.
عین کار قبلیت یه حالت نرم باحالی داره. (آدمو یاد کره (اونی که میخورن ها نه کره ی زمین :دی) میندازه :d)
اون حسینشم خیلی جالبی طراحی کردی. اگه رنگش تداعیه خون رو میکرد شاید جالب تر میشد (چون حالت قطره داره میگم.) .
موفق باشی
حامد