وكتور و متون مذهبي

gartal25xx

Well-Known Member
چند بسم الله وکتور توپ طراحی شده توسط خودم

همه این بسم الله ها را خودم با کورل طراحی کرده ام. من حدود چهارصد بسم الله تا بحال طراحی کرده ام که بمرور همه را در اختیار شما قرار خواهم داد. اگر احیانا عکس جالبی از یک بسم الله داشتید اینجا بذارید تا نمونه وکتورشو براتون طراحی کنم. تازه من فونت خط معلی را هم طراحی کرده ام.

پیوست ها

• Besm.rar
    237.4 کیلوبایت · بازدیدها: 1,449

gartal25xx

Well-Known Member
دو طرح وکتور بسم الله

این بار خواستم دو طرح بسم الله با خط معلی که با فونت معلی طراحی شده توسط خودم نوشته شده براتون بذارم. منتظر بسم الله های وکتور دیگه باشید.

پیوست ها

• Besm2.rar
    36.1 کیلوبایت · بازدیدها: 717

gartal25xx

Well-Known Member
KhalijfarS جان من CD نقش و نگار 2 را دارم ولی اگر طرحهای منو با آنها مقایسه کنی متوجه فرقشان می شی. اگه با دقت به لبه حروف طرحهای CD نقش و نگار توجه کنید می بینید که لبه آنها بسیار ناصاف و بریده بریده است و در طرحهایی با سایز بزرگ کاملا مشخصه ولی طرحهای من اینطور نیست و کاملا صاف و یکنواخته بعلاوه بسیاری از طرحهای من تو آن CD نیستش . با کمی جستجو تو این سایت بسیاری از این طرحها را می تونید پیدا کنید. امروز یک طرح نمونه با خط معلی براتون میذارم.
موفق باشید.

پیوست ها

• Sample.rar
    22.5 کیلوبایت · بازدیدها: 632

gartal25xx

Well-Known Member
12 طرح بسم الله با خط معلی

این بار با توجه به کمبود طرح بسم الله با خط معلی، تعداد 12 طرح وکتور که با فونت معلی طراحی شده توسط خودم نوشتم براتون می ذارم. با نرم افزار کورل می تونید فایل پیوست شده را باز کنید. اگه نوشته دیگری خواستید بگید تا با خط معلی بصورت وکتور براتون بنویسم. تشکر یادتون نره!

پیوست ها

• Besm.rar
    172.7 کیلوبایت · بازدیدها: 797

gartal25xx

Well-Known Member
دو طرح بسم الله با یک طرح معلی

هنوز راجع به ارائه فونت معلی تصمیم نگرفتم چون خیلی روش کار کرده ام. این هم دو نمونه از آخرین کارام که یکی با خط معلی نوشته شده. گرافیک وکتور رو حال می کنید؟

پیوست ها

• B.rar
    71.9 کیلوبایت · بازدیدها: 576

gartal25xx

Well-Known Member
دوست عزیز من معتقدم برای هر مشکلی یه راه حلی هم هست و نباید ناامید شد. من مشکل زیاد بودن ترکیبات و اتصالات خط معلی برای یه کلمه را با استفاده از لیگاتورها یا همان کاراکترهای چند حرفی که به عنوان یک کاراکتر در داخل فونت هستند حل کرده ام. اگر به فونت " بدر" دقت کنید می بینید که ترکیب دو حرف ب و ح در کلماتی مثل " بحر" به چه شکلی است اتصال این دو حرف یک لیگاتور ساده است و دو کاراکتر ب و ح بصورت معمولی به هم نمی چسبند. من بسیاری از این نوع لیگاتورها را برای خط معلی طراحی کرده ام و با تایپ دو یا سه حرف ترکیب بصورت لیگاتور مورد نظر درمی آید. مشکل دیگه هم این بود که برای مثال برای یک لیگاتور سه یا چهار حرفی ما مثلا پنج شکل مختلف داشتیم که این مشکل را هم با طراحی چند فونت مجزا که هر کدام دارای یک شکل لیگاتور می باشد حل کردم و هر کس با تایپ یک کلمه هر موقع خواست شکل دیگر و یا شکل کشیده آن کلمه بنویسد فقط کافیه که فونت دوم و یا بعدی را انتخاب کند تا به شکل مورد نظر خود برای کلمه دلخواه خود دست پیدا کند. من با این ترفندها سعی کرده ام تا حد امکان نوشتن خط معلی در کامپیوتر به کار خطاط خیلی نزدیک باشد. اگه طرحهای منو با خط اصلی مقایسه کنید شاید متوجه هیچ فرقی در نوع نوشتن نشوید. یه نمونه بصورت وکتور به همراه تابلوی استاد عجمی مربوط به همان نوشته برای مقایسه براتون برای دانلود میذارم دقت کنید و حالشو ببرید.

پیوست ها

• Moalla.rar
    134.4 کیلوبایت · بازدیدها: 691

gartal25xx

Well-Known Member
به روی چشم . تو فایل ضمیمه تو یه فایل pdf ده نمونه از کارهامو گذاشتم. حالا باز هم بگید که نمی شه خط معلی را بصورت فونت درآورد. به مرور هر موقع وقت داشتم اسامی ائمه را هم با خط معلی براتون می ذارم. بابا بی معرفت ها یه چیزی هم شما بذارید ما حالشو ببریم!!!!!!!

پیوست ها

• Moalla.rar
    231.7 کیلوبایت · بازدیدها: 688

gartal25xx

Well-Known Member
دوست عزیز جناب nekooee2 من نیازی به اثبات چیزی ندارم فقط می خوام تجربیات کم خودم را در اختیار دوستان قرار بدم. علت اینکه اکثرا نوشته هایی را در این تاپیک گذاشتم که قبلا توسط استادان خط معلی نوشته شده اینه که آنها را بتونید با هم مقایسه بکنید. من فقط می خوام دوستان را برای یافتن راه حلهای جدید تشویق کنم. اگه توجه کنید ما با این همه ادعایی که داریم آیا تاکنون تونستیم مشکل خطوط مخصوص فارسی از قبیل خط نستلیق و خط شکسته را بطور کامل و استاندارد حل کنیم. آیا این مایه سرافکندگی ما ایرانیها نیست که تذهیب ها و اسلیمی های اصیل ایران را یه شرکت روسی بنام Aridi بصورت وکتور طراحی بکنه و به خود ما بفروشه؟ من فقط می خوام یه قدمی در این راه بردارم.اگه می خوای مطمئن بشی فایل ضمیمه را دانلود کن و با نرم افزار میر عماد هم خواستی مقایسه کن. ( تو این فایل پنج طرح از کلمه " مجید آنلاین" بصورت وکتور قرارم دادم اگه نتونستید فایل را باز کنید از Adobe Acrobat 8 استفاده کنید.)

پیوست ها

• Majid_Online_Moalla.rar
    415.8 کیلوبایت · بازدیدها: 666

gartal25xx

Well-Known Member
دوست عزیز سرکاری نیست فقط حجم کار بالاست تازه من الان بخاطر کارم خارج هستم نمی رسم. من چندتا از ترکیبات حرف "عین" را attach می کنم تا ببینید حجم کار چقدر بالاست.

پیوست ها

• Ain.rar
    99.1 کیلوبایت · بازدیدها: 449

gartal25xx

Well-Known Member
سوره عصر با خط معلی بصورت وکتور

بفرمائید این هم قولی که دادم: سوره عصر با خط معلی بصورت وکتور
تشکر هم یادتون نره!

پیوست ها

• 103_Asra.rar
    107.5 کیلوبایت · بازدیدها: 662

gartal25xx

Well-Known Member
چهار طرح بسم الله وکتور

بابا بیایید با هم تو این تاپیک همکاری کنیم. اگه من "بسم الله" نذارم کسی نمی ذاره؟ بفرمایید این هم چهار طرح بسم الله وکتور دیگه از خودم.

پیوست ها

• Besm.rar
    41.4 کیلوبایت · بازدیدها: 451

جدیدترین ارسال ها

بالا