وقتی از 2 رم بصورت duel استفاده میکنم،ریستارت میکنه...

dead_makers

Active Member
old user از پیگیریات خیلی ممنونم.
hossein.apool جان من دادم گارانتی همه جاشو چک کرد گفت مشکلی نداره...
وقتی تو google دنبال این موضوع گشتم(dual channel ram blue screen) فهمیدم که تعداد خیلی زیادی با عنواع مختلف سخت افزار همین مشکل رو دارن.
چیزی که فهمیدم این بود:
سرعت cpu بالاتر از ram هست،که باعث میشه cpu به حالت idle در بیاد تا ram اطلاعات رو برسونه,برای رفع این مشکل از dual استفاده میکنن که باعث میشه هرتز ram به cpu نزدیک بشه.
البته این یه تعریف نچندان دقیق از این عمل بود.
ولی اصل کار به همین منواله....
در مورد مشکلمون،حدس میزنم مربوط به تنظیمات bios میشه
تنظیماتی مثل timing dram
T-(RAS) T-(RCD) T-(RP) CAS Latency
که مربوط به بخش advance chipset bios هستن.
timming برای هر دو رم باید برابر باشه
دارم در این مورد اطلاعات جمع میکنم ببینم از چه timming memory میتونم استفاده کنم.
راستی رم های تو(خود رم هات)dual بودن چجوری بگم از این رمها که 2تاش تو یه بستن؟؟؟

در رابطه با فلسفه dual كه درست گفتی همین طوریه و رمها به صورت عادی 64bit هستند ولی در حالت dual ب حاله 128bit در میان .
در ضمن درسته . رمهای من توی یك پك 2 تایی بود .
الآن هم می رم و advance chipset bios رو یك نگاهی می ندازم ببینم چطوریه .
در ضمن من به خود شركت مادربوردم هم یك میل زدم و ازشون سوال كردم . اگر جواب بدن و مشكل حل بشه . احتمالا مشكل تو هم حل میشه .
در ضمن منم همین جا از old user به خاطر وقتی كه برای ما گذاشتند تشكر می كنم .

Old User

Member
خواهش میکنم ... من دوست دارم به دوستای خوبم کمک کنم :) . حتما نتیجه کارو اینجا بگید تا منم بفهمم دقیقا مشکلتون چی بوده ، برام جالبه :wink:

باشه حتما نتیجه رو بهت می گیم .
memtest رو هم دانلود كردم و الآن میرم و تستش می كنم .

سلام به همگی ...
من چند روز رفته بودم مسافرت و درست نیم ساعت پیش رسیدم خونه ( ساعت 12:30 )
من یه نامه به شركت سازنده مادربوردم دادم و منتظر جوابم ( اگر جواب بدن !!! )
و فردا صبح هم به فروشنده ای كه مادربرد رو ازش خریدم زنگ می زنم و می پرسن ازش ...
یه جا دیگه هم از كسی سوال می كنم شاید جواب گرفتم ....

dead_makers

Active Member
درستش کردم.توی مادربردم تو قسمت advance chipset تنظیمات FSB و TIMMING RAM گزینه ای بود به نام FSB/DRAM RATIO که از حالت AUTO به حالت BY SPD تغییرش دادم که باعث شد DRAM رو مثل FSB RATE CPU کنه و حالا هردو روی 333 قرار گرفتن بدون مشکل کار میکنه.

sfghsgdhsghsgdh
خیلی ببخشید زبونم بند اومده و نمیتونم درست حرف بزنم .
همین الآن میرم و منم همین كار رو می كنم .
فقط خدا كنه مال من هم همین طور باشه ...

آخه چطوری ... !!!

سلام dead_makers جان
من رفتم توی setup كامپیوتر ولی اون چیز هایی كه شما گفته بودید رو پیدا نكردم ( چون مادربوردامون فرق داره ) برای همین از تمام صفحات اون عكس گرفتم . اونارو همین پایین به ترتیب گذاشتم . اگر می تونی لطف كن و یه نگاهی بهش بنداز و بگو چیكار كنم . ( در ضمن كیفیت و سایز و حجم عكس هارو پایین آوردم تا راحت بیاد . البته فكر كنم شما ADSL دارید . )

Main Setup

Setup.JPG

Standard CMOS Features

1-Standard%20CMOS%20Features.JPG

Advanced BIOS Features

2-Advanced%20BIOS%20Features.jpg

Advanced Chipset Features

3-Advanced%20Chipset%20Features.JPG

Integrated Peripherals

4-Integrated%20Peripherals.JPG

Power Management Setup

5-Power%20Management%20Setup.JPG

PnP/PCI Configurations

6-PnP-PCI%20Configurations.JPG

PC Health Status

7-PC%20Health%20Status.JPG

Frequency/Voltage Control

8-Frequency-Voltage%20Control.JPG

DRAM Configuration

DRAM%20Configuration.JPG

فكر كنم كافی باشه !!!​

Old User

Member
درستش کردم.توی مادربردم تو قسمت advance chipset تنظیمات FSB و TIMMING RAM گزینه ای بود به نام FSB/DRAM RATIO که از حالت AUTO به حالت BY SPD تغییرش دادم که باعث شد DRAM رو مثل FSB RATE CPU کنه و حالا هردو روی 333 قرار گرفتن بدون مشکل کار میکنه.

:) تجربه خوبی بود مرسی که جوابو یافتیییییییییی :wink: ...

موفق باشی.

dead_makers

Active Member
تو این 2تا عکس آخری که گذاشتی.اینا واسه Overclcok کردن cpu و ram هستن.
نگاه کن تو قسمت dram configuration ببین timming mode رو میتونی از auto به حالتی که خودشو با fsb cpu هماهنگ کنه تغییر بدی.تو مادربرد من اسمش by spd بود.
اگر و اگر این راه جواب نداد.بصورت دستی اینکارو بکن.
1- حواست به دمای مادر برد و cpu باشه(پس shut down temp. رو توی pc health روشن کن)
2-با برنامه cpu-z ببینfsb rate سی پس یوت چنده ،ببین میتونی توی dram هماهنگش کنی
3- اگه نشد Timming dram رو بذار رو1:1
خلاصه سروکارت با این dram و timming هست دیگه.
درضمن سرعت فن cpu چقدر پایینه.نباید زیر 2000 باشه.خطرناکه.

dead_makers

Active Member
اینم برنامه cpuz اگه ندارید.

پیوست ها

• cpu-z.rar
    359.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3
خیلی ممنون میرم یه نگاهی می اندازم .
سرعت فن هم با توجه به دما تغییر می كنه .

سلام
منو بایستی خیلی ببخشید كه هی مزاحمتون میشم ولی آخه من توی این چیزا خیلی سررشته ندارم . رفتم و یه نگاهی انداختم ولی نفهمیدم باید چی كار كنم . برای همین هم صفحه مربوط به DRAM Configuration رو با تمام هاش براتون می گزارم . اگر میشه كمك كنید و بگید چیكار كنم .
در ضمن یك سوال هم داشتم و اون اینه كه رمها در حالت Dual با سرعت 333 بهتر است یا در حالت Single با سرعت 400 ؟
در ضمن امكان این هست كه رمها دوال باشه و سرعتش هم 400 باشه ؟ چون توی دفترچه مادربورد برای ساپورت رمهای دوال ، 400 رو هم داره ؟

Guide.jpg

dead_makers

Active Member
با برنامه cpu z یه عکس از cpu و یه عکس هم از memory بزار.نمیدونم مادربردت چجوریه،چرا هیچ گزینه ای واسه هماهنگ کردن رم و سی پی یو نداره.دستکاری این قسمت ها هم خوفناکه...

بالاخره موفق شدم !!!

:tavajo:
بازم سلام
ایندفعه یه خبر خوب دارم !!!
من رفتم و یك بار دیگه BIOS رو update كردم و دوباره رمهام رو به حالت dual درآوردم ، فكر می كنید چی شد ؛ :neutral: فكر می كنید چی شد ؟
الآن رمها به صورت Dual و با سرعت 400 به راحتی كار میكنه و ریست هم نمیشه ...:eek: :eek: :eek:

خودم هم نمی دونم علتش چیه ولی فكر كنم دفعه ی قبلی درست update نكرده بودم .
dead_makers شما هم برو و یه بار دیگه BIOS رو update بكن شاید درست شد و تونستی با سرعت 400 راه بندازی ...

هر چند كه فعلا دیگه نیازی نیست ولی خوب چیزی رو كه خواسته بودی رو میزارم ببینی ...

CPU-zfull.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا