وقتي ويندوزم بالا مياد ...

Peyman-Pop

Active Member
امید جان تمام اینکارها راحت با Msconfig انجام می‌شه ، پس نیاز به انجام اینکار ها نیست .

Start>Run تایپ کنید Msconfig لیست تمامی‌ فایل های startup به شما نشون داده می‌شه . قابلیت حذف اونهارو هم دارید .

anti-life

Active Member
پيمان حرف من رو ميگيري بعد سير داغش رو زياد ميكني ميگي .... :دي

حقا داري به استادت ميري ياد گرفتي فرقون بازي ... اقا مدير ما بريم به خراب كاريمون برسيم.

Norik

Active Member
Msconfig رو کامپيوتر من جواب نميده. ميگه همچين فايلی نداری

anti-life

Active Member
باز نوريك تو مشكل بر خوردي ...... ميگم مگه ميشه اين فايل نباشه ..... مطمني كه ويروسي نگرفتي ...چون بعضي از ويروسها كارشون اينكه اين دستور رو بر دارن تا اينجوري نشه حذفشون كرد ......

نشد از Safe mode دستگاه برو ...... Restart كن بعد f8 ....

rouhollah

Member
قابل توجه مهرداد كوهي

با توجه با اينكه حرفهاي شما ربطي به گرافيك نداره و همچنين باعث توهين به بعضي مقدسات و همچنين آنتي لايف به مديران اين بخش اخطار ميكنم كه مواظب باشنكه اين جور توهينا رو نميتونم تحمل كنم

anti-life

Active Member
روحالله ميتوني بگي چي ميگي ....خودت يه بار بخون ببين چي نوشتي ......من هر چي خوندم نفهميدم ...... فقط چون اسم من رو آوردي من امدم كه جواب بدم .......

شما اون بخش كه توهين بوده رو نقل قول ميكردي من خودم شخصا جواب ميدادم .......... من و مهرداد هيچ وقت بيكار نيستيم بشينيم وقتمون رو تلف كنيم كه به كسي توهين كنيم ....... پس هيشه با دليل بيا جلو بد اين همه هوار هوار كن ........

Norik

Active Member
anti-life گفت:
باز نوريك تو مشكل بر خوردي ...... ميگم مگه ميشه اين فايل نباشه ..... مطمني كه ويروسي نگرفتي ...چون بعضي از ويروسها كارشون اينكه اين دستور رو بر دارن تا اينجوري نشه حذفشون كرد ......

نشد از Safe mode دستگاه برو ...... Restart كن بعد f8 ....

دروغ که ندارم
ميگه همچين فايلی نيست :evil:
راستش هست ولی از run بالا نمياد

جدیدترین ارسال ها

بالا