وضعيت uptime بودن 80 سايت و فروشنده host

خوب اين جا لازمه منم بگم كه به اينتراول هم توجه كنند قطعا 1 دقيقه اگه باشه ارزشش بيشتره تا 1 ساعت و ... !

J4vad

Member
HotHost.ir دوست عزيز بد نيست به تعداد روز هم اشاره شود !!!

Uptime در زير اين قسمت تعداد روز هايي كه Uptime چك شده نمايش داده مي شود .

Monitored since اين قسمت تاريخ و تعداد روز آغاز كار اين سايت بر روي host-tracker است

اميد وارم به درد دوستان بخوره

يا حق .

hostafarin

Member
لازم به ذکر است :

ضمانت 99.9% آپ تایم بودن سرویس دهی ●
. هاست آفرین تضمین می کند که سرورهای آن صد در صد آپ تایم باشد، ولی این اجازه رادارد که در هر ماه حداکثر 45 دقیقه (0.01) داون تایم باشد
(برای تعمیر سرورها و یا رفع مشکلات به وجود آمده)
چنانچه سرورهای ما در هر ماه بیش از 45 دقیقه داون تایم باشند (90+ دقیقه در کل) ، که این امرممکن است به علت طولانی شدن تعمیرات باشد
( هاست آفرین به ازای هر یک ساعت دان تایم یک روز جریمه ی خود را می پردازد . نحوه ی پرداخت جریمه به یکی از دو روش زیر ( بـه انتـخاب کـاربر
: انجام می شود
الف : یک روز سرویس هاست به ازای هر یک ساعت قطع بودن سرور یا مراکز پشتیبانی
. ب : پرداخت مبلغ یک روز از سرویس ارائه شده به ازای هر یک ساعت قطع بودن سرور یا مراکز پشتیبانی

(برای مثال : هزینه ی سالانه هاستینگ تقسیم بر 365 روز = مبلغ یک روز هاستینگ )
(برای مثال : هزینه ی ماهانه هاستینگ تقسیم بر 31 روز = مبلغ یک روز هاستینگ)

در صورتی که تمایل به دریافت خسارت به صورت نقدی داشته باشید می توانید با ارسال یک ایمیل به بخش پشتیبانی مبلغ مورد نظر را از ما دریافت

شما می توانید در داخل سایت میزان آپ تایم سرور ها رو مشاهده کنید ، 100% Uptime ,

Thanks

J4vad

Member
با سلام hostafarin جان

لطفا Interval را به 1 Min يا 15 Min تغيير دهيد تا مجدد Uptime شما چك شود با 13 روز اون هم Interval روي 1 Hour كه نميشه Uptime رو فهميد !!
يا حق .

hostafarin

Member
با سلام hostafarin جان

لطفا Interval را به 1 Min يا 15 Min تغيير دهيد تا مجدد Uptime شما چك شود با 13 روز اون هم Interval روي 1 Hour كه نميشه Uptime رو فهميد !!
يا حق .

با سلام ، در اولین زمان ممکن این کار هم انجام میشود .

اما کاربران ما خود توانایی قرار دادن مانیتورینگ بر روی وب سایتشان را دارند تا در صورت پایین آمدن سطح آن از 99.9% تقاضای خسارت نمایند

J4vad

Member
با سلام ، در اولین زمان ممکن این کار هم انجام میشود .

اما کاربران ما خود توانایی قرار دادن مانیتورینگ بر روی وب سایتشان را دارند تا در صورت پایین آمدن سطح آن از 99.9% تقاضای خسارت نمایند

چه جالب اون وقت چه خصارتي ؟! :neutral:

آيا تغيير آن خيلي دشوار است ؟!:D

يا حق .:wink:

hostafarin

Member
دوست گرامی شما قبل از ارسال مطلب یه کمی تحقیق کنید ، با مراجعه به سایت میتونید صفحه ضمانت ما رو ببینید .... برای راحتی شما : http://www.hostafarin.com/Service-Guarantee.html

در ضمن من فقط یک ویزیتور در هاست آفرین هستم ، باید امر شما رو با افراد مربوطه در میون بگزارم ، پس خیلی هم راحت نیست ،

در ضمن شما هم که براتون این کار راحته لطفا از 1 Hores به 1MIN تقییر بدید ....

Lee.ir

New Member
منم MyMizban.com
قيمت ها هم فوق العاده است!
امتحان كنيد پشتيباني هم خوبه
www.support.mymizban.com
تيكت و لايو چت ! پاسخ سريع امتحان كنيد !
آپتايم هم تا به حال زير 99 نيومده با اينتراول 1 دقيقه

bestfriend

New Member
دوستان عزيز من اين تاپيک رو گذاشتم تا مديران سايت از وضعيت سرور ها مطلع بشن و متوجه بشن با همه کور کوري که اين شرکت ها واسه هم ديگه مي کنند سر و تهشون يه کرباسه واسه همين هم بايد بگم که در خريد هاست به سابقه اون شرکت و نحوه پشتيباني اون دقت کنيد.
در ضمن خودم اگه بخوام هاست بخرم هيچ وقت از شرکتي که مسئولين او ن شرکت وقت دارند تا بيان توي فروم ها واسه خودشون تبليغ کنند خريد نمي کنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا