وصل کردن رایانه خانگی با کابل hdmi به av به تلوزیون؟

با درود

دوستان من کابلی رو تهیه کردم که یک سرش hdmi هست و یک سرش av که البته سه تا فیش نداره و 5 تا فیش داره!

این عکسی از دو سر فیش و درگاه هایی که می خوام به تلوزیون وصلشون کنم:

efab442b1728.jpg

تا کنون نتونستم این کارو بکنم و هم روی مانیتور و هم تلوزیون تصویر داشته باشم. تنظیمات پراپرتیس کارت گرافیک و ... هم هر کاری می کنم تلوزیون رو نمی شناسه و ...

گام ها چی هست؟ باید گام به گام چه کارهایی انجام بدم؟

کارت گرافیکم آنبرد هست و مادربردم بایوستار TA880G HD هست :ATI 4200

با سپاس

سلام دوست عزیز
این کار با کابلی که شما دارید فقط روی مانیتورها وتلوزیون هایی جواب می ده که بتونن سیگنال HD دیجیتال رو به آنالوگ تبدیل کنه در غیر این صورت باید از یه مبدل استفاده کنی. مبدل های BlackMagic design عالی هستن .

سلام دوست عزیز
این کار با کابلی که شما دارید فقط روی مانیتورها وتلوزیون هایی جواب می ده که بتونن سیگنال HD دیجیتال رو به آنالوگ تبدیل کنه در غیر این صورت باید از یه مبدل استفاده کنی. مبدل های BlackMagic design عالی هستن .

با درود
این مبدل رو از کجا می تونم تهیه کنم؟ قیمتش چقدر هست و اینکه آیا کیفیت خوبی به من می ده؟ (چون کابل رو 20 تومن خریدم که کیفیت خوبی بده)

این تلوزیون من قدیمی هست. پارس گراندیک. مدلش و ویژگی هاش رو دقیق نمی دونم. از کجا باید بدونم که چنین ویژگی رو داره و می تونه با این کابل کار کنه؟ این عکس هایی که ازش گرفتم کمک می کنه؟

c7cd904122e6.jpg

با سپاس

این هم بخش ویرایش کارت گرافیک من که اگر توجه کنید HDMI و تنظیماتش وچود نداره. ممکن هست که نیاز باشه درایور تازه ای نصب کنم تا گزینه های hdmi هم بیاد و ...؟

430b32b5bac9.jpg

آخرین ویرایش:
مطمعنا تلوزیون شما این قابلیت نداره ، چون فقط این قابلیت روی مانیتور های HD یا تلوزیون های کار میکنه که ورودی کامپوزیت دارند.
اگر ساکن تهران هستی می تونی از نمایندگی BlackMagic Design خرید کنی اما اگر ساکن تهران نیستی میتونی از سایت های www.rayansaba.com و www.[B]iran[/B]systems.com استفاده کنی.

مطمعنا تلوزیون شما این قابلیت نداره ، چون فقط این قابلیت روی مانیتور های HD یا تلوزیون های کار میکنه که ورودی کامپوزیت دارند.
اگر ساکن تهران هستی می تونی از نمایندگی BlackMagic Design خرید کنی اما اگر ساکن تهران نیستی میتونی از سایت های www.rayansaba.com و www.[B]iran[/B]systems.com استفاده کنی.

اگر یه تلوزیون جدید تر داشته باشم هم چنین قابلیتی نداره؟ یعنی حتما و حتما باید lcd باشه؟ کیفتی که خواهم گرفت با این مبدل چگونه خواهد بود؟ (می ارزه حالا که 20 تومن واسه کابل دادم + قیمت این مبدل هم خرج کنم؟)

قیمت این مبدل ها رو هم ممکنه بگین؟

اگه کارت گرافیکتون خروجی s video داره از اون بگیر

منظورتون همون خروجی زرد رنگی هست که روی برخی از کارت گرافیک ها هست؟ اگر اون منظورت هست بدبختانه چنین چیزی نداره.

می شه یک کارت گرافیک دسته دوم و ارزون بخرم (که از مبدل ارزونتر در بیاد) و بندازم روی رایانه و در کنار گرافیک انبرد کنونی خودم ازش برای تصویر تلوزیون بهره ببرم؟ (با توجه به کیفتی که هر کدام از این دو گزینه می دن نظر دوستان چی هست؟) کدام ارزش بیشتری داره؟

این همون تلوزیون دومی هست که گفته بودم. آیا این تلوزیون نیاز به مبدل نداره؟

588902a8054f.jpg

این تلوزیون جواب میده فقط کافی هر رنگ سر جاش نصب کنید فقط توجه کنید این کابل شما به جای رنگ قرمز ، رنگ زرد گذاشته این فیش به جای قرمز استفاده کنید .
999000.JPG

دوست گرامی اگر شدنی هست به این پرسش هم پاسخ بدین چون تلوزیون تغییر کرد و من هنوز با وجود اینکه کارهایی که گفته بودید رو انجام دادن نتونستم رایانه رو به تلوزیون وصل کنم

پشت تلوزیون من این فیش ها وجود داره که من هر کدوم از این 5 فیش رو به رنگ خودش وصل کردم:

d27688c61c5a.jpg

ولی وقتی اینو وصل می کنم (سه شبکه ویدیو روی تلوزیون هست که Video 1 و Video2 هست و DVD که من روی هر کدوم می زارم در روی دسکتاپ و تنظیمان کارت گرافیک این تلوزیون شناخته نمی شه. در عکس زیر می بینید که تنها مانیتور فیلیپس اینجا هست و خبری از تلوزیون نیست:

a50e9c2d6b89.jpg

کابل من HDMI هست که سر HDMi به رایانه وصل هست و سر دیگه ی کابل دارای 5 فیش هست که به پشت رایانه وصلش کردم ولی بدبختانه نمی شناسه. باید چکار کنم؟

با سپاس

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من فکر نمی کنم بشه از hdmi این خروجی تصویر بگیرید چون خروجی مستقیم باید ار کارت گرافیک بگیرید شما حتی فکر نکنم بتونید از svideo - vga - dvi هم استفاده کنید

من فکر نمی کنم بشه از hdmi این خروجی تصویر بگیرید چون خروجی مستقیم باید ار کارت گرافیک بگیرید شما حتی فکر نکنم بتونید از svideo - vga - dvi هم استفاده کنید

ای بابا

پس این فیش hdmi که گذاشتن واسه چی هست؟؟؟؟

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
hdmi یک پورت شبیه به usb تا اونجایی که من میدوم برای انتقال اطلاعات البته یک سری کارت های گرافیک میگند این پورت داره

آخه توی ویژگی هاش اینا رو نوشته:

1 x PS/2 Mouse
1 x PS/2 Keyboard
4 x USB 2.0 Port
1 x HDMI Connector
1 x DVI-D Connector
1 x VGA Port
1 x RJ-45 Port
6 x Audio Connector

سلام دوست عزیز.
کارت گرافیک شما فقط داره خروجی HD دیجیتال میده بیرون و سیگنال رو به Componet (پنج فیش) تبدیل نمی کنه ، کابل شما هم این قابلیت نداره ، تنها راه استفاده از تبدیل کنندست ، اون موقع کارت گرافیک شما تبدیل کننده رو به عنوان مانیتور HD می شناسه و خروجی می ده ، من خودم این کار انجام دادم ، اما کابل من مبدل HD به Componet داشت.

فقط یه نکته : شما می خواین از دوتا مانیتور استفاده کنید ؟
کارت گرافیکتون قابلیت Dual Monitor رو داره ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز.
کارت گرافیک شما فقط داره خروجی hd دیجیتال میده بیرون و سیگنال رو به componet (پنج فیش) تبدیل نمی کنه ، کابل شما هم این قابلیت نداره ، تنها راه استفاده از تبدیل کنندست ، اون موقع کارت گرافیک شما تبدیل کننده رو به عنوان مانیتور hd می شناسه و خروجی می ده ، من خودم این کار انجام دادم ، اما کابل من مبدل hd به componet داشت.

فقط یه نکته : شما می خواین از دوتا مانیتور استفاده کنید ؟
کارت گرافیکتون قابلیت dual monitor رو داره ؟

درود

نه دوست گرامی من می خوام از تلوزیون به عنوان مانیتور بهره بگیرم.

این مبدل ها قیمتشون چنده؟

بهترین گزینه برای خرید ال سی دی 32 اینچ برای اینکه به جای مانتیتور به کار ببریم چیه؟

با سپاس

سلام.
ببین مارک های متفاوتی تو بازار وجود داره ، شما باسیستمت چه کارایی انجام میدی ؟ اگه برای بازی می خوای ، تو رنج LCD ، سامسونگ عالیه ، اگه با سیستمت کار طراحی هم انجام میدی ، یه مارک ایرانی هست به نام Litge که خیلی عالی ، من خودم 4سال پیش دوتا 22'' TVخریدم هنوز هم دارم استفاده می کنم ، اون موقع دونه ای رو 250 تومان خریدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا