ورژن 1.11.1 براي به روز كردن Creative MuVo N200

rsh

Member
با سلام ... اگر كسي ورژن 1.11.1 را براي به روز كردن Creative MuVo N200 رو داره لطفاً در سايت Upload كنه . ممنون......
اگر هم كسي مي دونه كه چگونه مي شه ورژن 1.15.1 را توي N200 ريخت لطفاً راهنمايي كنه .
باز هم ممنون ....

آخرین ویرایش:

alireza-metal

Active Member
عزیزم تا اونجایی که من میدونم باید ببری خود شرکتی که گارانتی کرده --- اونا دستگاه مخصوص دارن و برات برنامه میریزن ---- شما فقط میتونی موزیک بریزی داخل دستگات به وسیله کابل usb ---- موفق باشی

rsh

Member
دوست عزيز هر چند وقت يك بار شركت creative براي به روز كردن دستگاه هاي خود در سايتش نرم افزار به روز كردن يا همان firmware را قرار ميده تا ما خودمان دستگاه را به روز كنيم.
راستش از روز اول كه من n200 خريدم نرم افزار ورژن 1.11.1 توش بود . بعد من ورژن 1.12.1 را توش ريختم حالا كه ورژن جديدش يا همون 1.15.1 اومده نميتونم تو دستگاه بريزم مثل اينكه همان ورژن 1.11.1 رو مي خواد .
من تو نامه (MP3 Player?????/ ) فهميدم كه شما Rhomba NX داريد مال شما هم به روز ميشه اما هنوز برنامش تو سايت creative نيست دليلشو نمي دونم اما به هر حال شايد اون هم به روز بشه .
(چون يكي از دوستام مثل مال شما داره من يا خودش هر چند وقت يك بار به سايت creative سر مي زنيم براي همين از سايتش خبر دارم)

اميدوارم متوجه شده باشيد
با تشكر. :)

alireza-metal

Active Member
آهان ---- من یه بار یه مشکلی برای mp3 player پیش اومده بود ---- و این بود که موقع ریختن آهنگ هواسم نبود و کابلشو کشیدم --- و بعدش خراب شد و نرم افزار داخل دستگاه دچار مشکل شد و دیگه بالا نمیامد --- و فرستادم گارانتی تا برام درست کنن و وقتی که رفتم گرفتم ورژنشو بالاتر ریخته بودن و فونتهاش هم کمی بزرگتر شده بودند --- این آی دی منه : خوشحال میشم با هم بیشتر آشنا بشیم : [email protected]

rsh

Member
براي N200 من هم پيش آمد.
داشتم توش آهنگ مي ريختم كه كامپيوتر هنگ كرد و وقتي از كامپيوتر كشيدمش ديگه بالا نيومد .
چند بار روشن خاموشش كردم تا درست شد.
بايد قبل از كشيدن كابلش با رايت كليك روي آيكون درايوش اون رو eject كنيم .

alireza-metal

Active Member
rsh گفت:
براي N200 من هم پيش آمد.
داشتم توش آهنگ مي ريختم كه كامپيوتر هنگ كرد و وقتي از كامپيوتر كشيدمش ديگه بالا نيومد .
چند بار روشن خاموشش كردم تا درست شد.
بايد قبل از كشيدن كابلش با رايت كليك روي آيكون درايوش اون رو eject كنيم .

آره --- دقیقا

باید اول reject بشه و بعد کابلش خارج بشه ---- الان مال شما خراب شده ؟؟؟

rsh

Member
نه ... درست شد بعد از اون ماجرا هم باز بدون eject كردن كابلش مي كشيدم تا يك روز يك مشكلي براي صداش پيش اومد و بردمش گارانتي و اون ها به من گفتند كه قبل از كشيدن آن را eject كنم.

alireza-metal

Active Member
آهان ---- آره این دستگاه ها حتما حتما باید اول reject بشه و بعد کابلش کشیده بشه ----- موفق باشی

rsh

Member
حالا كه فعلاْ اين ورژن پيدا نميشه پس به جاش اگر شما برنامه اي براي قفل گذاري (password) روي mp3 player مي شناسيد لطفاْ در سايت upload كنيد. يعني وقتي به كامپيوتر وصلش مي كنيم
اول براي وارد شدن بهش password بخواد.
با تشكر.......

آخرین ویرایش:

x230usb

New Member
كمك

آهان ---- من یه بار یه مشکلی برای mp3 player پیش اومده بود ---- و این بود که موقع ریختن آهنگ هواسم نبود و کابلشو کشیدم --- و بعدش خراب شد و نرم افزار داخل دستگاه دچار مشکل شد و دیگه بالا نمیامد --- و فرستادم گارانتی تا برام درست کنن و وقتی که رفتم گرفتم ورژنشو بالاتر ریخته بودن و فونتهاش هم کمی بزرگتر شده بودند --- این آی دی منه : خوشحال میشم با هم بیشتر آشنا بشیم : [email protected]

با سلام:عليرضا
اگر ممكن هست آدرس كارانتي كه دستگاه خودت را فرستادي باي من هم ميل كن
باتشكر x230usb

جدیدترین ارسال ها

بالا