وردو به سايت

sirvan

Member
اینجا انجمن امنیت و مقابله با نفوذ ، کرک است مثل اینکه
شما چرا به وبلاگهای پرشین بلاگ سری نمیزنید؟
در ضمن انتظار نداشته باشید که چیزیرو که دیگران با مطالعه و وقت گذاشتن بدست آوردن به راحتی در اختیارتان قرار دهند اونم به هدف سوء شما.

Mikhak

Active Member
بابا شما ها چرا اينجوري مي كنين آدم كه اينقدر .....نميشه حداقل يه راهنمايي كنين خوب

sirvan

Member
سوال امنیتی رو اگه جوابشو ندونم میرو تحقیق میکنم برات میارم ولی این جوری و با این تیپی ش نمیتونم حال کنم چون طرفم هدفش یادکیری یه دانش نیست بلکه میخواد به اهداف دیگش برسه.

Peyman-Pop

Active Member
دوستان عزیز بحث سر خواستن یا نخواستن محمد نیست ، حتی‌ اگر محمد هم بخواد قوانین این انجمن به محمد این اجازه رو نمیده .

خیلی‌ از مسائل هست که حتی‌ خود من شاید بهش اعتقاد داشته باشم اما بخاطر این انجمن و قوانینی‌ که برای اون گذاشتم خودم از اونها صرف نظر می‌کنم .

محمد رو هم من میشناسم تا جایی‌ که بتونه و در توانش باشه به شما کمک میکنه ، اما دیگه نباید انتظار داشت خودش رو بخاطر این مسائل به خطر بندازه . حتما همتون میدونید یکبار چنین مشکلی‌ برای محمد پیش اومده و هرکس دیگه ای بود دیگه هیچ وقت به کسی‌ در این مسائل کمک نمیکرد اما می‌بینید که محمد بازم با این شرایط داره به شما کمک میکنه پس بهتر نیست بجای توقع های زیادی که داریم از همین راهنمایی‌ و کمکی‌ هم که محمد میکنه قدردانی‌ کنیم ؟

پس لطفا هم کمی‌ به قوانین هم کمی‌ به دوستانتون احترام بذارید .

ممنونم

پیمان

ممنون پيمان جان !

اميدوارم بچه ها قانع شده باشن !

با بچه ها داريم يك سايت به صرف هك به صورت تخصصي بالا مياريم انشاالله اونجا به صورت كامل در خدمتيم !

------------------
محمد

AliReza26

Active Member
NorTh HaCkeR گفت:
ممنون پيمان جان !

اميدوارم بچه ها قانع شده باشن !

با بچه ها داريم يك سايت به صرف هك به صورت تخصصي بالا مياريم انشاالله اونجا به صورت كامل در خدمتيم !

------------------
محمد
به به ...

مباركه.....

جدیدترین ارسال ها

بالا