واکنش بسیار سریع موزیلا نسبت به خبر وجود یک حفره امنیتی

AliReza26

Active Member
www.SetarehSorkh.com : موزیلا در واکنش بسیار سریع نسبت به خبر وجود یک حفره امنیتی در جستجوگر وب Firefox نسخه های جدید نرم افزارهای خود را منتشر نمود.

این عمل پس از آن انجام شد که کارشناسان اعلام کردند آخرین نسخه این جستجوگر وب دارای یک حفره امنیتی است که به حمله‌کنندگان اجازه می‌دهد تا حریم کامپیوترها را درهم شکسته و یا برنامه‌های ممنوعه را بر روی کامپیوتر افراد به اجرا گذارند.

موزیلا سه نسخه جديد براي Firefox و Thunderbird و original Mozilla در مقابله با bug مورد اشاره منتشر نموده است.

نسخه های جديد Firefox 0.9.2 , Thunderbird 0.9.2 و 1.7.1 Mozilla مي باشد. قابل توجه آنكه اين patch پس از پي بردن به نقص فقط بعد از يك ساعت منتشر گردید.

همچنین اعلام شده در آينده نسخه های جديدي از Mozilla خواهد آمد كه به طور اتوماتيك در برابر خطرها Update شده و كار گذاشتن هر كدام از اين سيستمهاي امنيتي براي كاربران آسان خواهد بود.

با توجه به اخبار منتشره در موردضعفهای بیشمار Internet Explorer در هفته‌های اخیر کارشناسان به مردم پیشنهاد می کنند تا استفاده از IE را متوقف ساخته هر چه زودتر به استفاده از موزیلا روی آورند.

نسخه های جدید ارائه شده توسط موزیلا به شرح زیر میباشد :

Download:
[url=http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.9.2/FirefoxSetup-0.9.2.exe]Download Firefox 0.9.2
[/url] | XPI fix for older builds

Download:
Mozilla 1.7.1

Download:
Thunderbird 0.7.2

با توجه به واکنش بسیار سریع موزیلا نسبت به واکنش لاکپشتی مایکروسافت دربرابر رفع نواقص موجود به نظر میرسد هجرت از اینترنت اکسپلورر به سوی موزیلا کار عاقلانه ای باشد.

anti-life

Active Member
ولي اينم بايد بدونيم اين موزيلا يه عيبي كه داره در دير لود كردن عكسا هستش و همخوني نداشتن با سايتهايي كه فقط براي اينترنت اسكپلورر ساخته شده ..... در ضمن در مورد مديا پلير هم كه به صورت انلاين هست مشكل داره .....

پس هر خوبي يه بدي داره.

oxygenws

Active Member
آره، هر خوبی ای بدی هم داره، ولی اکثر اینهایی که گفتید مربوط به سایت هایی می شد که فقط برای IE ساخته شدند!! که خوب این رو نباید به موزیلا خرده گرفته، بلکه به طراحان ناشی آن صفحات!!

لاطمه بگم که اگر سایتی درست طراحی شده باشه و استاندارد های HTML و CSS رو رعایت کرده باشه، تو هر مرورگری (با کمی تفاوت نسبت به هم) نمایش داده می شه.

موفق باشید، امید

anti-life

Active Member
خوب الان من با موزیلا اومدم تو مجید ان لاین ...... باز ببینید که قسمت پاسخ سریع شوت شده کناره صفحه .......

مهم طراحی نیست ...مهم اینکه هنوز موزیلا تمام کدهایی که با جاوا هست رو خوب نمیتونه از پسش بر بیاد ..... در ضمن نگته خیلی مهم اینکه با مدیا پیلر مشکل داره .....

oxygenws

Active Member
خوب قربونت برم.... مگه سایت مجید آنلاین سند و مدرکه؟؟؟
تو همین صفحه ای که داری می بینی (البته قبل از همین ارسال بنده) 85 تا اشکال داره.
باور نمی کنی؟؟؟ اینجا رو ببین (البته اینا فقط اشکالات HTML اون هستش، حالا CSS رو هم حساب کن :) ) ->
http://validator.w3.org/check?uri=http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=14874

موفق باشید، امید

anti-life

Active Member
خوب من دارم میگم این با جاوا و مدیا هم ایراد داره ....

در ضمن چطوریه که اسکپلورر با این همه اشکالات یه صفحه رو خوب نشون میده ولی موزیلا نه ...

oxygenws

Active Member
سیستم هایی که مایکروسافت ارایه می ده، روی ظاهر خیلی خوب کار کردند :)
وقتی سایت محترم w3c می گه اینجا اشکال داره، یعنی اشکال داره :) امیدوارم بدونی w3c چیه :) وقتی اینجا رو با اونا استاندارد کردی، ببین که تو تمام مرورگر ها درست کار می کنه :)

در ضمن، نشون دادن هر کدی اصلا خوب نیست، به راحتی میشه کد هایی با جاوا اسکریپت زد که یه سیستم رو هنگ کرد و حتی طرف نتونه صفحات رو کنترل کنه. ولی همچین کاری تو موزیلا (تا اونجایی که من می دونم) غیر ممکنه.

anti-life

Active Member
w3c رو کسی ندونه چیه که نمیشه ...... ولی اینم مهم که هم ظاهر داشته باشه هم درست کار کنه ....

oxygenws

Active Member
آنتی جان، فرصت بده پست کنم :) :)
پست قبلیمو ویرایش کردم، برگشتم دیدم جواب دادی :دی
یه نگاه به اون بالایی بنداز :)

anti-life

Active Member
اخه موزیلا با جاوا کلا مشکل داره چه برسه بخواد قبول کنه اون دستورات رو .....

جدیدترین ارسال ها

بالا