والپیپر یادگاری ...

cold

Member
آقا پیتون من رو هم اضافه کنین به لیستتون . :) کارتون هم خیلی زیباست . آفرین . :)

mostafa_az

Well-Known Member
ایول پیتی . دستت درد نکنه . سارا دیدی بی نوبت طرح زد برام . بچه ها یاد نگیرین یه وقت ها این بدآموزی هارو .
285.gif

مخلصیم
مصطفی

yazditabar

Member
بازم ممنون ...

>من هيچ ندانم که مرا آنکه سرشت از اهل بهشت کرد يا دوزخ زشت
جامی و بتي و بربطي بر لب کشت اين هر سه مرا نقد و ترا نسيه بهشت>

everex

Member
ايول چه كاره با حالي
پيشنهاد ميكنم يه دفعه يه كتيبه بزنيد و اسم همه رو توش بنويسيم !براي نسل هاي آينده !

nima_dsnr

کاربر VIP
مرسی پیتون جان... زیباست !

میگم برای تنوع هم که شده توی انجمن کارهای فتوشاپ هم بزارین !!! :دی دی دی دی

شوخی کردم بابا ... چرا بهتون بر خورد ؟ میگم اسم اینجا رو به C4d تغییر بدن !!! :دی دی دی

بازم شوخی کردم بابا ... (چه آدم شوخی)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
نیما جان با حرفت تا حدودی موافقم (اگر چه شوخی بوده!)

ولی خوب چون انجمن سه بعدی و دو بعدی ما اونطوری که باید با هم در ارتباط نیستن و اینکه انجمن c4d فعالیت آنچنانی نداره مجبوریم کارها رو اینطوری به نمایش بذاریم!

البته اینم بگم اینجا اول اسمش انجمن گرافیک هست و بعد زیر شاخه میشه و میشه گرافیک دو بعدی پس اینجور طرحها هم جزو موضوع گرافیک محسوب میشه.

nima_dsnr

کاربر VIP
نیما جان با حرفت تا حدودی موافقم (اگر چه شوخی بوده!)
راستش سارا جان حالا که قبول کردی و صادقانه جواب دادی بزار من هم راستشو بگم .
اتفاقا شوخی هم نبود ؛ بیشتر متلک بود. ولی چون حرفت حق بود آره راست میگی قابل قبول هست !
::: اول گرافیک بعد فتوشاپ :::

mostafa_az

Well-Known Member
در فکر ایجاد تمهیداتی هستیم که بشه این مسئله رو طوری حل کرد که نه سیخ بسوزه نه کباب .
248.gif

Payam30

Active Member
اسم منم بنویس. به زنگه فلزی باشه و براق مثل اون ماشین هایی که میسازن برای صفحهی مانیتورم میخواهم دستت درد نکنه

AMiR

Active Member
سلام
ابا اجازتون
يه پيشنهاد دارم!
يه افكت انعكاس هم به سطح طرح بدين قشنگ ميشه ها ! نه؟

P.A.Y.T.O.N

Active Member
پیام بد نگذره!!!؟
اینم سه تا طرح اون مدلی
ولی اصلا من خوشم نمیاد از این جور مدلا همون اولیا هم ساده ترن هم قشنگتر

پارتی بازی شد...

psamipour

Member
پیتون جون اگه میشه چندتا خفنی هم واسه من بساز منم جبران میکنم البته با این که تازه کارم ولی خوب دیگه یادگاری یادگاریه

Name:pAYAM SAMIPOUR

اگه درازه ببخش
اگه میشه خفن بساز

arashonline

Well-Known Member
مثل اينكه دير رسيدم

پيتون جان منو يادت رفته بود ميدنم ميبخشمت !

پس براي آرش به عنوان يك پسر خوب گل يه دنه قشنگشو بزن برم قابش كنم بگم يكي از كاربران گل مجيد آنلاين براي من ساخته و هميشه به يادم باشه ......

واي چه احساسي....

Payam30

Active Member
یکی دیگه برام بساز اما به جای مجید انلاین بنویس Rinmangymnasiet مرسی. تو رو خدا یا دت نره عزیزم تو رو خدا یادت نره عزیزم. خیلی مخلصتم

آخرین ویرایش:

Payam30

Active Member
راستی ننویس پیام 30 فقط بنویس پیام. تو رو خدا یادت نرهو باور کن دیونه ی این طرحت شدم

جدیدترین ارسال ها

بالا