با سلام
جریان xss چی هست در ضمن اسنیف کردن خوب هست اما به شرطی که ادم برایش مهم نباشد کدام وبلاگ را میخواهد دود کنه.
خو ب اگر ادم بدونه که کدام وبلاگ را میخواهد بفرسته هوا کدام راه بهتر هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
XSS

والا اگه از من میشنوید من اعتقاد دارم اسکریپت نویسی الان تو دنیا از برنامه نویسی مثل سی و اسمبلی قوی تر شده ... .... .. اگه شما ها حمت کنید 1 سال وقت خودتون بزارید(بستگی به هوشتون داره ) برای جاوا اسکریپت و جاوا فکر کنم بتونید یاهو بزنید ...
چد روزه پیش یکی از دوستانم دستش به بالا ها میرسه تلفن زد گفتش شنیدی یاهو XSS کیلویی می فروشن .. گفتم ها !!!

جدی ؟

منم ازش XSُُُS گرفتم ...

نکته ی جالب اینجاست یه زمانی با یکی از دوستان رو میهن بلاگ و پرشین بلاگ کار می کردیم پرشین بلاگ که هیچی 4000 تا یوزرش دستم بود .. ولی میهن بلاگ هم XSS داد ولی دیگه مدرسه ها شروع شده بود منم اولم برای تییین رشته باید می خوندم دیگه بیخیال هک میهن شدم .. که چند روز پیش شنیدم همون دوستم سرورشو خابوند

..
اگه شما بخوای از لحاظ امنیتی حساب کنی به نظر من میهن بلاگ از بلگفا اگه بخوای وبلاگ بگیری بهتر باشه ..
اما چه وبلاگی بفرستی هوا اگه XSS داشته باشی XSS راحت ترین کارشه الان مثلآ Cloob.com فکر کنم 200 تا اگه یه رز بیشینی روش کار کنی بیشتر بده ... شما اگه ایک اس اس در نیوردی همون اسنیفش کن .. .. راه بهتر اینکه یه 1 ماه وقتتو روش بزاری کل سرور هک کنی .. حالا اگه دیدی مثلآ میهن بلاگ نمی تونی بزنی .. خوب یه روش دیگه برو و خود هاستینگش کار کن .. مثلآ یه 5 مگا بخر بعد یه پی اچ پی شل آپلود کن بعدشم یا علی ... باز دیدی حس حالشو نداری.. هاست بخری .. برو یه سایت دیگه که روی همون هاستینگ سکوریتیش پایینه هک کن بعد که روت گرفتی میهن بفرست فضا

... باز اگه سوالی داشتید در خدمتم