هک وبلاگ!

sec0de

Member
HaLa Mishe ye rahi baraye haCk weblog Begin Ke beshe Rahat Webl0g ro hack kard !Sec0de ?Rahy hast

آره دوست عزیز
اولین راحش هک کردن سرور هست .. مثلآ پرشین وبلاگ ... اینقدر باگ داره که می تونی وقتی زدیش کل یوزراشون فکر کنم 14 هزار نفر باشه بدوزدی ...
در مورد بلگفا که دوستان می گن (آره آیدی وبلاگ داشته باشفلان کن بیسار کن ) باید بگم چرته محزه .. XSS من با این که دارم می گم هنوز پرایویت هست .. و تو ایران بیشتر از 15 16 نفر ندارنش ... می تونی با XSS ایدی یاهو رو زنی ... وقتی یاهو XSS میده می خوای بلگفا نده :neutral: ..... راه های زیادی وجود داره بستگی داره شما بخوای کل یوزر ها رو بزنی یا فقط 1 دونرو :-? یا علی :oops:

Arman Dinarvand

New Member
با سلام
جریان xss چی هست در ضمن اسنیف کردن خوب هست اما به شرطی که ادم برایش مهم نباشد کدام وبلاگ را میخواهد دود کنه.
خو ب اگر ادم بدونه که کدام وبلاگ را میخواهد بفرسته هوا کدام راه بهتر هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر

sec0de

Member
با سلام
جریان xss چی هست در ضمن اسنیف کردن خوب هست اما به شرطی که ادم برایش مهم نباشد کدام وبلاگ را میخواهد دود کنه.
خو ب اگر ادم بدونه که کدام وبلاگ را میخواهد بفرسته هوا کدام راه بهتر هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر

XSS :D والا اگه از من میشنوید من اعتقاد دارم اسکریپت نویسی الان تو دنیا از برنامه نویسی مثل سی و اسمبلی قوی تر شده ... .... .. اگه شما ها حمت کنید 1 سال وقت خودتون بزارید(بستگی به هوشتون داره ) برای جاوا اسکریپت و جاوا فکر کنم بتونید یاهو بزنید ...
چد روزه پیش یکی از دوستانم دستش به بالا ها میرسه تلفن زد گفتش شنیدی یاهو XSS کیلویی می فروشن .. گفتم ها !!!:neutral: جدی ؟ :D منم ازش XSُُُS گرفتم ... :cry: نکته ی جالب اینجاست یه زمانی با یکی از دوستان رو میهن بلاگ و پرشین بلاگ کار می کردیم پرشین بلاگ که هیچی 4000 تا یوزرش دستم بود .. ولی میهن بلاگ هم XSS داد ولی دیگه مدرسه ها شروع شده بود منم اولم برای تییین رشته باید می خوندم دیگه بیخیال هک میهن شدم .. که چند روز پیش شنیدم همون دوستم سرورشو خابوند:cry: ..

اگه شما بخوای از لحاظ امنیتی حساب کنی به نظر من میهن بلاگ از بلگفا اگه بخوای وبلاگ بگیری بهتر باشه ..
اما چه وبلاگی بفرستی هوا اگه XSS داشته باشی XSS راحت ترین کارشه الان مثلآ Cloob.com فکر کنم 200 تا اگه یه رز بیشینی روش کار کنی بیشتر بده ... شما اگه ایک اس اس در نیوردی همون اسنیفش کن .. .. راه بهتر اینکه یه 1 ماه وقتتو روش بزاری کل سرور هک کنی .. حالا اگه دیدی مثلآ میهن بلاگ نمی تونی بزنی .. خوب یه روش دیگه برو و خود هاستینگش کار کن .. مثلآ یه 5 مگا بخر بعد یه پی اچ پی شل آپلود کن بعدشم یا علی ... باز دیدی حس حالشو نداری.. هاست بخری .. برو یه سایت دیگه که روی همون هاستینگ سکوریتیش پایینه هک کن بعد که روت گرفتی میهن بفرست فضا :lol: ... باز اگه سوالی داشتید در خدمتم :oops:

• Like
Reactions: TOP

Arman Dinarvand

New Member
خیلی ممنون برای توضیحات با این تفاسیر هر سایتی Xss مربوط به خودش را داردمثل CSS میمونه درست میگم؟
در ضمن من سر و کارم بیشتر با این یارو بلاگفا هستش. یک دفعه هم برای مدت چند ساعت خوابید چون هم زمان با چند تا سیستم رفتیم تو کارش میگ مسئله اینجاست که من نمیخواهم کل بلاگفا را دودی کنم یک یا دو وبلاگ مشخص هستش.
پس فکر میکنم. با این وجود باید بشینم هی اسنیف کنم..................................................

Member
sec0de
از اطّلاعات عالیتون ممنونم
راستش سوالی دارم:
من الان روی یکی از سرور ها هاست دارم و حتّی شل هم روش نصب کردم حالا میخواستم بدونم چجوری باید سرور را بزنم و یا به بقیه اکانت ها دسترسی داشته باشم؟

sec0de

Member
sec0de
از اطّلاعات عالیتون ممنونم
راستش سوالی دارم:
من الان روی یکی از سرور ها هاست دارم و حتّی شل هم روش نصب کردم حالا میخواستم بدونم چجوری باید سرور را بزنم و یا به بقیه اکانت ها دسترسی داشته باشم؟

ببین برو آموزش c99 یا r57 بخون اگه بخوام برات توضیح بدم خیلی میشه ..
بعد مشخصات سرورم بده تا برات توضیح بدم چی کار کنی :wink:
موفق باشی یا علی :oops:

Mrx

Active Member
Man Mikham hame User haro bezanam ! age beshe o beshe in karo kard Male Mihanblog mikham Mage Mihanblog ba blogfa fargham mikone ama dadash age betoni komaki behem bokoni mamanon misham ya ba ham anjam bedim! age u komakam koni montazere javabetonam Mir30 ya ali

sec0de

Member
Man Mikham hame User haro bezanam ! age beshe o beshe in karo kard Male Mihanblog mikham Mage Mihanblog ba blogfa fargham mikone ama dadash age betoni komaki behem bokoni mamanon misham ya ba ham anjam bedim! age u komakam koni montazere javabetonam Mir30 ya ali

اگه منظورتون با من هست .. من 4کر شما هستم به خدا روزی 30 دقیقه میام آف چک میکنم میرم ... وقت خالیمم دارم یه مقاله مینویسم درباره ی فری بی اس دی .. فکر کنم اولین مرجع کامل فارسی باشه .. :cry:
اگه خواستید پنجشنبه شب ها ساعت 2 شب تا صبح آنلاینم پی ام بدید یه کاریش می کنیم ..
,ولی به شرطی که نه وقتی زدیش به کسی بگی که من کمکت کردم .. اگه دیفیس کردی منو نباید تو صفحه دیفیست بنویسی ... اخه توبه کردم دیگه کاره خلاف نکنم تازه بچه + شدم
اگه موافقید 5شنبه یه کاریش می کنیم ..
فعلآ یا علی

آخرین ویرایش:

Mrx

Active Member
BaShe ! Movafegham! shoma har jor rahat bashi 5sHANBE mOntazeram rasty id mano ke dari -> x_xxxx_xxxx_xxxx_xxxx_x Montazeram ! yA aLI

Mrx

Active Member
سلام!
sec0de on soti ro ke dadam dorost kardam l00l Montazeram ! rasty id u ro add kardam to chera add nakarde bodi ha On shodi bego man Bishtar Moghe On hastam 1Zohr ta 5 emroz 7ta 9 bagheyroza revale 1-2 zohr ta 9shab Montazeram rasty 5shanbe Ok dige man hastam mIam u ham bia Khabaram kon Montazere javab Ya Ali

sec0de

Member
سلام!
sec0de on soti ro ke dadam dorost kardam l00l Montazeram ! rasty id u ro add kardam to chera add nakarde bodi ha On shodi bego man Bishtar Moghe On hastam 1Zohr ta 5 emroz 7ta 9 bagheyroza revale 1-2 zohr ta 9shab Montazeram rasty 5shanbe Ok dige man hastam mIam u ham bia Khabaram kon Montazere javab Ya Ali

ممنون:oops: ....دوست عزیز اددت کردم بهتره به بحث اولی بازگردیم .. یه پرایویت جدید آمده برای وبلاگ دقیقآ نمیدونم چه چوریه و چی کار میکنه :cry: اگه شما چیزی میدونید به ما هم بگید

جدیدترین ارسال ها

بالا