هک وبلاگ!

دوستان میخواستم ببینم راهی برای هک وبلاگ های بلاگفا وجود داره؟البته به جز اینکه نام کاربری و پسوورد رو بتونی با کلک از صاحب وبلاگ بگیری!

Erfan

Active Member
برادر امر ديگه اي نيست ؟

چقدر امنيت سرت ميشه ؟ اصلاً چيزي خوندي ؟

مخلصيم, بارزام @

shemshad

Banned
حالت خوبه ميخواي بلاگفا رو هك كني من كه بلد نيستم شايد يه استاد پيدا بشه و به سوالت جواب بده با تشكر فرشاد

dark-man

Member
هک کردن سیستم های بلاگ تنها با دسترسی داشتن به سرور آنها میسر می شه ....

Sarbandar

New Member
یک ترفند !

سلام به همه !
ببین خوشکلم هک کردن وبلاگ رو من بلدم اگر دوست داری هک کنی یه پیغام خصوصی بفرست تا بهت بگم . :wink:

Sarbandar

New Member
من فقط یه راه رو بلدم اونم از طریق ایمیله که هنوز کسی مطلع نشده چطور میشه اینکارو کرد . :cool:

navidba

Well-Known Member
پسران عقل کل یک راه راحت میری با اسنیفر بلاگفا رو اسنیف می کنی بعدش با یک کرکر از گروه l0pht میری کرک می کنی و کلی پسورد گیرد می آد.

sec0de

Member
دوستان میخواستم ببینم راهی برای هک وبلاگ های بلاگفا وجود داره؟البته به جز اینکه نام کاربری و پسوورد رو بتونی با کلک از صاحب وبلاگ بگیری!

آره مهندسی اجتماعی ..

برادر امر ديگه اي نيست ؟

چقدر امنيت سرت ميشه ؟ اصلاً چيزي خوندي ؟

مخلصيم, بارزام @
شما خودت چقدر سرت میشه ؟ که یه جوری پست میدی انگر اعلامه ی سکوریتی هستی ..؟؟!!!:neutral:
هک وبلاگ از هک سایت هم سختره عزیز جان ...
اشتباه و خیلی راحت تر از این حرفاست ... کسی اگه با سواد باشه اراده کنه میتونه کل سروی های وبلاگ ایران بخابونه!!!

هک کردن سیستم های بلاگ تنها با دسترسی داشتن به سرور آنها میسر می شه ....
متوجه نشدم !!! عزیزم ببین کسی نمی خواد سایت دیفیس کنه که ؟؟ راه های آسون تری هم وجود داره !! فقط یه کم فکر می خواد ..

ببین خوشکلم هک کردن وبلاگ رو من بلدم اگر دوست داری هک کنی یه پیغام خصوصی بفرست تا بهت بگم .

دوست عزیز شاهکار میکنی شما .
پدر جان اگر راهی داره دست مارو هم بگیر
دوست عزیز خیلی راه برای دزدیدن وبلاگ شما هر چه قدرم راه بلد باشید کم هست .

من فقط یه راه رو بلدم اونم از طریق ایمیله که هنوز کسی مطلع نشده چطور میشه اینکارو کرد

اگه منظورتون xss یاهو بود که با یه xss هر آیدی می شد هک کرد اون موقع که priv8 بود من داشتم ..به نظر من راه خوبی نیست وقت اضافی داری مگه ..؟؟؟

پسران عقل کل یک راه راحت میری با اسنیفر بلاگفا رو اسنیف می کنی بعدش با یک کرکر از گروه l0pht میری کرک می کنی و کلی پسورد گیرد می آد.

اینم یه راه هست ولی به نظر من به جای lopht cracker از برنامه ی cain استفاده کنی بهتره

ین اسنیفر که میگی چی هست ؟ می شه بیشتر توضیح بدین ؟
یه راه دزدین اطلاعات هنگام مکاتبه بین یوزر ادمین هست .. برو یه سرچ تو گوگل بزن فکر کنم اموزشش باشه

نتیجه ی اخلاقی : بیکارید به خدا دنبال این جور کارا میرید
نتیجه ی اقتصادی : سر ماه پول تلفن آمد می فهمید اگه به جای این کار 4 تا مقاله دانلود می کردید الان به یه نوایی رسیده بودین
نتیجه سیاسی : مردشور .*********** ببرن که اینقدر بیکاری زیاد شده طرف به خاطر هک وبلاگ آیدی تا 50 هزار تومان هم پول میده
موفق باشید یا علی :oops:

navidba

Well-Known Member
شما ها چقدر مخید که می خواید وبلاگ هک کنید وبلاگ چیه پاشین برین سایت هک کنید

sec0de

Member
شما ها چقدر مخید که می خواید وبلاگ هک کنید وبلاگ چیه پاشین برین سایت هک کنید

عزیزم 1 - این بحث واقعآ چرته
2- والا ما سال ادمین مافیا هکینگ تیم بودم 1000 تا سایت زدیم .. تو IBH رفتم 500 تا سایت بی اس دی زدم اخرش به کجا رسدیم ؟؟؟ :neutral: :neutral: می خواید بدونید ؟> به پوچی !! حالا می فهمم که این کارا بیشتر یه کل بازی بیشتر نیست .. و کسی که چیزی بارش باشه هیچ وقت نه دیفیس می کنه نه کل بازی
دوستان دنبال پول باشید برید مدارک سیسکو بگیرید یا در مورد هوش مصنوعی فعالیت کنید این 2 تا مخصوصآ هوش مصنوعی توش پوله این پروژه ای هست که ناسا شروع کرده تا 10 سال دیگه کسی ازش خبر دار نمیشه به جای این بچ بازی برید دنبال هوش مصنوعی موفق باشید :oops:

PadinaWebGroup

Active Member
بابا ايول همه مهندسن ما كه گيج شديم حالا يه راه واسه هك ميهن بلاگ و بلاگفا بگين كه 100% كار كنه مرسي منتظرم ؟!!!

sec0de

Member
آقا میشه توضیح بدی؟؟؟؟؟؟!

دمت گرم

دوست عزیز اگه می خوای نتورک بخونی سیسکو ؟؟!! اول ccna بخون .... بعد امتحانش رو برو دبی بده..چون مدارک ایران بیشتر کشورا قبول ندارن .. امتحانش در حدود 250 تومان میشه ...
بعد 2 قسمت میشه یا باید دیزاین شبکه بخونی یا سکوریتی شبکه برای اطلاعات بیشتر به سایت سیسکو یه سر بزنی بد نیست

اگه میخوای هوش مصنوعی بخونی ... خوب خدمت شما عرض کنم که .. یه زبان برنامه نویسی مثل سی رو فولللللللللللللللللللللللل یاد میگیری بعد به سری کتاب هست که در مورد هوش مصتوعی به طور عمده وضیح داده .. بخون بعد اگه فول یاد گرفتی از خود ناسا فکر کنم برات دعوت نامه بیاد موفق باشی

mrsana

New Member
دوستان در رابطه با برنامه هایIHZ PS ver1.2 یا Magic PS ver1.5 کسی چیزی می دونه راستی اینها تروجانهایی هستند که میشهY! Mail Pssرو بدست آورد.ممنون میشم از عقل کلای قشنگ اگه بنده رو یه راهنمایی کنن منت بذارن اگه لینک دانلودشون رو هم سراغ داری، بنویسین حتما از شرمندگیتون در میام

سنا(Mrsana):خداحافظ همین حالا

navidba

Well-Known Member
سلام گوش کن چی می گم تروجان الکی بچه بازی شده برو evillhttp رو بگیر بعد ip یارو رو بزن بعد هر فایلی رو که خواستی بفرست تو کامپیوتر یارو تا اتوماتیک اجرا شه به همین راحتی این یک راه راه دوم fakepage یعنی صفحه دروغی توش ایمیل خودتو می نویسی بعد تو وبلاگ یا هرگا بزارش تا یارو اونو پر کنه بعد پسوردشو به ایمیل تو می فرسته اگه خواستی برو تو گوگل سرچ کن کلی چیز گیرت میاد این چند راه برای هک ایمیل بود
حالا هک وبلاگ چند راه هست که او با اسنیفر اون سرور رو اسنیف کنی بعد کلی پاکت گیرد میاد بعد برو با کرکر کرک کن تا کلی پسورد گیرد بیاد یک راه دیگه اینه که از fakepage اون وبلاگ استفاده کنی برای آموزش هک سایت هم تو بخش امنيت و مقابله با نفوذ ، كرك یکجا نوشته آموزش هک سایت،وبلاگ و ایمیل برو تو اون یک آموزش هست برو تو اون اگه دیگه سوالی در زمینه هک نداری خداحافظ
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه و ضمنا ورود mrsana را خوش آمد می گم.

sec0de

Member
سلام گوش کن چی می گم تروجان الکی بچه بازی شده برو evillhttp رو بگیر بعد ip یارو رو بزن بعد هر فایلی رو که خواستی بفرست تو کامپیوتر یارو تا اتوماتیک اجرا شه به همین راحتی این یک راه راه دوم fakepage یعنی صفحه دروغی توش ایمیل خودتو می نویسی بعد تو وبلاگ یا هرگا بزارش تا یارو اونو پر کنه بعد پسوردشو به ایمیل تو می فرسته اگه خواستی برو تو گوگل سرچ کن کلی چیز گیرت میاد این چند راه برای هک ایمیل بود
حالا هک وبلاگ چند راه هست که او با اسنیفر اون سرور رو اسنیف کنی بعد کلی پاکت گیرد میاد بعد برو با کرکر کرک کن تا کلی پسورد گیرد بیاد یک راه دیگه اینه که از fakepage اون وبلاگ استفاده کنی برای آموزش هک سایت هم تو بخش امنيت و مقابله با نفوذ ، كرك یکجا نوشته آموزش هک سایت،وبلاگ و ایمیل برو تو اون یک آموزش هست برو تو اون اگه دیگه سوالی در زمینه هک نداری خداحافظ
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه و ضمنا ورود mrsana را خوش آمد می گم.

با متا راحت تره ... در ضمن evillhttp یا fakepage با یه آنتی ویروس جنگ جهانی اولم داشته باشی اجازه نمیده ... پس در این صورت برید متاسپلویت یاد بگیرید ...

Mrx

Active Member
HaLa Mishe ye rahi baraye haCk weblog Begin Ke beshe Rahat Webl0g ro hack kard !Sec0de ?Rahy hast

جدیدترین ارسال ها

بالا