masterboy_nico
Banned
دوستان میخواستم ببینم راهی برای هک وبلاگ های بلاگفا وجود داره؟البته به جز اینکه نام کاربری و پسوورد رو بتونی با کلک از صاحب وبلاگ بگیری!
دوستان میخواستم ببینم راهی برای هک وبلاگ های بلاگفا وجود داره؟البته به جز اینکه نام کاربری و پسوورد رو بتونی با کلک از صاحب وبلاگ بگیری!
شما خودت چقدر سرت میشه ؟ که یه جوری پست میدی انگر اعلامه ی سکوریتی هستی ..؟؟!!!برادر امر ديگه اي نيست ؟
چقدر امنيت سرت ميشه ؟ اصلاً چيزي خوندي ؟
مخلصيم, بارزام @
اشتباه و خیلی راحت تر از این حرفاست ... کسی اگه با سواد باشه اراده کنه میتونه کل سروی های وبلاگ ایران بخابونه!!!هک وبلاگ از هک سایت هم سختره عزیز جان ...
متوجه نشدم !!! عزیزم ببین کسی نمی خواد سایت دیفیس کنه که ؟؟ راه های آسون تری هم وجود داره !! فقط یه کم فکر می خواد ..هک کردن سیستم های بلاگ تنها با دسترسی داشتن به سرور آنها میسر می شه ....
ببین خوشکلم هک کردن وبلاگ رو من بلدم اگر دوست داری هک کنی یه پیغام خصوصی بفرست تا بهت بگم .
دوست عزیز خیلی راه برای دزدیدن وبلاگ شما هر چه قدرم راه بلد باشید کم هست .پدر جان اگر راهی داره دست مارو هم بگیر
من فقط یه راه رو بلدم اونم از طریق ایمیله که هنوز کسی مطلع نشده چطور میشه اینکارو کرد
پسران عقل کل یک راه راحت میری با اسنیفر بلاگفا رو اسنیف می کنی بعدش با یک کرکر از گروه l0pht میری کرک می کنی و کلی پسورد گیرد می آد.
یه راه دزدین اطلاعات هنگام مکاتبه بین یوزر ادمین هست .. برو یه سرچ تو گوگل بزن فکر کنم اموزشش باشهین اسنیفر که میگی چی هست ؟ می شه بیشتر توضیح بدین ؟
شما ها چقدر مخید که می خواید وبلاگ هک کنید وبلاگ چیه پاشین برین سایت هک کنید
آقا میشه توضیح بدی؟؟؟؟؟؟!
دمت گرم
سلام گوش کن چی می گم تروجان الکی بچه بازی شده برو evillhttp رو بگیر بعد ip یارو رو بزن بعد هر فایلی رو که خواستی بفرست تو کامپیوتر یارو تا اتوماتیک اجرا شه به همین راحتی این یک راه راه دوم fakepage یعنی صفحه دروغی توش ایمیل خودتو می نویسی بعد تو وبلاگ یا هرگا بزارش تا یارو اونو پر کنه بعد پسوردشو به ایمیل تو می فرسته اگه خواستی برو تو گوگل سرچ کن کلی چیز گیرت میاد این چند راه برای هک ایمیل بود
حالا هک وبلاگ چند راه هست که او با اسنیفر اون سرور رو اسنیف کنی بعد کلی پاکت گیرد میاد بعد برو با کرکر کرک کن تا کلی پسورد گیرد بیاد یک راه دیگه اینه که از fakepage اون وبلاگ استفاده کنی برای آموزش هک سایت هم تو بخش امنيت و مقابله با نفوذ ، كرك یکجا نوشته آموزش هک سایت،وبلاگ و ایمیل برو تو اون یک آموزش هست برو تو اون اگه دیگه سوالی در زمینه هک نداری خداحافظ
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه و ضمنا ورود mrsana را خوش آمد می گم.