.............................
هدف از این کار گروهی چیست
1. نام ایران را بلند برافرازیم
2. رقابت با شرکت های بزرگ مثل والت دیسنی
و ............................. غیره
هر کسی آمادگی برای رقابت آمادگی داره بیا جلو .
من خودم اولین نفر! تا ببینیم دومین نفر چه کسی هست
قرار نیست که هر کی یه تاپیک می زنه ، کل والت دیسنی رو بخابونه.رقابت با شرکت های بزرگ مثل والت دیسنی
2. رقابت با شرکت های بزرگ مثل والت دیسنی
. اصلا دوست ندارم با مبتدی ها کار کنم
1. نمونه کار از من خواستی تا من به تو ندهم .
اين جملت عين يكي تو تلويزيون بود... ميدوني كه كيو ميگم... راهكارو اينا...راه کار بدید هستیم
همون كه بالا گفتم باز...اگر هم کسی نیست( حتی اگر شدنی باشه و بشه)ببخشید ها لطفا هیسسسسسسسسسسسسس...
شمام ديگه داريد خيلي تند ميريد... اونايي كه توانايي داشتند اومدند نظرشون رو گفتند! خوب؟ قراره آمار گيري بشه كه كيا پايه اند يا قراره كاري صورت بگيره؟ اگه قراره صورت بگيره برنامتونو بگيد... چون يه عده اعلام آمادگي كردند مستقيم و غير مستقيم..قابل توجه دوستان لطفا از اینکه نمی شه و من حرفه ای هستم و غیره صفحه رو پر نکنید هر کس توانایی داره بیاد جلو
1.دیزنی از این کارها زیاد میکنهایشون اولین نفر نیست...پیشنهاد شرکت والت دیسنی برای استخدام از این دوست 19 ساله که در داخل ایران هست یک کمی تعجب آوره
تاریخچه....یاد دایناسورها افتادم.....آخه دکتر حسابی رو ول کردی چسبیدی به "بیل گیتس"تاریخچه بیل گیتس رو فراموش نکنید که چه کسی بود
نه بجان تو نفهمیدماين جملت عين يكي تو تلويزيونه... ميدوني كه كيو ميگم... راهكارو اينا...
قابل توجه دوستان لطفا از اینکه نمی شه و من حرفه ای هستم و غیره صفحه رو پر نکنید هر کس توانایی داره بیاد جلو
دليل اينكه همه دكتر حسابي رو ول ميكنن ميچسبن به بيل گيتس اينه كه گيتس پولدارترين آدم جهانه اما دكتر حسابي رو لطف كردند تو ايران سر به نيستش ديگه نكردن...تاریخچه....یاد دایناسورها افتادم.....آخه دکتر حسابی رو ول کردی چسبیدی به "بیل گیتس"
:razz: كشتيش...همون ایرانی که بهش ... گفتی بدون امکانات، با بدبختی، با 8 سال جنگ ، با یک انقلاب ، با هاشمی! بازم تونست تو چند سال تو خیلی از چیزا پوز برادران عزیز آمریکایی به خاک بماله،...
میشه دهان منو باز نکنی، این مایکروسافت دزد که با کلی..دليل اينكه همه دكتر حسابي رو ول ميكنن ميچسبن به بيل گيتس اينه كه گيتس پولدارترين آدم جهانه اما دكتر حسابي رو لطف كردند تو ايران سر به نيستش ديگه نكردن...
معیار کوته فکرانه ایهپولدارترين آدم جهان
+12رستم و سهراب و مالك اشتر و شهيد همت همه با هم داشتند يه فرمانده آمريكايي رو از ايران بيرون ميكردن!!
بی کاری؟؟؟يه سريال بود به نام 40 سرباز من يه قسمتشو ديدم
فكر كنم خيلي باعث شدم قاطي كني....گيتس نه خره کسیه ، نه بوده و نخواهد شد...(پولدلرترین مرد دنیا، زنش کیه،ساده ای ها شرلوک جان)