همکاری گروهی برای ساخت کارتون حرفه ای

Mandana

Active Member
وای چه کارتونه قشنگی.میشه قسمت بعدش رو هم بذارین؟
AddEmoticons00522.gif

نگاه کن سره چه چیزهایی بحث می کنن
AddEmoticons00513.gif

عوض این کارها یکی بره سینما 4 دی یاد بگیره به من بگه متریال دریا رو چجوری درست کنم اعصابم رو خورد کرده
AddEmoticons00510.gif

وقت طلاست.چرا قدر لحظه لحظه هاتون رو نمی دونین و با بحث های بی مورد تلف اش می کنین؟ با هر دو مورد ام.با طرفداری از بیل گیتس یا دکتر حسابی یا اصلن هر کسه دیگه، چیزی نه به اونها اضافه و نه ازشون کم میشه
به اطلاعات شما هم چیزی اضافه نمیشه.
آدم باید برای لحظه لحظه ی زندگیش ارزش قائل باشه و ازش استفاده ی بهینه بکنه. حتی یک ثانیه اش هم به عقب بر نمی گرده

نمی دونم.میل خودتونه ولی روشی که برای یاد گرفتن به کار می برین اشتباهه.من به شخصه دلم می سوزه برای لحظه هایی که برای کل کل و بحث هایی که هیچ فایده ای نداره، تلف می کنین
بقیه شو خود دانید
اما در عمر آدم هر روزی که از روز قبل بیشتر چیزی یاد نگرفته باشه، جزو روزهای عمرش محسوب نمیشه
سعی کنین عمر طولانی ای داشته باشید
همه تون هم موفق باشید

bassam_cg

Active Member
دوستان موضوع کاملا منحرف شد چرا تو همه تاپیکها یهو همه میزنن تو جاده خاکی آخه پولداری بیل گیتس چه ربطی به ساخت یک انیمیشن ایرانی داره

macbari

New Member
ممنون از ماندانا جون
اگر نگاهی به این سه صفحه کردید میبینید چقدر کار رو به پیشرفته
من فکر کردم اینجا میشه از افراد ایرانی برای این کار استفاده کرد
و یک منبع درامد خوبی برای بچه های ایرانی باشه
بهتره این تاپیک قطع بشه تشکر از تمامی کمک های دوستان
باموفقیت کامل برای دوستان ایرانی

3d_parto

New Member
آقا بسام شما که همیشه از اینجور چیزا حمایت میکردین این مدت چی شده که با همه چی مخالف شدی در ضمن من میدونم که خود شما هم در particle flow و modeling حرفه ای هستی این جای کمک کردنت بود در ضمن آقا شرلوک هلمز و rzt چرا بجای اینکه کمک کنن شروع به منحرف کردن موضوع شدین خود شما اینهمه در تاپیکهای دیگه راه حل ارایه میدین اما اینجا راه حل ها رو از بین میبرید

آخرین ویرایش:

M0NSTER

Banned
macbari عزیز شما مثله اینکه خیلی خوشحال و خرم تشریف دارید !!!
bb7.gif

بابا تو ایران نیستی نمیدونی چه خبره !!
bd6.gif

یا خیلی آدم رویا پردازی هستی
bc9.gif
یا خیلی بی اطلاعی ....
bc7.gif

bc7.gif

شایدم حوصلت سر رفته میخوای با دیزنی بازی کنی !
bf5.gif

بابا داری میگی دیزنی یه کم فکر کن !!!!!!!!!!!!!!
bb3.gif
11

سابقه کار دیزنی اندازه طول عمر پدربزرگته .
bf8.gif

بعد اودی اینجا میگی میخوام رقابت کنم !!
bd1.gif

خیلی باحالی.
bb1.gif

در ضمن نمونه کاراتم فوق العاده ضعیف و مایه ننگه ایران میباشد. (در مقابل دیزنی)
be4.gif

Sherlock_Holmes

Active Member
من به شخصه دلم می سوزه برای لحظه هایی که برای کل کل و بحث هایی که هیچ فایده ای نداره، تلف می کنین
خيلي ممنون... البته ما كل كل و بحث بي فايده نميكرديم فكر كنم داشتيم صحبت ميكرديم!! اين لحظه ها رو چطوري ميشه پر كرد؟ بريم اكس بزنيم؟:wink:

ضمن آقا شرلوک هلمز و rzt چرا بجای اینکه کمک کنن شروع به منحرف کردن موضوع شدین خود شما اینهمه در تاپیکهای دیگه راه حل ارایه میدین اما اینجا راه حل ها رو از بین میبری
بابا آخه يكي دوباره طبق معمول يه تاپيك زده با اهداف جهاني اما هيچ (دقيقا هيچ!) برنامه اي براش نداره... نظر مخالف وجود داشت اما نظر موافق هم براي برافراشتن پرچم ايران در برابر پرچم ديسني (!) وجودداشت... اما راهي نميگه كسي...

دوستان موضوع کاملا منحرف شد چرا تو همه تاپیکها یهو همه میزنن تو جاده خاکی آخه پولداری بیل گیتس چه ربطی به ساخت یک انیمیشن ایرانی داره
خاكي رو قبوا دارم و ازهمه هم عذر ميخوام اگه وقتشون تلف شد... اما آخه اسم تاپيك همكاري گروهي براي ايجاد يه كاريه. همه نظراشون رو ميگن.. نميشه كه همه يه چيزي بگن بقيه تشكر كليك كنن و بعد هم جمع بشه بره پي كارش...

من بازم از همگي مخصوصا مديران مخصوصا تر mandana_ns بطور رسمي بابت حرفهاي بي ربطم عذر ميخوام...
30upn9j.gif

:eek:يا علي...
من نديدم ولي قطعا اينطوري كه ميگين نيست...

Mandana

Active Member
خيلي ممنون... البته ما كل كل و بحث بي فايده نميكرديم فكر كنم داشتيم صحبت ميكرديم!! اين لحظه ها رو چطوري ميشه پر كرد؟ بريم اكس بزنيم؟

^.^

من بازم از همگي مخصوصا مديران مخصوصا تر mandana_ns بطور رسمي بابت حرفهاي بي ربطم عذر ميخوام...
نه من عذر میخوام اگه باعث شدم همچین برداشتی از حرفم بکنین.من اصلن و ابدن نگفتم حرفهای شما بی ربطه آقای جوجو.فقط گفتم بجای این صحبتها می شد حرف های بهتری هم زد.نمی دونم شاید زیادی توی رویا سیر می کنم
280k5eb.gif

قانون شماره 12) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.

باز هم از دوست جان شرلوک عذر میخوام.همین طور از بقیه اگر حرفهام باعث سو تفاهم شد
موفق باشید
155fs906059.gif

roohollah

Banned
در مقابل دیزنی،در مقابل دیزنی،در مقابل دیزنی،در مقابل دیزنی،در مقابل دیزنی،در مقابل دیزنی،
میدونی چرا؟!
چون هرکی بلده سوت بزنه فکر میکنه آهنگسازه ،بتهوونه
میخواد بره خارجو آهنگ بسازه :)موزیک پوزیکم خیلی خوب میدونه :) آخه عروسی یانگوم تمپو میزده:) تو داهات کشته مرده باسش فراوونه:lol:
قانون شماره 12) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.
پایتونم،من هم! از دوست جان شرلوک عذر میخوام:cool:همین طور از بقیه اگر حرفهام باعث سو تفاهم شد:cry:(به من چه نمیدونم!!!)
نه:-? یا میو میبخشی یا :cool: هیق هاق:neutral: آشتالا ویشتا نینی:cool:شیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییش(توضیح: تفنگ آب پاش):lol:
بريم اكس بزنيم؟:wink:
نه بابا، با خودم بیتشو بهت بدم
bd6.gif
هاهاها....
مانستر جان این عکسارو از کجا میاری، مثل بالایی( نامربوط نیست:mad: مطلب آموزشیه دیگه!:neutral::cry:)

erunworld

New Member
همکاری در زمینه فیلمنامه

من هم در زمینه فیلمنامه می تونم همکاری کنم

alizap

Member
سلام...
=علیک سلام
ببخشید اینجا چه خبره؟؟؟
=به شما ربطی نداره
بلـــه؟؟؟
=بله و زهر مار!!!
آهااااا
=اینجا همه عصبی هستند... برو بیرون و الکی پست نده که همه میریزن سرت...
بله... بله... خیلی ممنونم...
==============================================
لطفا جدل رو بذارید کنار و به محملات بالا توجهی نکنید...
آقا شما رو به خدا به هم کمک کنید
همین...

iranimation

Member
علی جان فکر کنم این پستش قدیمیه
اون بنده خدا هم پوز دیسنی رو زد
الان تو فکر اینه که پوز Pixar رو بزنه

alizap

Member
آره شاید همینطوره...
راستی من قبلا پز پیکسار رو زدم:razz:

جدیدترین ارسال ها