فایل php را اجرا کنیم توسط پارامتر و ایمیل ارسال می شود اگر وقت کردم برای استفاده کاربران نمونه از این مورد می گذارم من این روش را تست کردم ارسال 100% انجام می شود
خیلی ممنون میشم اگه که این مثالو بزارید چون واقعا کار با php وام مشکله و خیلی از بچه ها هم کار با php رو بلد نیستن اگه این مثالو بزارید خیلی علی میشه
) اگر بتوانید به من هزینه و شماره تماس دهید تا من با شما تماس بگیرم ممنون می شوم حقیقتا این چیزها جوابگوی کار من نیست چون من می خواهم بر روی ایمیل ها کنترل داشته باشم و ارسال آن ها را اتوماتیک انجام دهم توسط دستورات ام ام بی .... و به دلیل این که سرعت اجرایی {ارسال ایمیل اتوماتیک} برای تغییر و کنترل php توسط mmb وقت گیر و کند است بنابراین به درد من نمی خوره ...
چشم دوست عزیز سعیم رو میکنم ضمنا یک چیز دیگه ای که برای این پلاگین باید انجام بشه کد کردن اطلاعات شماست یعنی یک پلاگین جدا ساخته بشه و شما اطلاعاتی رو از قبیل آیدی و پسوردتون رو بدین و یک پسورد رو تعیین کنید تا اطلاعاتتون برحسب پسورد کدگذاری بشه و ایندفعه این اطلاعات کد شده رو به همراه پسوردی رو که برای کدگذاری تعیین کردین رو به پلاگین ارسال ایمیل میفرستین اینطوری کسی نمیتونه بفهمه که ایدی و پسورد شما چیست چون همینطور که میدونید بیلدر امنیتش خیلی پایینه و وقتی میشه سورس کار رو مشاهده کرد میشه آیدی و پسوردتون رو دید و پسورد رو تغییر داد ولی با کد کردن اطلاعات دیگه کسی نمیتونه بفهمه ایدی و پسورد شما چیه.
ضمنا همینطوری که به یکی از دوستانم گفتن یکم زمان لازمه تا این پلاگین ساحته و پلاگین کاملی بشه.

چون وقت کافی ندارم و همینطور کامپوننت indy یکم اذیت میکنه البته به خاطر سطح من توی دلفی هست یکم زمانبر خواهد بود و توی مبحث های مختلف به مشکل میخورم که البته حل شدنی هست.
اگه یک فایل با ویژوال بیسیک براتون درست کنم که از طریق Command Line اطلاعاتش رو پرکنید و ایمیل ارسال کنید کارتون رو راه میندازه اینم رو براتون به صورت رایگان انجام میدم و اینجا پیوست میکنم که دیگر دوستان بتونن استفاده کنن. اگرم وقتم اجازه نداد تعریف میکنم مقادیر رو از طریق رجیستری بگیره و ایمیل ارسال کنه شایدم سورس رو قرار دادم تا بتونین اطلاعات رو مستقیم بهش بدین و کمپایل کنید.