Fa همکاری در ساخت پلاگین smtp

amin2dpr

Well-Known Member
درخواست مثال php

فایل php را اجرا کنیم توسط پارامتر و ایمیل ارسال می شود اگر وقت کردم برای استفاده کاربران نمونه از این مورد می گذارم من این روش را تست کردم ارسال 100% انجام می شود

خیلی ممنون میشم اگه که این مثالو بزارید چون واقعا کار با php وام مشکله و خیلی از بچه ها هم کار با php رو بلد نیستن اگه این مثالو بزارید خیلی علی میشه

M_cover

Member
خیلی ممنون میشم اگه که این مثالو بزارید چون واقعا کار با php وام مشکله و خیلی از بچه ها هم کار با php رو بلد نیستن اگه این مثالو بزارید خیلی علی میشه

من حتما این کار برای شما انجام می دهم
اما این مبحث من بیشتر بر این پایه بود که ما هزینه کنیم و یک پلاگین smtp بچه های برنامه نویس برای ما طراحی کنن
اما بیشتر جنبه نصیحیتی و تجربه ایی پیدا کرد اما دوستان عزیز من می خواهم یک پلاگین smtp برایم طراحی کنید هزینه طراحی هم پرداخت می کنم
جناب loo30fer کارت عالی بود در مورد رابط ارسال ایمیل اگر بتوانید این را در قالب یک پلاگین برای من طراحی کنید که البته + هزینه زمان طراحی من ممنون می شوم من این مبحث را فقط برای گرفتن قیمت و طراحی پلاگین باز کردم وگر نه با php آشنا بودم و در مورد ارسال ایمیل هم تحقیق کرده بودم که فقط فقط توسط php می شود ارسال کردم چون همه پلاگین های smtp در mmb کار نمی کنند (حتی با میل سرور که دوستان باتجربه مثلا هی بهانه میل سرور می گیرنند ...:lol:) اگر بتوانید به من هزینه و شماره تماس دهید تا من با شما تماس بگیرم ممنون می شوم حقیقتا این چیزها جوابگوی کار من نیست چون من می خواهم بر روی ایمیل ها کنترل داشته باشم و ارسال آن ها را اتوماتیک انجام دهم توسط دستورات ام ام بی .... و به دلیل این که
سرعت اجرایی {ارسال ایمیل اتوماتیک} برای تغییر و کنترل php توسط mmb وقت گیر و کند است بنابراین به درد من نمی خوره ...
لطفا دوستان برنامه نویس هزینه طراحی و شماره تماس را ذکر کنند ما خودمان پیر این پندهای برنامه نویسی یی.م:green:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
چشم دوست عزیز سعیم رو میکنم ضمنا یک چیز دیگه ای که برای این پلاگین باید انجام بشه کد کردن اطلاعات شماست یعنی یک پلاگین جدا ساخته بشه و شما اطلاعاتی رو از قبیل آیدی و پسوردتون رو بدین و یک پسورد رو تعیین کنید تا اطلاعاتتون برحسب پسورد کدگذاری بشه و ایندفعه این اطلاعات کد شده رو به همراه پسوردی رو که برای کدگذاری تعیین کردین رو به پلاگین ارسال ایمیل میفرستین اینطوری کسی نمیتونه بفهمه که ایدی و پسورد شما چیست چون همینطور که میدونید بیلدر امنیتش خیلی پایینه و وقتی میشه سورس کار رو مشاهده کرد میشه آیدی و پسوردتون رو دید و پسورد رو تغییر داد ولی با کد کردن اطلاعات دیگه کسی نمیتونه بفهمه ایدی و پسورد شما چیه.
ضمنا همینطوری که به یکی از دوستانم گفتن یکم زمان لازمه تا این پلاگین ساحته و پلاگین کاملی بشه.

M_cover

Member
چشم دوست عزیز سعیم رو میکنم ضمنا یک چیز دیگه ای که برای این پلاگین باید انجام بشه کد کردن اطلاعات شماست یعنی یک پلاگین جدا ساخته بشه و شما اطلاعاتی رو از قبیل آیدی و پسوردتون رو بدین و یک پسورد رو تعیین کنید تا اطلاعاتتون برحسب پسورد کدگذاری بشه و ایندفعه این اطلاعات کد شده رو به همراه پسوردی رو که برای کدگذاری تعیین کردین رو به پلاگین ارسال ایمیل میفرستین اینطوری کسی نمیتونه بفهمه که ایدی و پسورد شما چیست چون همینطور که میدونید بیلدر امنیتش خیلی پایینه و وقتی میشه سورس کار رو مشاهده کرد میشه آیدی و پسوردتون رو دید و پسورد رو تغییر داد ولی با کد کردن اطلاعات دیگه کسی نمیتونه بفهمه ایدی و پسورد شما چیه.
ضمنا همینطوری که به یکی از دوستانم گفتن یکم زمان لازمه تا این پلاگین ساحته و پلاگین کاملی بشه.

دوست عزیز سلام
کد کردن اطلاعات زیاد برای من مهم نیست چون اطلاعات در فضای سرور جابجا می شوند و سرور تقریبا غیر قابل نفوذ است نمی دانم با سرور اختصاصی کار کردین یا نه اما من فقط می خواهم سورس ریپورت از یک نرم افزار مثل سیپنل که شامل اطلاعات مشتری است بگیرم و به ایمیل آن ها اطلاعاتی از قبیل رمز عبور و ... ارسال کنم که نرم افزار اصلی بر روی سرور اصلا کاربر به نرم افزار دسترسی ندارد که مساله امنیت برایم مهم باشد من فقط 4 تا متغییر در پلاگین می خواهم
Set -Report-Port_Servermail-Passmail
که set شامل setName setSubject setForm setTo setComment Setdate Setlevel
Servermail آدرس میل سرور pass پسور میل سرور Port پورت اجرایی smtp باشد
Report هم شامل گذارش ارسال شدن ایمیل به گیرنده باشد
این پلاگین که من می خواهم البته با حقوق اختصاصی.... حق کپی رایت :lol:
بقیه برنامه که می خواهم را با سایر پلاگین های ام ام بی می توانم پیاده سازی کنم فقط مشکل ارسال ایمیل بود
این پلاگین من چقدر زمان و هزینه می برد ؟ لطفا شماره تماس خود را نیز ذکر کنید تا در مورد شرایط کاری صحبت کنم...:rose:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
چون وقت کافی ندارم و همینطور کامپوننت indy یکم اذیت میکنه البته به خاطر سطح من توی دلفی هست یکم زمانبر خواهد بود و توی مبحث های مختلف به مشکل میخورم که البته حل شدنی هست.
اگه یک فایل با ویژوال بیسیک براتون درست کنم که از طریق Command Line اطلاعاتش رو پرکنید و ایمیل ارسال کنید کارتون رو راه میندازه اینم رو براتون به صورت رایگان انجام میدم و اینجا پیوست میکنم که دیگر دوستان بتونن استفاده کنن. اگرم وقتم اجازه نداد تعریف میکنم مقادیر رو از طریق رجیستری بگیره و ایمیل ارسال کنه شایدم سورس رو قرار دادم تا بتونین اطلاعات رو مستقیم بهش بدین و کمپایل کنید.

M_cover

Member
چون وقت کافی ندارم و همینطور کامپوننت indy یکم اذیت میکنه البته به خاطر سطح من توی دلفی هست یکم زمانبر خواهد بود و توی مبحث های مختلف به مشکل میخورم که البته حل شدنی هست.
اگه یک فایل با ویژوال بیسیک براتون درست کنم که از طریق Command Line اطلاعاتش رو پرکنید و ایمیل ارسال کنید کارتون رو راه میندازه اینم رو براتون به صورت رایگان انجام میدم و اینجا پیوست میکنم که دیگر دوستان بتونن استفاده کنن. اگرم وقتم اجازه نداد تعریف میکنم مقادیر رو از طریق رجیستری بگیره و ایمیل ارسال کنه شایدم سورس رو قرار دادم تا بتونین اطلاعات رو مستقیم بهش بدین و کمپایل کنید.

Command Line من مشکلی باهاش ندارم البته اگر مقادیر قابل کنترل باشد مثلا تعریف موضوع و نام و توضیحات ایمیل توسط خط دستوری فرستاده شود و ... البته فقط برای من تنها چیزی که مهم است ارسال 100% به inbox در یاهو - گوگل و لایو است که مطمئن باشم ارسال در inbox است
البته اگر بتوانید این را با دلفی یا سی به صورت یک پلاگین درست کنید من شخصا حق انحصاری آن را از شما می خرم
:wink:
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا