Fa همکاری در ساخت پلاگین smtp

M_cover

Member
با عرض سلام خدمت دوستان مالتی مدیا کار عزیز!
دوستان طی یک پروژه اقتصادی بنده نیازمند یک پلاگین smtp شدم
اما با وجود تحقیقات روی پلاگین های smtp که از جمله آن ها
COM1-COM2-IE هیچ کدام آن ها نیاز من را تامین نکرد و اصلا کار نمی کنند
البته همه تست ها در محیط سرو اختصاصی و با وجود میل سرور انجام شده است
به عقیده من تمام این پلاگین های ارایه شده در مورد smtp فقط یک تبلیغات از جانب سازنده بوده است

اگر کسی از دوستان می تواند پلاگین smtp را طراحی کند لطفا در همین مبحث شرایط و هزینه طراحی را ذکر کند
زبان برنامه نویسی دلفی یا سی برایم مهم نیست فقط کیفیت برنامه مهم است

دلیل بنده برای به اشتراک گذاشتن هزینه ها برای تبلیغات به هیچ وجه نیست و فقط هدف بنده کیفیت و ارزش گذاری کار است

در انتها مناسب ترین هزینه با شرایط خوب انتخاب می شود

البته پس از ساخت پلاگین با شرایط این پلاگین برای کاربران مجیدآنلاین به رایگان ارایه می شود به دلیل سطح کاری دوستان مالتی مدیا کار در انجمن مجیدآنلاین برای ما افتخار است دنیای مالتی مدیا را توسعه دهیم و بزرگترین انجمن توسعه دهنده مالتی مدیا در ایران مجدید آنلاین است که دارای متخصصین و مدیران با ارزشی است

m javad

کاربر متخصص
com1-com2-ie هیچ کدام آن ها نیاز من را تامین نکرد و اصلا کار نمی کنند

شما دقیقا چه انتظاری از اون پلاگین دارید که براتون براورده نشد؟

M_cover

Member
:green:مشکل من دقیقا اینه که اصلا این پلاگین ها کار نمی کنند شما تا به حال خودت توانستی با این پلاگین ها ایمیل بفرستی؟:green:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با عرض سلام خدمت دوستان مالتی مدیا کار عزیز!
دوستان طی یک پروژه اقتصادی بنده نیازمند یک پلاگین smtp شدم
COM1-COM2-IE هیچ کدام آن ها نیاز من را تامین نکرد و اصلا کار نمی کنند
البته همه تست ها در محیط سرو اختصاصی و با وجود میل سرور انجام شده است
به عقیده من تمام این پلاگین های ارایه شده در مورد smtp فقط یک تبلیغات از جانب سازنده بوده است

اگر کسی از دوستان می تواند پلاگین smtp را طراحی کند لطفا در همین مبحث شرایط و هزینه طراحی را ذکر کند
زبان برنامه نویسی دلفی یا سی برایم مهم نیست فقط کیفیت برنامه مهم است

دلیل بنده برای به اشتراک گذاشتن هزینه ها برای تبلیغات به هیچ وجه نیست و فقط هدف بنده کیفیت و ارزش گذاری کار است

در انتها مناسب ترین هزینه با شرایط خوب انتخاب می شود

البته پس از ساخت پلاگین با شرایط این پلاگین برای کاربران مجیدآنلاین به رایگان ارایه می شود به دلیل سطح کاری دوستان مالتی مدیا کار در انجمن مجیدآنلاین برای ما افتخار است دنیای مالتی مدیا را توسعه دهیم و بزرگترین انجمن توسعه دهنده مالتی مدیا در ایران مجدید آنلاین است که دارای متخصصین و مدیران با ارزشی است
دوست من اگه انتظارات شما از بیلدر داره بیش از حد میشه یا تو هر قسمت به مشکل برمیخورین یک نصیحت دوستانه بهتون میکنم یا در کنارش زبان دیگری رو یاد بگیرین یا از بیلدر به آپادانا کوچ کنید وگرنه وقتی میرسه که متوجه میشین چه اشتباهی کردین این همه مدت به بیلدر کار کردین نمونش خود بنده. الان شما تو دلفی با کمک کامپوننت Indy براحتی میتونید ایمیل ارسال کنید و اینقدر وقتتون رو صرف کار با پلاگینهای مختلف نکنید . البته چندین روزه دارم تلاشم رو میکنم تمام پلاگینهایی رو که تو بیلدر کمبود داریم یا نداریم رو میسازم تا دیگه مشکلی هم تو کار با بیلدر یا آپادانا نباشه . نمونش پلاگین UAC برای اجرا کردن برنامه توسط Run As Administrator که اگه زیاد وقتم رو نگرفت و کار نبرد رایگان ارائش میکنم. دوتا کار رو میتونه برای شما انجام بده یکی اینکه این قابلیت رو بر روی فایل اجرایی شما اعمال کنه تا روی هر سیستمی پیغام تایید دسترسی Admin ظاهر بشه که البته اینجوری شما نمیتونین این قابلیت رو ازش بگیرین مگه اینکه فایلتون رو روی هارد بریزین و دوباره درخواست تغییر وضعیت بدین و دیگری فعال کردن Run As Administrator که هر موقع که خواستین میتونید برای برنامتون فعال یا غیر فعالش کنید حتی اگه فایلتون روی سی دی باشه. اینجوری دیگه با مشکل عدم دسترسی تو ویندوز 7 برنمیخورین.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

M_cover

Member
حق با شما است دوست عزیز از زمانی که توسعه بیلدر متوقف شد و نیاز ها افزایش پیدا کرد دیگه بیلدر جواب گو نیست
اما من هنوز هم فکر می کنم که بیلدر قدرتمندتر از آپادانا است شاید آپادانا توانسته باشد جای بیلدر را بگیرد اما هنوز نمی تواند خاصیت های منحصر به فرد بیلدر را داشته باشد از جمله آن ها انعطاف بیلدر با پلاگین ها است البته من نسخه بتا آپادانا را کار کردم یک زمانی اما الان اطلاع ندارم چه پیشرفتی داشته اما به هر حال چون چندین سال است که کاربر بیلدر هستم و تقریبا توش حرفه ای شده ام طراحی یک پروژه با بیلدر طبق نیازم نسبت به آپادانا برایم ساده تر و قابل فهم تر است به هر حال دوست من از نصحیت شما بهره می گیرم و به آپادانا هم سر می زنم
اما اگر شما بتوانید در مورد این پلاگین در بیلدر به من کمک کنید واقعا متشکر می شوم و دوستان برنامه نویس هم اگر در دلفی با smtp کار کردن دیگه طراحی این پلاگین برایشان کاری ندارد من مشکلی در هزینه آن ندارم

loo30fer

حق با شما است دوست عزیز از زمانی که توسعه بیلدر متوقف شد و نیاز ها افزایش پیدا کرد دیگه بیلدر جواب گو نیست
اما من هنوز هم فکر می کنم که بیلدر قدرتمندتر از آپادانا است شاید آپادانا توانسته باشد جای بیلدر را بگیرد اما هنوز نمی تواند خاصیت های منحصر به فرد بیلدر را داشته باشد از جمله آن ها انعطاف بیلدر با پلاگین ها است البته من نسخه بتا آپادانا را کار کردم یک زمانی اما الان اطلاع ندارم چه پیشرفتی داشته اما به هر حال چون چندین سال است که کاربر بیلدر هستم و تقریبا توش حرفه ای شده ام طراحی یک پروژه با بیلدر طبق نیازم نسبت به آپادانا برایم ساده تر و قابل فهم تر است به هر حال دوست من از نصحیت شما بهره می گیرم و به آپادانا هم سر می زنم
اما اگر شما بتوانید در مورد این پلاگین در بیلدر به من کمک کنید واقعا متشکر می شوم و دوستان برنامه نویس هم اگر در دلفی با smtp کار کردن دیگه طراحی این پلاگین برایشان کاری ندارد من مشکلی در هزینه آن ندارم
بله قبول دارم که آپادانا فعلا به خاطر اشکلات و امکانات کمی که داره نسبت به بیلدر پیشی نگرفته ولی مطمئنا وقتی ورژن 2 ارائه بشه دیگه هیچ کمیتی نسبت به بیلدر نخواهد داشت من که لحظه شماری میکنم که ورژن 2 ارائه بشه.
در مورد پلاگین ارسال ایمیل هم باید بگم که من پلاگین جناب بهشت رو تست کردم کار نکرد ولی دیگر پلاگینها رو خیر تست نکردم تست میکنم ببینم هیچ کدوم کار میکنه . ضمنا چون وقت کافی ندارم نمیتونم پلاگینش رو براتون درست کنم ولی اگه قصد دارین کاربر بتونه از طریق برنامتون ایمیل ارسال کنه میتونم توی یک فرم براتون پیاده کنم و اون وقت این برنامه رو توی پروژتون Bind و استفاده کنید.

M_cover

Member
بله قبول دارم که آپادانا فعلا به خاطر اشکلات و امکانات کمی که داره نسبت به بیلدر پیشی نگرفته ولی مطمئنا وقتی ورژن 2 ارائه بشه دیگه هیچ کمیتی نسبت به بیلدر نخواهد داشت من که لحظه شماری میکنم که ورژن 2 ارائه بشه.
در مورد پلاگین ارسال ایمیل هم باید بگم که من پلاگین جناب بهشت رو تست کردم کار نکرد ولی دیگر پلاگینها رو خیر تست نکردم تست میکنم ببینم هیچ کدوم کار میکنه . ضمنا چون وقت کافی ندارم نمیتونم پلاگینش رو براتون درست کنم ولی اگه قصد دارین کاربر بتونه از طریق برنامتون ایمیل ارسال کنه میتونم توی یک فرم براتون پیاده کنم و اون وقت این برنامه رو توی پروژتون Bind و استفاده کنید.

ما هم منتظر ورژن 2 هستیم ببینیم آقا جاوید چه می کنه البته این مایه خرسندی ماست که این برنامه توسط یک برنامه نویس ایرانی ساخته و در حال توسعه است ... و همچینین قابلیت نداشتن لایسن و حذف کامنت کپی رایت سازنده این نکته را جالب تر کرده است که آیا آقا جاوید واقعا برای معنویات این کار را کرده است ... :green:

دوست من منظور شما از پیاده سازی داخل فرم چیست؟

m javad

کاربر متخصص
http://forum.majidonline.com/member.php?u=116401
M_cover: :green:مشکل من دقیقا اینه که اصلا این پلاگین ها کار نمی کنند شما تا به حال خودت توانستی با این پلاگین ها ایمیل بفرستی؟:green:

مشکل از پلاگینها نیست، مشکل اینه که شما در این زمینه یکم تحقیق نمیکنید!!
تو تاپیک زیر راهنمایی شده که علاوه بر پلاگین چه چیزهای دیگری لازم دارید:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=169148

شما برای ارسال ایمیل نیاز به یک سرویس دهنده ایمیل دارید
این سرویس دهنده حاوی یک درگاه ایمیل ، شناسه و رمز هست
نه فقط برای پلاگین ، که بلکه اگر شما برای سایت خودتون هم بخواهید یک ایمیل با دامین اختصاصیتون داشته باشید (مثل : [email protected] ) نیاز به این سرویس دهنده دارید
که یا باید هزینه بکنید اونو بخرید یا از رایگان ها استفاده بکنید
برای سایت ، معمولا این درگاه از امکانات هاست یا دامین هست و شناسه و رمز رو به شما میده
ولی برای پلاگینهایی که الان دیگه از نظر شما کار نمیدهند این اتفاق افتاده : اون سرویس دهنده ای که قبلا کار میداده دیگه الان جواب نمیده
پس شما دیگه تنها با پلاگین نمیتونید ایملتون رو ارسال کنید و نیاز دارید سرویس دهنده رو هم خودتون داشته باشید

اون هم هیچ فرقی نمیکنه
تا زمانی که سرویس دهنده ای که اون کامپوننت استفاده کرده کار بده ، برنامه ای که شما برای ارسال ایمیل میسازید هم کار میده
و زمانی که اون سرویس دهنده به هر دلیلی تعطیل بشه برنامتون نیاز داره که یه سرویس دهنده اختصاصی براش تعریف بشه

M_cover

Member

نه فقط برای پلاگین ، که بلکه اگر شما برای سایت خودتون هم بخواهید یک ایمیل با دامین اختصاصیتون داشته باشید (مثل : [email protected] ) نیاز به این سرویس دهنده دارید
برای سایت ، معمولا این درگاه از امکانات هاست یا دامین هست و شناسه و رمز رو به شما میده
ولی برای پلاگینهایی که الان دیگه از نظر شما کار نمیدهند این اتفاق افتاده : اون سرویس دهنده ای که قبلا کار میداده دیگه الان جواب نمیده
پس شما دیگه تنها با پلاگین نمیتونید ایملتون رو ارسال کنید و نیاز دارید سرویس دهنده رو هم خودتون داشته باشید

اون هم هیچ فرقی نمیکنه
تا زمانی که سرویس دهنده ای که اون کامپوننت استفاده کرده کار بده ، برنامه ای که شما برای ارسال ایمیل میسازید هم کار میده
و زمانی که اون سرویس دهنده به هر دلیلی تعطیل بشه برنامتون نیاز داره که یه سرویس دهنده اختصاصی براش تعریف بشه

با سلام و درود خدمت m javad عزیز
جناب m javad اینگار متوجه پست اول من نشدین من در پست اول خدمتتان عرض کردم که من سرور اختصاصی با آی پی استاتیک و میل سرور دارم و در محیط سرور آن را تست کردم یک سوالی دارم جدا شما تا حا حالا توانسته اید توسط این پلاگین ها ایمیل ارسال کنید جواب من را در پست قبل هم ندادید؟:green: من تمام این شرایط را در محیط سرور اعمال کردم : انگار باید در مورد سرور اختصاصی هم توضیح دهم : سرور اختصاصی یک سیستم اختصاصی در یک دیتاسرور می باشد که دارای یک محیط کاملا مجازی است که همان طور که از اسم آن مشخص است دارای خدمات و سرویس های سرور می باشد از جمله میل سرور بی نهایت و اختصاصی (منظور از میل سرور یک سرور ارسال و دریافت کنند ایمیل است که دارای امکان ساخت بی نهایت اکانت با نام آی پی یا دامین شماست) و قابلیت اجرای فایل های exe و سرعت اتصال به اینترنت 2گیگ و شبکه 100 مگابایت بر ثانیه
که قابلیت پشتیبانی از چندین هزار سایت را دارد و سیستم عامل آن هم ویندوز است
و...
اطلاعات جامع:
http://iranserver.com/dedicated-server/dedicatedserver/

این بود توضیحاتی ساده و مختصر در مورد سرور اختصاصی که من می خواستم اطلاعات مشتریان در سیپنل را از یک فایل ساختاری خودش بخوانم و به هر کدام از آن ها ایمیل ارسال کنم
فکر می کنم شما تاکنون با این پلاگین ها کار نکردید البته از شما بعید است شما سازنده برخی از پلاگین های ام ام بی هستید:green:

البته قصد من جسارت نبود اگر شما می توانید این پلاگین را که 100 درصد کار کند طراحی کنید من می توانم سرور اختصاصی در اختیار شما قرار دهم که بتوانید کار کنید موفق باشید ...

m javad

کاربر متخصص
نیازی به سرور اختصاصی از طرف شما نیست !!!!!
بله من با پلاگین smtp ایمیل ارسال کردم
خیلی سال پیش و با winxp - سرویس پک 1
حتما خود آقای بهشت هم با پلاگینشون ایمیل ارسال کردند و اونو تست کردند
من از این بابت مطمئنم

M_cover

Member
نیازی به سرور اختصاصی از طرف شما نیست !!!!!
بله من با پلاگین smtp ایمیل ارسال کردم
خیلی سال پیش و با winxp - سرویس پک 1
حتما خود آقای بهشت هم با پلاگینشون ایمیل ارسال کردند و اونو تست کردند
من از این بابت مطمئنم

آقا جواد گل من شکی ندارم که سازنده بدون هدفی یک چیز را خلق کند
در توضیحات پلاگین آقای بهشت نوشته شده بود که از smtp خود سیستم عامل استفاده می کند چود من
در جایی ندیدم که تنظیماتی برای میل اکانت داشته باشد درضمن خود قسمت پلاگین آقای بهشت در قسمت کانکت
هنگ می کند و اصلا من در سرور هم تست کردم با آن سرعت 2 گیگ می گفت به اینترنت وصل نیستید ...
در ضمن تمام تنظیمات مربوط به پورت و اکانت smtp را من در همه پلاگین ها لحاظ کردم و مطمئن هم هستم که از میل سرور که سرور تنظیمات درست است

m javad

کاربر متخصص
آقا جواد گل من شکی ندارم که سازنده بدون هدفی یک چیز را خلق کند
در توضیحات پلاگین آقای بهشت نوشته شده بود که از smtp خود سیستم عامل استفاده می کند چود من
در جایی ندیدم که تنظیماتی برای میل اکانت داشته باشد درضمن خود قسمت پلاگین آقای بهشت در قسمت کانکت
هنگ می کند و اصلا من در سرور هم تست کردم با آن سرعت 2 گیگ می گفت به اینترنت وصل نیستید ...
در ضمن تمام تنظیمات مربوط به پورت و اکانت smtp را من در همه پلاگین ها لحاظ کردم و مطمئن هم هستم که از میل سرور که سرور تنظیمات درست است
من خدمت شما عرض کردم که پلاگین آقای بهشت رو تست نکردم ، چون نیازی برام پیش نیامده
سایت اختصاصی و سرور و سرویس ایمیل دارم و با چنتا کد ساده html میتونم ایمیل بفرستم
فکر کنم تو همون پستی که لینک دادم بهتون ، کسی از دوستان یادآوری کرده بودند که پلاگین آقای بهشت دو نسخه موجود داره
که نسخه اول درست جواب میده
به هر جهت در مورد اون پلاگین بهتره از خودشون سوال کنید
موفق باشید

M_cover

Member
به هر حال آقا جواد از راهنمایتان صمیمانه متشکرم من هم سایت اختصاصی و کنترل کاربران دارم اما می خواهم تمام ایمیل ها به صورت اتوماتیک و توسط ام ام بی ارسال شود به هر حال از این که این مبحث را پیگیر شدید ممنون.:rose:

loo30fer

در این مورد خیلی وقته تحقیق کردم و اطلاعاتی دارم دوست عزیز.
دوست من منظور شما از پیاده سازی داخل فرم چیست؟
یک نمونه براتون پیوست کردم یک نگاهی بندازین متوجه میشین. ضمنا اگه با این نمونه تو ویندوز 7 استفاده میکنید و موفق به ارسال ایمیل نشدین User Accont Control رو غیر فعال کنید و مجددا سعی کنید. ضمنا من تمامی فیلدها رو براتون پر کردم فقط ایمیل گیرنده مونده که گذاشتم تا تست کنید.

پیوست ها

• SampleSendMail.rar
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 52
آخرین ویرایش:

loo30fer

جناب m javad من فکر میکنم بهترین روش برای ارسال ایمیل استفاده از PHP باشه چون یکجورایی مطمئن تره درسته ؟

M_cover

Member
جنابloo30fer برنامه ایی جالب بود استفاده از نرم افزار جانبی SMD
اما این برنامه یک سری اطلاعات دیگر هم مثل اطلاعات آماری کامپیوتر را می گیرد چرا ؟ شبیه خاصیت ترجان ها عمل می کنند
دوما برای من Erro SSL می دهد
سوما من می خواهم اطلاعات به صورت اتوماتیک و از طریق دستور ارسال شود نه توسط کاربر
من هم توی این مدتی که با MMB کار کردم متوجه شدم که با php بهتر می توان ایمیل را کنترل کرد
توسط دستورات ام ام بی یک فایل php که روی لوکال و ... نصب است را در متغییر های گیرنده و فرستنده تغییر داده
سپس آن فایل php را اجرا کنیم توسط پارامتر و ایمیل ارسال می شود اگر وقت کردم برای استفاده کاربران نمونه از این مورد می گذارم من این روش را تست کردم ارسال 100% انجام می شود اما اگر ام ام بی خاصیت smtp و Networkip را داشت یک برنامه کامل و جامع می شد البته هنوز هم به عنوان یک مالتی مدیا ساز واقعا فراتر است ....
به هر حال از زحمت شما برای این نمونه سپاسگذارم

m javad

کاربر متخصص
جناب m javad من فکر میکنم بهترین روش برای ارسال ایمیل استفاده از PHP باشه چون یکجورایی مطمئن تره درسته ؟
راسش من همیشه از php استفاده کردم
البته برای شما که توانایی پلاگین نویسی رو دارید و میتونید با دلفی کار بکنید ساخت یه ارسال کننده خصوصی بهترین روش هست
منظورم استفاده از کامپوننت نیست ، منظورم اینه که خودتون سرور رو داشته باشید و برنامه رو برای همون بنویسید
البته php تنها مشکلش اینه که امنیتش خیلی پایینه (راحت میشه به ایمیلهایی که از درگاه رایگان استفاده میکنن دسترسی پیدا کرد)

loo30fer

جنابloo30fer برنامه ایی جالب بود استفاده از نرم افزار جانبی SMD
اما این برنامه یک سری اطلاعات دیگر هم مثل اطلاعات آماری کامپیوتر را می گیرد چرا ؟ شبیه خاصیت ترجان ها عمل می کنند
خوب برای اینکه ایمیل رو ارسال کنید این اطلاعات لازمه وگرنه چطور ایمیل ارسال بشه . اگه میترسید که اطلاعات شما رو برای من ارسال کنه سورس کار رو پیوست کنم اونوقت خودتون کمپایلش کنید.
دوما برای من Erro SSL می دهد
مشکل رو برطرف کردم و مجددا فایل رو تو پست 14 پیوست کردم.
سوما من می خواهم اطلاعات به صورت اتوماتیک و از طریق دستور ارسال شود نه توسط کاربر
خوب منم گفتم چون وقت کافی ندارم نمیتونم پلاگینش رو براتون بنویسم ولی اگه میخواین کاربر ایمیل رو ارسال کنه میتونم براتون چنین فرمی تو دلفی ایجاد کنم و اون رو تو پروژتون Bind و استفاده کنید موفق باشید.

راسش من همیشه از php استفاده کردم
البته برای شما که توانایی پلاگین نویسی رو دارید و میتونید با دلفی کار بکنید ساخت یه ارسال کننده خصوصی بهترین روش هست
منظورم استفاده از کامپوننت نیست ، منظورم اینه که خودتون سرور رو داشته باشید و برنامه رو برای همون بنویسید
البته php تنها مشکلش اینه که امنیتش خیلی پایینه (راحت میشه به ایمیلهایی که از درگاه رایگان استفاده میکنن دسترسی پیدا کرد)
ممنون از توضیحاتتون :rose:

M_cover

Member
خوب برای اینکه ایمیل رو ارسال کنید این اطلاعات لازمه وگرنه چطور ایمیل ارسال بشه . اگه میترسید که اطلاعات شما رو برای من ارسال کنه سورس کار رو پیوست کنم اونوقت خودتون کمپایلش کنید.

مشکل رو برطرف کردم و مجددا فایل رو تو پست 14 پیوست کردم.

خوب منم گفتم چون وقت کافی ندارم نمیتونم پلاگینش رو براتون بنویسم ولی اگه میخواین کاربر ایمیل رو ارسال کنه میتونم براتون چنین فرمی تو دلفی ایجاد کنم و اون رو تو پروژتون Bind و استفاده کنید موفق باشید.

ممنون از توضیحاتتون :rose:

مجدد اررو ssl میاره و پیغام خطا می دهد
البته جناب loo30fer من به شما جسارت نکردم .. فقط چون برنامه برای ارسال فقط احتیاج به پورت smtp دارد اما اطلاعاتی را از پورت های دیگر می گیرد و بعد عملیات ارسال را انجام می دهد یا شاید برای برنامه یک اسکنر پورت smtp تعریف کرده باشد ....

جناب loo30fer آیا شما می توانید یک رابط برنامه API درست کنید البته خیلی برای کاربران مالتی مدیا عالی می شود
که دستورات با استفاده از پارامتر به برنامه القا شود تقریبا شبیه داس
فکر کنم زمان کمتری نسب به پلاگین بگیرد ....

آخرین ویرایش:

loo30fer

مجدد اررو ssl میاره و پیغام خطا می دهد
البته جناب loo30fer من به شما جسارت نکردم .. فقط چون برنامه برای ارسال فقط احتیاج به پورت smtp دارد اما اطلاعاتی را از پورت های دیگر می گیرد و بعد عملیات ارسال را انجام می دهد یا شاید برای برنامه یک اسکنر پورت smtp تعریف کرده باشد ....
من روی سیستم دیگه تست کردم به درستی جواب داد باز مشکل رو بررسی میکنم.
جناب loo30fer آیا شما می توانید یک رابط برنامه API درست کنید البته خیلی برای کاربران مالتی مدیا عالی می شود
که دستورات با استفاده از پارامتر به برنامه القا شود تقریبا شبیه داس
فکر کنم زمان کمتری نسب به پلاگین بگیرد ....
اگه منظورتون ارتباط با برنامه از طریق Command Line هست باید بگم خیر چون تابحال با Command Line کار نکردم و چون گفتین در موردش تحقیق میکنم تا ببینم چطور میشه برنامه رو به صورت Command Line نوشت.

جدیدترین ارسال ها

بالا