M_cover
Member
با عرض سلام خدمت دوستان مالتی مدیا کار عزیز!
دوستان طی یک پروژه اقتصادی بنده نیازمند یک پلاگین smtp شدم
اما با وجود تحقیقات روی پلاگین های smtp که از جمله آن ها
COM1-COM2-IE هیچ کدام آن ها نیاز من را تامین نکرد و اصلا کار نمی کنند
البته همه تست ها در محیط سرو اختصاصی و با وجود میل سرور انجام شده است
به عقیده من تمام این پلاگین های ارایه شده در مورد smtp فقط یک تبلیغات از جانب سازنده بوده است
اگر کسی از دوستان می تواند پلاگین smtp را طراحی کند لطفا در همین مبحث شرایط و هزینه طراحی را ذکر کند
زبان برنامه نویسی دلفی یا سی برایم مهم نیست فقط کیفیت برنامه مهم است
دلیل بنده برای به اشتراک گذاشتن هزینه ها برای تبلیغات به هیچ وجه نیست و فقط هدف بنده کیفیت و ارزش گذاری کار است
در انتها مناسب ترین هزینه با شرایط خوب انتخاب می شود
البته پس از ساخت پلاگین با شرایط این پلاگین برای کاربران مجیدآنلاین به رایگان ارایه می شود به دلیل سطح کاری دوستان مالتی مدیا کار در انجمن مجیدآنلاین برای ما افتخار است دنیای مالتی مدیا را توسعه دهیم و بزرگترین انجمن توسعه دهنده مالتی مدیا در ایران مجدید آنلاین است که دارای متخصصین و مدیران با ارزشی است
دوستان طی یک پروژه اقتصادی بنده نیازمند یک پلاگین smtp شدم
اما با وجود تحقیقات روی پلاگین های smtp که از جمله آن ها
COM1-COM2-IE هیچ کدام آن ها نیاز من را تامین نکرد و اصلا کار نمی کنند
البته همه تست ها در محیط سرو اختصاصی و با وجود میل سرور انجام شده است
به عقیده من تمام این پلاگین های ارایه شده در مورد smtp فقط یک تبلیغات از جانب سازنده بوده است
اگر کسی از دوستان می تواند پلاگین smtp را طراحی کند لطفا در همین مبحث شرایط و هزینه طراحی را ذکر کند
زبان برنامه نویسی دلفی یا سی برایم مهم نیست فقط کیفیت برنامه مهم است
دلیل بنده برای به اشتراک گذاشتن هزینه ها برای تبلیغات به هیچ وجه نیست و فقط هدف بنده کیفیت و ارزش گذاری کار است
در انتها مناسب ترین هزینه با شرایط خوب انتخاب می شود
البته پس از ساخت پلاگین با شرایط این پلاگین برای کاربران مجیدآنلاین به رایگان ارایه می شود به دلیل سطح کاری دوستان مالتی مدیا کار در انجمن مجیدآنلاین برای ما افتخار است دنیای مالتی مدیا را توسعه دهیم و بزرگترین انجمن توسعه دهنده مالتی مدیا در ایران مجدید آنلاین است که دارای متخصصین و مدیران با ارزشی است
مشکل من دقیقا اینه که اصلا این پلاگین ها کار نمی کنند شما تا به حال خودت توانستی با این پلاگین ها ایمیل بفرستی؟