همه کارهای من در غیبت صغری :)| ناکووت

NAKOOT

Well-Known Member
سلام به همه
صبح کارهام رو آپ کردم اینجا، اما بچه ها هم تو تاپیک و هم توی یاهو گفتن همرو بکن یکی که ما با اینترنت ذغالیمون برای باز کردن هر صفحه فحش نثارت نکنیم !
حالا با اجازه قبلی از مدیریت محترم قرار شد همرو توی یک تاپیک بذارم.
خب دیگه همین! همش توی یک تاپیک.

روی عکس ها کلیک کنید

آخرین ویرایش:

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
اینم مثل قبلی ها خیلی خیلی خیلی ... زیبا کار شده .
چرا همشون رو یه جا توی یه تاپیک نگذاشتین ؟
امیدوارم همیشه موفق باشید .

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
روحم شاد یادم گرامی
کلی ذوق مرگ شدم ناکووت
Hofex - Medex خیلی میدوستم سبکشو
انشاالله دیگه غیبت نکنی چه صغری چه کبری
موفق باشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کارای خوبی شدن. قبلا هم نظرمو برای بیشترشون گفتم.

موفق باشی.

NAKOOT

Well-Known Member
اول مرسی از همه، دوم اینکه توی این مدت کار زیاد زدم، ولی متاسفانه اکثرشون رو مشتری اونقدر تغییر داد که اصلاً خودم رووم نمی شه بگم کار من هستش اینا :دی هرچند اینا هم تعریفی نیست زیاد!
دیر یا زود غیبت صغری ورژن 0.2 هم خواهم داشت به سلامتی ! بالاخره ما که مثل بعضی ها نیستیم از بدو تولد معاف باشیم! باید رفت کاریش نمی شه کرد.
خلاصه اینجوریا | مخلصیم

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اول مرسی از همه، دوم اینکه توی این مدت کار زیاد زدم، ولی متاسفانه اکثرشون رو مشتری اونقدر تغییر داد که اصلاً خودم رووم نمی شه بگم کار من هستش اینا

مخصوصاً اگه دولتی باشند :wink:

کارهای جالبی بود یک سریشون تو DA دیده بودم :rose:

NAKOOT

Well-Known Member
مخصوصاً اگه دولتی باشند :wink:

کارهای جالبی بود یک سریشون تو DA دیده بودم :rose:

ما این کار رو می کنیم که دو یا سه نفری با مشتری جلسه می ذاریم، یکی طرف رو می کشه بالا، یکی تخریب می کنه!! یکی هم نقش جمع بندی رو داره دیگه آخرش طرف قفل می کنه :lol:
مخلصیم

hosienmax100

3D Artist
کارهای شاخی هستند مثله روال گذشته کلی لذت بردم دادا ...البته با کار آخر نتونستم کنار بیام /.

ولی کلیت عالی شدن /.

دیر یا زود غیبت صغری ورژن 0.2 هم خواهم داشت به سلامتی ! بالاخره ما که مثل بعضی ها نیستیم از بدو تولد معاف باشیم! باید رفت کاریش نمی شه کرد.

کی میری شهرام ؟ ئه 120 هزار بند من دراوردی برا معافیت هست تو هم مثله من جز کفار هستی شامل حالت نمی شن منم میرم 12 همین سال ..

0.2 زمینی ارتش /:wink: چه استنباطی کردم ..

دوباره از دیدن کارها لذت بردم ..

موفق باشی دادا /.

NAKOOT

Well-Known Member
کارهای شاخی هستند مثله روال گذشته کلی لذت بردم دادا ...البته با کار آخر نتونستم کنار بیام /.

ولی کلیت عالی شدن /.

کی میری شهرام ؟ ئه 120 هزار بند من دراوردی برا معافیت هست تو هم مثله من جز کفار هستی شامل حالت نمی شن منم میرم 12 همین سال ..

0.2 زمینی ارتش /:wink: چه استنباطی کردم ..

دوباره از دیدن کارها لذت بردم ..

موفق باشی دادا /.

کار آخر رو پاک کردم از گالریم :دی
منم 12 ، البته 12 مشمول می شم چون تا شهریور بچه محصل بودیم! من یه رفیق دارم 4 بار معاف ئه :دی
یعنی 4 تا بند شاملش می شه! راه داشت می خواست قرض بده یکیش رو اما نمی شه :پی
مخلصیم

آخرین ویرایش:

MEGA WAVE

Active Member
کلی نظرم رو میگم ، کارات خیلی خوب هستند و آدم با دیدنشون احساس میکنه یه گرافیست که به کارش مسلطه و تجربه ی کافی داره انجامشون داده :wink:

وای شهرام نرو خدمت !!! نه اینکه سخت باشه یا چیز دیگه ایی ...

می هنوز هزار بار پشیمونم که چرا 2 سال زمان رو از دست دادم ...

واقعاً راهی نداری که نری ... ( اگه جدی جدی داری میری از همین الان حداقل برای خودت یکی از شرایط رو جور کن که همون تهران بیفتی بعد از آموزشی ، فکر کنم 8 تا شرایط بود اونموقع که می خدمت بودم )

در هر صورت خدا پشت و پناهت ( سرباز امام زمان میشی ها :دی )

شاد زی

NAKOOT

Well-Known Member
کلی نظرم رو میگم ، کارات خیلی خوب هستند و آدم با دیدنشون احساس میکنه یه گرافیست که به کارش مسلطه و تجربه ی کافی داره انجامشون داده :wink:

وای شهرام نرو خدمت !!! نه اینکه سخت باشه یا چیز دیگه ایی ...

می هنوز هزار بار پشیمونم که چرا 2 سال زمان رو از دست دادم ...

واقعاً راهی نداری که نری ... ( اگه جدی جدی داری میری از همین الان حداقل برای خودت یکی از شرایط رو جور کن که همون تهران بیفتی بعد از آموزشی ، فکر کنم 8 تا شرایط بود اونموقع که می خدمت بودم )

در هر صورت خدا پشت و پناهت ( سرباز امام زمان میشی ها :دی )

شاد زی

مرسی ، اما احساست اشتباهه :crazy:

باور می کنی هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم؟ حتی نمیدونم شاید راه در رو برام باشه و من خبر ندارم!
اما می تونم ادامه تحصیل بدم ولی می خوام برم سربازی، چون یه برنامه هایی دارم که اگه سربازی جلو بیوفته می تونم به اون برنامه ها برسم! اگه نه مجبورم درس رو تموم کنم بعد سربازی و بعد اون کاری که می خوام بکنم :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا