همزمان کردن حرکت دوربین با حرکت کاراکترچکونه است؟

brayton

New Member
سلام
خوبین دوستان؟ یه کاراکتر ساختم با فوت استپ هم تنظیمش کردم که راه بره حالا میخوام با دوربین target حرکت دوربینش رو بسازم چطوری میشه؟ کجا باید کلید بذارم واسش که با حرکت کاراکتر همزمان باشه؟
پیشاپیش از دوستانی که بهم جواب میدن تشکر میکنم
دمتون گرم:)

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سوالت خیلی کلیه، بستگی داره که توی ذهن خودت دوربین کجا باشه، چطور حرکت کنه، فقط کاراکتر رو دنبال کنه یا توی طول مسیر همراهش باشه و خیلی چیزای دیگه.
میتونی خود دوربین، یا targetـش و یا هر دو رو به کاراکتر لینک کنی، با استفاده از ابزار select and link که آیکونش سمت چپ نوار ابزار و به شکل یه زنجیره. اما اصلش اینه که با curve editor و جابجایی دستی اونو انیمیت کنی.

brayton

New Member
بابت پاسخت ممنون نه نمیخوام کاراکترو دنبال کنم میخوام در صحنه بچرخم و به کاراکتر دور و نزدیک بشم آیا باید تو همون 100 فریم که کاراکتر راه میره واسه حرکت دستی دوربین کلید بذارم؟چطوری باید دستی درست کنم اصلا دوربین کلید گذاشتن لازم داره؟ممنون

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
نیازی نیست 100فریم رو به صورت تک تک ایجاد کنی، با فعال کردن دکمه ی auto key میتونی مکان نهایی دوربین رو توی یک فریم مشخص کنی، فریم های بینشو خود مکس میسازه.

tiptooop

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان.
شما اول باید تارگت دوربین رو به کاراکتر لینک کنید. بعد autokey رو فعال کنید و دوربین رو در فریم های مختلف در جاهای مورد نظرت قرار بده.

Mostafa-3D

Well-Known Member
سلام
شما میتونی Target دوربینت رو لینک کنی به کاراکتر و خود دوربین رو هم دستی انیمیت کنی . اینطوری هم دوربین لاک میشه روی کاراکتر و هم میتونی فاصله رو دستی تنظیم کنی .
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا