همبستگی‌ تمامی‌ کاربران برای تغییرات بزرگ در انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

خب بعد از مدتي من هم خواستم بيام و يك عرض ادبي بكنيم .. :lol:

دليل اينكه مدتي من و بقيه مديران در اين بحثها شركت نميكرديم اين بود كه در حال تصميم گيري يك سري مسايل بوديم.
البته من براي خودم 2 تا دليل ديگه دارم كه اونها رو اگر نگم بهتره.. بابك در جريان هست :wink:

خب ما حرفهاي همتونو ديدم و شنيديم.. توهين ها و تهمتهايي كه به من و بقيه مديران رو هم زدين رو ديديم...

پوريا جان در جواب شما بايد بگم كه راستش دليل اينكه ما الان اين كار رو كرديم اول از همه اين بود كه در حال تصميم گيري بوديم و دوم اينكه انقاد داريم تا انتقاد... زماني كه بچه ها اومدن و در انجمن فتوشاپ از وضع انجمن فتوشاپ ابراز نا رضايتي كردن شايد اولين كسي كه تصميم به تغييرات كلي گرفت من بودم چون ديدم كه همه بچه هايي كه اونجا اعتراض كردند تمامي حرفهاشون منطقي بود و افرادي بودند كه در حرفهاشون با اينكه ممكنه خيلي عصباني شده باشند ادب رو كاملا رعايت كردند... مطمئن باشيد با فحش و فحشكاري و قلدري هيچ كس راهي پيش نبرده و ميشه حرفها رو با دليل و منطق مطرح كرد...
من با سامان بصورت خصوصي صحبت كردم و خب بعد از دو سه بار پيغام براي همديگه فرستادن هر دومون متقاعد شديم و من حرفهاشو قبول كردم و بعد از اون با پيمان مشورت كردم چون كاملا حرفهاشو منطقي زد و خب اونجا خيلي بهتر تونستيم حرفهامونو بين هم رد و بدل كنيم. من هم به سامان گفتم كه حتما با بقيه بچه ها مشورت ميكنم و نتيجه رو اعلام خواهيم كرد .

و اما در مورد اين موضوع. من هم قبول دارم كه يك سري از مشكلات اخير به مديران بر ميگرده و خب اين قضيه رو بايد هر چه سريعتر بررسي كنيم...

اما يك چيزي كه هست اينه كه من روز اولي كه همه مديران به بخش مديريت دسترسي پيدا كردند گفتم كه درسته ما قوانيني وضع كرديم اما زياد سخت گيري نكنيد و نيازي نيست دقيقا قوانين مو به مو اجرا بشه چون بچه ها اينطوري تحت فشار قرار ميگيرند...
اما الان به اين نتيجه رسيدم كه اشتباه اصلي رو من كردم چون اگر من همونجا به مديران تذكر ميدادم كه قوانين رو بدون هيچ كم و كاستي اجرا كنند مطمئنا اين اوضاع پيش نميومد .

خب حالا بايد نظر بقيه دوستان رو ببينيم و بشنويم ... ضمنا اينو مطمئن باشيد كه ما تمامي نوشته هاي شما رو ميبينيم شايد در بعضي از اونها ابراز وجود نكنيم اما مطمئن باشيد اونا رو ميخونيم و شايد دليل اينكه جواب نميديم اينه كه ميخوايم ببينيم كاربران چي ميگن و نظراتشون چيه!؟

در ضمن مهرداد جان و پوريا جان و تمامي كساني كه ميگيد به ما بي احترامي شده اول اينكه مطمئن باشيد ما هدفمون اين نيست و اگر اينطور برداشت كرديد مطمئنا اشتباه هستش و دوم اينكه مهرداد جان اگر قراره كسي بي احترامي كرده باشه فكر كنم شما باشي كه به من و بقيه مديران بي احترامي كردي .. اگر توي تمامي تاپيكهاي من بگردي مطمئنا تاپيكي رو نخواهي ديد كه من به شما و يا دوستان شما فحش و ناسزا گفته باشم اما فكر كنم همه تاپيكهاي شما رو در مورد مديران خوندن..

موفق باشيد

مجيد

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام آقا مجيد
ممنون كه رسيدگي كرديد و خواهيد كرد

بله همين طور كه ديديد و گفتيد ما توي انجمن فوتوشاپ ما با رعايت كاكل مسايل اعتراضمون رو اعلام كرديم. و فكر كنم كه خودتون هم قبول داشته باشيد كه اوضاع اون انجمن خيلي بهم ريخته است.
به هر حال اميدوارم مشكلات هر چه سريعتر برطرف بشه.

من همينجا قول ميدم بعد از درست شدن انجمن و اصلاحات حداقل هفته اي 7 تا آموزش بزارم كه نمونه اش را خيلي كم ديده باشيد ! ;)

اما خوب تا اون موقع فعلا ديگه تاپيكي نميديدم

مخلص شما
سايان

Peyman-Pop

Active Member
مهرداد کوهی‌ عزیز اول خطاب صحبتم با شماست .

با حرف هایی‌ که زدید من به حسن نیت شما کمی‌ شک کردم، چون متاسفانه بجای حل مشکلات دنبال بحث برای مشکلات هستید.

حتما دیدید که تاپیک های اعتراض انجمن کم نبود که دلیل اونرو منو مجید هم خوب میدونیم ولی‌ بنا به دلایلی‌ سکوت کردیم و جوابی‌ ندادیم.

در اون تاپیک شما میخواستید جواب بگیرید یا فقط بیخود با بچه ها بحث کنید و بعد هم تاپیک بره پایین ؟ یعنی‌ واقعا برای شما بحث کردن کاربران و جنجال در انجمن بهتره تا گرفتن جواب از تاپیک ؟

شما که میگید واقعا برای انجمن دلسوز هستید چرا پس دارید خلاف اینرو ثابت می‌کنید ؟

من و مجید بخاطر همین مسائل تصمیم گرفتیم تغیراتی‌ در انجمن از مدیران تا قوانین و کاربران بدیم اگر شما این تغییرات رو نمیخواید و فقط دوست دارید با یک تاپیک اعتراض کاربران دور هم جمع بشن و به زمین زمان توهین کنن اون بحثش جداست اما اگر واقعا دنبال اصلاح انجمن و گرفتن جواب هستید نه تنها نباید از قفل تاپیک خودتون ناراحت باشید بلکه باید خوشحال باشید که این تغییرات بخاطر شما داره صورت میگیره .

من کاملا به خواهش های شما در اون تاپیک احترام گذاشتم که تاپیک رو ابتدا قفل با یا حذف نکردم اما بعد بخاطر دادن جواب به تمامی‌ کاربران بجای ده ها ارسال در ده ها تاپیک مختلف تصمیم گرفتیم همه بحث هارو در یکجا جمع کنیم تا در اونجا همه با کمک هم مشکلات رو حل کنیم .

من ارسال هایی‌ که باعث تداخل در این تغییرات و همبستگی کاربران میشد رو از این تاپیک حذف کردم و خواهم کرد ، اگر واقعا کاربری دلسوز باشه و بجای بحث و جنجال به دنبال حل مشکلات باشه این تاپیک رو منحرف نمی‌کنه تا همه کاربران بتونن با کمک هم و ما تمامی‌ مشکلات رو حل کنیم.

آقا پوریا اگر ما به حرف های شما تابحال توجهی‌ نمیکردیم بخاطر برخورد غیر اصولی‌ شما با مشکلات بود، بیشتر مشکلات و اعتراض های اخیر سرچشمه از تاپیک های قبلی‌ شما داره. شما که اینجا بجای حل مشکلات میخواید مشکلات حل نشده باقی‌ بمونه و دم از رفتن میزنید بهتره که همونطور که صد ها بار قول دادید و گفتید به حرفتون عمل کنید و خودتون از انجمن برید چون تا زمانی‌ که شما بخواید اینطور سطحی‌ به مشکلات نگاه کنید و بجای کمک در حل مشکلات ، مشکلات انجمن رو افزایش بدید به انتقاد های شما به چشم یک ارسال زائد نگاه می‌شه.

در آخر اگر میخواید مشکلات حل بشه این قبیل بحث های بچه گانه رو کنار بذارید و بجای مشکل آفرینی‌ به حل مشکلات کمک کنید .

لطفا این بحث های جانبی‌ رو کنار بذارید و اگر واقعا همونطور که میگید دلسوز انجمن هستید بیاید تا همراه با کاربران دیگه و با کمک ما تمامی‌ مشکلات انجمن رو برطرف کنیم .

امیدوارم چنین بحث هایی‌ دیگه در این تاپیک نبینيم.

موفق باشید.

پیمان

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام آقا پيمان
من اگر هر حرفي زدم كه باعث ناراحتي كسي شده همينجا عذر ميخوام از شما!

آقا پيمان من فكر نميكنم كه اين كار ما كه گفتيم براي يك مدتي ( فقط يك هفته) ميريم بچه گانه باشه! ما براي اين انجمن دلسوزي ميكنيم ولي خوب اين شما صاحبان سايت هستيد كه بايد بيشتر دلتون بسوز . الان انجمن فوتوشاپ كاربراي خيلي مستعد و ماهري رو از دست داده نظير مهرداد خان كوشيار، چرا !؟ چون ديگه هيچ دليلي براي اينكه بياد توي انجمن نداره! وقتي ميبينه كه مدير انجمن عين خيالش نيست كه انجمن داره به كجا ميره براي چي بياد وقت و انرژي و هزينه اش رو بزاره تا براي امثال من آموزش بزاره!؟

من بازم عذر ميخوام بابت حرفي كه ميخوام بزنم اما حرف زدن فايده نداره! تا كاري صورت نگيره همين آش و همين كاسه ! من به شخصه هر كمكي از دستم بر بياد انجام ميدم مشروط بر اينكه شما خودتون پا پيش بزاريد و به انجمن ها رسيدگي كنيد.
شايدم من بتونم مهرداد كوشيار رو برگردونم!

مويد باشيد
سايان

Peyman-Pop

Active Member
سایان عزیز :

اینرو مطمئن باشید اگر سکوت و یا اعتصاب رو هم انجام میدید هیچ مشکلی‌ رو حل نمیکرد و بعد از یک هفته خودتون پی‌ به این موضوع میبردید چون سکوت باعث روشن شدن اشکالات انجمن برای ما نمی‌شه و ما اگر مشکلات انجمن رو ندونیم نمی‌تونیم در رفع اونها اقدامی‌ انجام بدیم، اینکه مهرداد عزیز در انجمن فوتوشاپ تاپیک انتقاد و گله ای از لحاظ آگاه کردن ما زدن کار بسیار خوبی‌ کردن ولی‌ اگر سکوت میکردن مطمئن باشید این تغییرات هیچ وقت صورت نمیگرفت.

در کل این تغییرات رو هم بخاطر کاربران خوب و زحمت کشی مثل شما داریم انجام میدیم و امیدوارم شما هم نهیات سعی‌ خودتون رو در این زمینه بکنید .

یکسری از مسائل به دست ما مدیران حل می‌شه و یکسری مسائل دیگه مثل بار علمی‌ سایت مطمائنن به دست شما عزیزان و کمک ما امکان پذیره .

پس امیدوارم همه شما کاربران دلسوز و خوب انجمن در این تغییرات نهیات تلاش خودتون رو بکنید چون این انجمن مال شماست و خود شما از اون استفاده می‌کنید پس چه بهتر اونطور باشه که همه ما دوست داریم .

شاد و پیروز باشید.

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
ghamnevis گفت:
سلام آقا پيمان
من اگر هر حرفي زدم كه باعث ناراحتي كسي شده همينجا عذر ميخوام از شما!

آقا پيمان من فكر نميكنم كه اين كار ما كه گفتيم براي يك مدتي ( فقط يك هفته) ميريم بچه گانه باشه! ما براي اين انجمن دلسوزي ميكنيم ولي خوب اين شما صاحبان سايت هستيد كه بايد بيشتر دلتون بسوز . الان انجمن فوتوشاپ كاربراي خيلي مستعد و ماهري رو از دست داده نظير مهرداد خان كوشيار، چرا !؟ چون ديگه هيچ دليلي براي اينكه بياد توي انجمن نداره! وقتي ميبينه كه مدير انجمن عين خيالش نيست كه انجمن داره به كجا ميره براي چي بياد وقت و انرژي و هزينه اش رو بزاره تا براي امثال من آموزش بزاره!؟

من بازم عذر ميخوام بابت حرفي كه ميخوام بزنم اما حرف زدن فايده نداره! تا كاري صورت نگيره همين آش و همين كاسه ! من به شخصه هر كمكي از دستم بر بياد انجام ميدم مشروط بر اينكه شما خودتون پا پيش بزاريد و به انجمن ها رسيدگي كنيد.
شايدم من بتونم مهرداد كوشيار رو برگردونم!

مويد باشيد
سايان

نه سایان عزیز من اصلا منظورم کار شما نبود ، بهر حال اون هم نظری بود که اصلا بچه گانه نبود بلکه راه حلی‌ بود حالا چه درست و چه غلط .

منظور من باقی‌ دوستانی‌ هستن که بجای حل مشکلات میان و مشکل آفرینی‌ می‌کنن و بچه ها رو از همبستگی‌ دلسرد می‌کنن .

من هم این تاپیک رو بخاطر مهرداد کوشیار عزیز و کاربران عزیز دیگه زدم تا بدونن که همه اونها و نظراتشون برامون عزیزن و از اونها ندید نمیگذریم.

در مورد عمل هم مطمئن باشید ما به قولی‌ که میدیم عمل می‌کنیم ولی‌ قبل از اون میخوایم تا تمامی‌ کاربران مشکلات و یا انتقاد ها و نظرات خودشون رو بگن تا زمانی‌ که تغییرات اساسی‌ در انجمن میدیم چیزی رو از قلم نندازیم .

چون ما میخوایم در اینجا همه کاربران راضی‌ باشن و با آرامش خاطر سعی‌ در پیشبرد اهداف و سطح علمی‌ سایت داشته باشن .

مطمئن هستم مهرداد جان هم از انجام این تغییرات خوشحال می‌شه و مثل کاربران دیگه به ما در انجام این تغییرات به سهم خودش کمک میکنه .

شاد باشید .

پیمان

Ghamnevis

Well-Known Member
بله پيمان خان كاملا حق با شماست

مهرداد حرفش رو زد و گفت تا وقتي كه انجمن درست نشه ديگه نميام. مشكلاتي رو هم كه به خاطرشون ميخواد بره ذكر كرده. من دقيقا همين حرفا رو ميخواستم به آقا مجيد بگم حتي ايشون يه وقت هم گذاشتند كه با هم صحبت كنيم در چت ولي خوب نتونستند بيان و منم...

به هر حال شما درست ميگيد، اما مشكلات رو ما همون جا گفتيم و خواهان رسيدگي به مشكلات هستيم.

من چند مورد رو اينجا ذكر ميكنم :

انجمن فوتوشاپ واقعا به همه چيز ميمونه به غير از فوتوشاپ‌! من نميدونم آخه به فرض آلبوم عكس بوش و صدام چه ربطي به فوتوشاپ داره ! و چرا يك همچين تاپيكي بايد 2 3 روز بالا بمونه!

هر كسي ميرسه يك طرح تكراري و كپي شده ميزاره توي انجمن بدون اينكه بار آموزشي داشته باشه فقط دنبال نظر ميگرده!

و ...
يا با همه ارادتي كه به مديراي محترم و خوبي مثل آقا ايران اكسپلورر دارم بايد بگم كه به نظرم اين انجمن ها با ابنكه تخطي نكرده از مباحث اصليش اما چشم انداز انجمن خرابه !
مثلا گذاشتن يك تم (البته يه جلوه بصري نه تم) از طرف اكسپلورر جان به صورت مهم كه الآن خيلي وقته به صورت مهم در اومده! اي گذاشتن چندين تاپيك مثل اين به صورت مهم در بالاي انجمن ! مثل قفل شكن يا قفل گذار و...
و در بعضي انجمن هاي ديگه هم همينطور...

مثلا در انجمن فرانت پيج مشكلات ASP و يا DHTML مطرح ميشه كه هيچ ربطي نداره به اين انجمن و تقريبا 80 ٪ تاپيك ها بيربط هستند ولي چرا كسي درستش نميكنه! ما اينجا انجمن اصول طراحي وب داريم يا برنامه نوسي كلاينت و سرور! جاي اين تاپيك ها اونجاست نه فرانت پيج.

به هر حال عمده ناراحتي ما عدم رسيدگي به موقع و گاها هيچ موقع مديراي انجمن هاست!
ويك چيز ديگه دوست خوبمون علي آقا (اسكورپيو) مدير سايت هستند! اما من تقريبا هيچ فعاليتي از ايشون نديدم!(البته به جز آخرين ارسالشون در انجمن فوتوشاپ)

بازم معذرت ميخوام و اميدوارم كسي رو ناراحت نكرده باشم.
بازم اگر كاري از دستم بر بياد انجام ميدم.

سايان

NextWorld IT

Active Member
نكته مهم اينجاست كه ما همگي از بزرگ و كوچيك زن و مرد عاقل و جاهل مسايل رو زياد جدي ميگيريم.
اقاي مدير فكر ميكنند كه مدير كجا هستند!
اگر همگي اين را درك كنيم كه همه كاربران در يك سطح هستند انوقت كسي جرات نميكنه بياد اينجا به عنوان مدير هر كاري خواست بكنه.
بايد اين رو ملكه ذهن كنيم كه مديريت يعني خدمت نه دستور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pooriya_Online

Active Member
اي بابا اينگار ما مرض داريم همينطوري الكي فحش بديم و توهين كنيم... خوب وقتي بهمون توهين ميشه همين طوري وايسيمو بخوريم؟ شما خودت مجيد اگه يكي تو خيابون بهت الكي الكي فش بده هيچي نميگي و فش ميدي يا اين كه بهش يه فش ميدي يا اينكه باهاش كتك كاري ميكني؟

درضمن اگه به اين مديران محترمتون گفته بودين قوانينو جدي نگيرن من كه اين طور فكر نميكنم چون بضياشون نه تنها اونو اجرا ميكنن بلكه بدتر از قوانين رو اجرا ميكنن فك كردن از دماغ فيل افتادن...

راستي در جواب پيمان بگم كه من فقط تا حالا كه موندم به خاطر يه سري از كاربران محرتم نه بخاطر خود انجمن چون نه تنها برام سودي نداره بلكه ضررم داره (پول كارت و تلفن) و عاشق چشم و ابروي انجمن و مديران گرامتون نيستم كه تاحالا اينجا موندم...

اول برين قوانين و مديران سايتتون رو درس كنيد بعدش ادعا كنيد كه بيش از 13000 نفر كاربر دارين (كه فقط 30-40 نفرشون فعالن اونم نه زياد و بهتر بگيم 20-25 نفرشون فعال هميشگين)...

درضمن اينو كه من هميشه ميگم ولي هيچ كدومتون (نه مجيد نه پيمان) جواب منو ندادين (شايد مديران ديگه جواب دادن ولي وقتي كسي رو كه قبول ندارم مياد جواب ميده پس حرفشم برام قابل قبول نيست پس خودتون اينبار پاسخشو بدين) آقا چرا اين كاربران به قول خودتون آشوبگر اون موقع كه مديران قبلي بودن (با همين قوانين) اعتراض نكرد و از وقتي اين****** اومدن و هر روز داره به جمعيتشون اضافه ميشه ما اعتراض داريم... اين پاسخم حتما بدين...

NextWorld IT گفت:
نكته مهم اينجاست كه ما همگي از بزرگ و كوچيك زن و مرد عاقل و جاهل مسايل رو زياد جدي ميگيريم.
اگر همگي اين را درك كنيم كه همه كاربران در يك سطح هستند انوقت كسي جرات نميكنه بياد اينجا به عنوان مدير هر كاري خواست بكنه.
بايد اين رو ملكه ذهن كنيم كه مديريت يعني خدمت نه دستور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقا رضا هم كه حرف اصلي و مهم رو زدن كه ديگه من توضيح ندادم...

iRWEBDES

Active Member
خوب صحبتهايي بوده كه لازم مدونم جواب بدم .

آقا مجيد عرض كردن :

مهرداد جان اگر قراره كسي بي احترامي كرده باشه فكر كنم شما باشي كه به من و بقيه مديران بي احترامي كردي .. اگر توي تمامي تاپيكهاي من بگردي مطمئنا تاپيكي رو نخواهي ديد كه من به شما و يا دوستان شما فحش و ناسزا گفته باشم اما فكر كنم همه تاپيكهاي شما رو در مورد مديران خوندن...

اگر شما يك تاپيك كه من توش فحش و ناسزا گفته باشم يا يك تاپيك كه توش مستقيما به كسي بي احترامي كرده باشم نشونم بدي من قول ميدم ديگه هيچ حرفي نزنم ...
مردونه قول ميدم ... ميرم و پشتم هم نگاه نميكنم ...

پيمان عزيز نوشته :

مهرداد کوهی‌ عزیز اول خطاب صحبتم با شماست .

با حرف هایی‌ که زدید من به حسن نیت شما کمی‌ شک کردم، چون متاسفانه بجای حل مشکلات دنبال بحث برای مشکلات هستید.

نه خير من دنبال بحث براي مشكلات نيستم و فكر ميكنم اين شماييد كه نميتونيد ببينيد كه كسي از دستتون ناراضي هستش ...
تا ديديد تاپيك 3 صفحه شده و همه مخالفت خود را با روند سايت اعلام كردند سريع قفل شد ...
من هم دوست دارم سايت برگرده به همون روند 3 روز پيش اما وقتي من از شما اونطور خواهش كردم قفل نكنيد ... فهم و شعور ميگه قبلش يه اجازه از صاحب و نويسنده تاپيك بگيريد كه اگه حرفي براي گفتن در اخرش نداره اون تاپيك رو قفل كنيد ...
غير از اينه ؟

اگر شما این تغییرات رو نمیخواید و فقط دوست دارید با یک تاپیک اعتراض کاربران دور هم جمع بشن و به زمین زمان توهین کنن اون بحثش جداست

تو اين تاپيك شما توهيني ديديد ؟
شما چرا انتقاد از خود رو توهين ميبيني ؟
توهين اونه كه بدون توجه به خواهش كسي برداري كار خلاف ميل اون بدون اجازه بكني ...

لطفا این بحث های جانبی‌ رو کنار بذارید و اگر واقعا همونطور که میگید دلسوز انجمن هستید بیاید تا همراه با کاربران دیگه و با کمک ما تمامی‌ مشکلات انجمن رو برطرف کنیم .

من دلسوز بودم ...
فكر ميكردم اينجا همه واقعا دوستان من هستند اما نه ....

اینرو مطمئن باشید اگر سکوت و یا اعتصاب رو هم انجام میدید هیچ مشکلی‌ رو حل نمیکرد و بعد از یک هفته خودتون پی‌ به این موضوع میبردید چون سکوت باعث روشن شدن اشکالات انجمن برای ما نمی‌شه و ما اگر مشکلات انجمن رو ندونیم نمی‌تونیم در رفع اونها اقدامی‌ انجام بدیم، اینکه مهرداد عزیز در انجمن فوتوشاپ تاپیک انتقاد و گله ای از لحاظ آگاه کردن ما زدن کار بسیار خوبی‌ کردن ولی‌ اگر سکوت میکردن مطمئن باشید این تغییرات هیچ وقت صورت نمیگرفت.

شما مطمپن باش اگر براي شما نامه پست هم ميكرديم نميتونستيد درك كنيد اينجا مشكل داره ...

نه سایان عزیز من اصلا منظورم کار شما نبود ، بهر حال اون هم نظری بود که اصلا بچه گانه نبود بلکه راه حلی‌ بود حالا چه درست و چه غلط .

منظور من باقی‌ دوستانی‌ هستن که بجای حل مشکلات میان و مشکل آفرینی‌ می‌کنن و بچه ها رو از همبستگی‌ دلسرد می‌کنن .

من هم این تاپیک رو بخاطر مهرداد کوشیار عزیز و کاربران عزیز دیگه زدم تا بدونن که همه اونها و نظراتشون برامون عزیزن و از اونها ندید نمیگذریم.

كاملا واضح بود ديگه نيازي نيست كه توضيح اضافه بدي پيمان جان ...
خودم فهميدم انشالله بعد از اين تاپيك منهم خواهم رفت ... كمي صبر داشته باش ...

رضاي عزيز هم گفته كه :

بايد اين رو ملكه ذهن كنيم كه مديريت يعني خدمت نه دستور!!!

آفرين ...
كاش كساي ديگه هم اينطور ميتونستند فكر كنند ...
كاش فهم و شعور بعضيا هم انقدر بود ...

خيلي ممنون ...
مخصوصا از شما آقا پيمان ...
حيلي چيزا براي من روشن شد ...
الآن داشتم به اون موقع ها كه شما نميدونستي مجيد آنلاين چيه و كجاست فكر ميكردم ...
ديدم قدرت مديريت يك نفر مثل سامان كجا و قدرت 88 تا مدير كجا :)
واقعا مديريت يك نفر در اين سايت ميرزيد به 100 تا مديريت امثال شما ...
اونايي كه بيشتر از من و امثال من ميفهميدن همون موقع رفتند ...
اونايي كه بازم يكم بيشتر ميفهميدند در طول زمان رفتم ...
منم كه دوزاريم كج بود و ادم هايي دورو مثل شما رو نميشناختم ...
الآن ميرم ...

Peyman-Pop

Active Member
NextWorld IT گفت:

رضای عزیز :

یک مدیر سخت گیر رو که الان در انجمن داریم نام ببرید !

کدوم مدیر بوده که با مدیریتش هرکار خواسته میکنه ؟

وقتی‌ میگن متاسفانه ما ایرانی ها دهن بین هستیم یعنی‌ این. وقتی‌ چند نفر میگن فلان چیز بده ما هم میگیم بده.

چرا دوست دارید تمام تقصیر هارو سر مدیران بی‌ زبون انجمن بندازید ؟

وقتی‌ مدیران با جون و دل فعالیت می‌کنن اینقدر بهش گیر میدید که مدیر این انجمن فلان مدیر این انجمن بهمان که بنده خدا تصمیم میگیره دیگه مدیریتی‌ در اون انجمن نداشته باشه ، وقتی‌ مدیریت نداره باز میاید میگید اینجا مگه صاحاب نداره ؟ مدیر این انجمن کجاست !

مگر الان مدیران انجمن غیر از خدمتکار برای شما هستن ؟ کدوم یکی از مدیران از ما پول میگیرن ؟ کدوم یکی امکاناتی‌ از ما دریافت می‌کنن که شما نمیکنید ؟ فقط به عنوان یک فرد خدمتکار میان و انجمن هارو تمیز می‌کنن و میرن بعدش هم میاین با لگد میزنین زیر اون مدیر میگید اووی چرا اینجارو تمیز نکردی ؟ چرا اونجارو که نباید تمیز میکردی تمیز کردی ؟

اونوقت میایم خوشی‌ می‌زنه زیر دلمون میگیم این مدیر خوبی‌ نیست تو انجمن .

متاسفانه همیشه دوست داریم تقصیر رو گردن دیگران بندازیم و یک جوری خودمون رو به دروغ راضی‌ کنیم ‌ .

از این موضوع خوشحالم که تمام حرف ها اینجا زده می‌شه و تمامی‌ کاربران چه تند و چه آروم انتقاد می‌کنن .

پس بنابراین امیدوارم کسی‌ این بحث هارو به چشم بد نگاه نکنه و ناراحت نشه بلکه تمامی‌ حرفا باید زده بشه قبل از اصلاح انجمن. این کاملا طبیعی‌ هستش اگر کمی‌ بحث این تاپیک تند بشه .

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
Pooriya_Online2 گفت:
راستي در جواب پيمان بگم كه من فقط تا حالا كه موندم به خاطر يه سري از كاربران محرتم نه بخاطر خود انجمن چون نه تنها برام سودي نداره بلكه ضررم داره (پول كارت و تلفن) و عاشق چشم و ابروي انجمن و مديران گرامتون نيستم كه تاحالا اينجا موندم...

بله می‌دونم پوریا جان، همیشه بعد از خداحافظی شما و یکی‌ دونفر ‌دیگه با این بهانه ها دوباره شاهد حضور شما در انجمن هستیم و این تقریبا دیگه برای ما عادی شده ، حتی‌ یادم میاد آخرین بار مردونه قول دادید که اینبار میرید ولی‌ خوب باز هم .....

همیشه میگن هر سلامی‌ خداحافظی‌ داره ولی‌ در مورد شما عزيزان این موضوع بر عکسه و هر خداحافظی‌ شما سلامی‌ داره .

متاسفانه من دیگه دارم نیاز میبینم کمی‌ برخورد خودمون رو با با شما عوض کنیم ، من و مجید به این نتیجه رسیدیم یکی‌ از مشکلات اصلی‌ این انجمن برخورد ملائم همیشگی‌ ما با مشکلات بوده.

یکی‌ از تغییرات اصلی‌ هم از این به بعد نحوه برخورد ما با مشکلات هستش اونهم بطور قاطع، دیگه متاسفانه ملائم نمی‌شه با بعضی‌ از مشکلات برخورد کرد .

البته این به هیچ وجه شامل کاربران خوب این انجمن نمی‌شه و ما همیشه اونهارو به چشم سرمایه های این سایت نگاه می‌کنیم و روی سر ما جا دارن .

اما بعضی‌ از افراد دارن با تبر از ریشه پایه این سایت رو خراب می‌کنن که به هیچ وجه به اونها چنین اجازه ای نمیدم .

درضمن اينو كه من هميشه ميگم ولي هيچ كدومتون (نه مجيد نه پيمان) جواب منو ندادين (شايد مديران ديگه جواب دادن ولي وقتي كسي رو كه قبول ندارم مياد جواب ميده پس حرفشم برام قابل قبول نيست پس خودتون اينبار پاسخشو بدين) آقا چرا اين كاربران به قول خودتون آشوبگر اون موقع كه مديران قبلي بودن (با همين قوانين) اعتراض نكرد و از وقتي اين****** اومدن و هر روز داره به جمعيتشون اضافه ميشه ما اعتراض داريم... اين پاسخم حتما بدين...

پوریای عزیز اولا هیچ کدوم از کاربرانی‌ که اعتراض کردن آشوبگر نیستن اگر شما اینطور فکر می‌کنید بحثی‌ جداست .

این اعتراض ها درست از زمانی‌ شروع شد که ما به شما و دوستانتون اجازه دادیم تاپیک های اعتراض در انجمن بزنید و هرجا که میرسیدید به زور به کاربران تلقین میکردید انجمن داره بد پیش میره، هی مشکلات رو به گردن مدیران انداختید هی‌ از اونها بد گفتید و به زور اینرو در افکار ده ها نفر گونجوندید طوری که وقتی‌ کوچکترین مشکلی‌ پیش میاد همه سریع میان یقه اون مدیر بیزبون رو میگیرن میگن تقصیر تو بوده، در خیلی‌ از جهات شاید واقعا اشکال از مدیر بوده که همونجا یا به مدیر تذکر دادیم و یا مدیریتش رو سلب کردیم همونطور که خودتون دیدید ولی‌ در خیلی‌ از موارد اصلا موضوع به اون مدیر ربطی‌ نداشته که بعد باید برای اون کاربر جریان رو شرح میدادیم که اشتباه این موضوع رو برداشت کردید و تازه بعد از این حرفها متوجه میشدن که اصلا موضوع به اون مدیر مربوط نبوده و خیلی‌ زود قضاوت کردن.

امیدوارم حالا متوجه دلیل این موضوع شده باشید .

پیمان ‌

Peyman-Pop

Active Member
iRWEBDES گفت:
نه خير من دنبال بحث براي مشكلات نيستم و فكر ميكنم اين شماييد كه نميتونيد ببينيد كه كسي از دستتون ناراضي هستش ...
تا ديديد تاپيك 3 صفحه شده و همه مخالفت خود را با روند سايت اعلام كردند سريع قفل شد ...

خیر مهرداد عزيز اگر ما انتقاد پذیر نبودیم الان دسترسی‌ شما بسته شده بود و این تاپیک هم اینجا نبود که بخوایم تغییرات در انجمن بدیم .

شما همیشه علاقه خاصی‌ دارید کاربران رو دور هم جمع کنید و اونهایی‌ هم که متعرض نیستن رو با حرف های خودتون معترض کنید ، وقتی‌ من به شما و اعتراض کاربران عزیز اون تاپیک احترام گذاشتم و این تاپیک رو اینجا زدم چرا دوست دارید باز هم اعتراض کنید ؟

اینجاست که من شک می‌کنم شما هدف دیگه ای از اینکار دارید .

پس می‌بینید که مشکلات شما حل نشدنی‌ هستن و ما هم جدا دیگه برای شما نمی‌تونیم بیشتر کاری بکنیم .

با اینکه یکی‌ از دوستان خوب من بودی اما متاسفانه منرو به اجبار وادار به تغییر رفتار میکنی‌ .

من همیشه بهت به چشم یک آدم منطقی که حرفهاش برام قابل درک هستش نگاه می‌کردم و چون خودم در بیشتر شرایط با نظرت موافق بودم کاملا به نظرت احترام میزاشتم و دیدی از سه نفر که گفتن دارن میرن فقط از تو خواستم در انجمن بمونی‌ چون روی تو حساب دیگه ای داشتم .

اما وقتی‌ میبینم دوست نداری جواب بگیری و فقط دوست داری صورت مساله های بدون جواب داشته باشی‌ دیگه متاسفانه باید بگم هیچ کمکی‌ از دست من برات بر نمیاد .

اما وقتي من از شما اونطور خواهش كردم قفل نكنيد ... فهم و شعور ميگه قبلش يه اجازه از صاحب و نويسنده تاپيك بگيريد كه اگه حرفي براي گفتن در اخرش نداره اون تاپيك رو قفل كنيد ...
غير از اينه ؟

خیر مهرداد عزیز فهم و شعور میگه قبل از اینکه جایی‌ تاپیکی‌ ارسال کنیم به قوانین اون انجمن احترام بذاریم.

شما که اینقدر ساده فاتحه قوانین رو میخونید چه انتظاری از ما دارید !

اگر من به خواسته شما احترام نمیزاشتم اینرو بدونید همون اول که هنوز تاپیک هیچ ارسالی‌ نداشت بدون هیچ جوابی‌ تاپیک شمارو قفل می‌کردم و نمیزاشتم به سه صفحه کذایی برسه.

در ضمن از مجید خواسته بودی یکی‌ از بی‌ احترامی‌ هایی‌ که به مدیران کردی رو بهت نشون بده، ارسال بالات رو بخون و جواب سوالتو بگیر .

اگر فکر میکنی‌ ما اینجا نفهم هستیم باشه مهرداد جان قبول ما نفهم, امیدوارم بیشتر از این خودت رو در این انجمن اذیت نکنی‌ و به جایی‌ بری که مردمانش فهم و شعور در حد و لیاقتت داشته باشن .

پیمان

Mandana

Active Member
مهرداد خان من يه دفعه قبل هم به شما چيزي گفته بودم كه براي شما سو تعبير شده بود.ولي اينبار اگه يكم به ارسالهات نگاه كني ميبيني كه حق با منه.شم كه ميگي من دو روزه اومدم اگه به تاريخ عضويتم نگاه كني متوجه ميشي كه مدت كمي نيس(قبلا رو حساب نمي كنم)ولي ميشه بگي من كي تاپيكهايي با نام اعتراض نوشتم؟من نمي گم تعراض بده ولي بشرطي كه سازنده باشه ولي وقتي هي آتيش زيرشو زياد كني از حالت اعتراض ميرسه به اعتصاب و بعد اغتشاش و بعد شورش و .....بازم ميگم در اونجا طرف صحبت من شما نبوديد چون من نامي هم از كسي نبردم.ولي لطفا رفتاري نداشته باشيد كه به اين نتيجه برسم.
جدا از اين حرفها پيمان واقعا نظر عاقلانه اي ارائه دادي.من يكي هستم.هرچند از اول هم گفتم مشكلي ندارم زياد ولي بهر حال اين اعمال باعث ميشه كه سايت بهتر هم بشه.اميدوارم اين تاپيك ديگه به دعوا نكشه براي همين هم اساسا از كساني كه ناراحتشون كردم عذر ميخوام.

فقط هركار ميخواين بكنين زودتر باشه كه بچه ها نگن حرف بود و عمل نبود.ولي كار عجله اي هم دردسر داره.
اميدوارم موفق باشيد.منكه در خدمتم و متمئنم كه ساير كاربران و دوستان عزيز هم كمكي از دستشون بر بياد كوتاهي نمي كنن.موقع عيد خونه تكوني نكرديم حالا ميخوايم يه خونه تكوني واقعي بكنيم.مفيد و سازنده

siavash-tanha

Well-Known Member
سلام به همه دوستان عزيزم

من ديدم همه دارن نظرشونو ميگن گفتم پس منم بگم

اول اينكه به نظر من قوانين ما خيلي هم خوبه و البته مديران كل مثل آقا مجيد و پيمان

راستش يكم از اين دردسرا تقصير خود مام هست

مني كه ميدونم قوانين سايت چيه چرا ميام و فلان تاپيك ميزنم ؟ (تاپيكي كه حذف شد) كه بعد

بيام بگم : آقا چرا اينجور شد چرا اونجور شد

من نميگم همه مديران خوبن (به قول دوستان برين انجمن فتوشاپو ببينيد چه وضعي شده)

اما من خودم هر روز بازم ميگم هر روز خلاف قوانين سايت تاپك ميزنم اما يه بار نشده پيمان به من بگه چرا اينو زدي چرا ... و يا پاكش كنه و يا رينيمش كنه (يكي از قوانين سايت اينه كه ما براي تاپيك خودمون موضوع خوبي انتخاب كنيم و از : تو رو خدا - كمك - دارم فلان ميشم - يكي به دادم برسه و....)

و خيلي چيزهاي ديگه كه خوده من رعايت نميكنم اما مديران اصلي كاري ندارن

راستشم بخواين من تو يه انجمن ديگه ام يه چند روزي عضو بودم اونام قوانين ما رو دارن
اما باور كنين تا آدم اونجاهارو نبينه قدر مجيد آنلاين و مدير هاي با مرامشو نمي دونه
يه چند روز بودم تو اون انجمنشون اول اينكه اصلا رحم به آدم نميكنن :wink:
تا ميام تو يه تاپيك نظري ميدادم ميگفتن تو كه چيزي نمي دوني پس ... شو و يا مديرش ميگه اين مطلبو كه گذاشتي منبع اشو نگفتي و من يه اخطار به تو ميدم ( چهار يا پنج بار حق اخطار گرفتن دارين و گرنه اخراج)
من تو اين انجمن با خيلي ها شوخي ميكنم يا تو تاپيك دوستان به قول دوستان چت راه ميندازم :wink: ولي واقعا مرام دوستان بالاست و خيلي محبت دارن ولي تو اون انجمنها آدم حق شوخي و خوش و بش با كاربران نداره
آخه انجمن ام نميشه كه همش خشك باشه
و البته مهمتر از همه تو اون انجمنها عضويت دايمي نيست - يه مدير وقتي ديد تو بيشتر استفاده كننده اي تا كمك كننده آي دي تونو بن ميكنه
اما اينجا من بيشتر از اطلاعات دوستان استفاده ميكنم و همه دوستانم هم خوش برخوردند هم با مرام
حالا ميبينم كه هيچ انجمني مجيد آنلاين نميشه چون هم كاربراش با مرام با معرفت و البته از همه انجمنهايي كه ديدم با سوادتر

خب اين همه گفتم ميخاستم به اينجا برسم كه قوانين ما مشكلي نداره و حتي بيشتر مديران ما هم مشكل ندارن (نميگم همه)

اگه همه ما قدر هم بدونيم هيچ مشكلي پيش نمياد
بخدا اين انجمن بهترين انجمنه بعلاوه همه كاربراش
پس بيام كدورتهارو كنار بزاريم و همه برا مجيد آنلاينم شده بمونيم و طبق قوانين ادامه بديم
البته اون چند مدير.. + ‌اون چنتا انجمني كه بيشتر خاك ميخورن درست شن

مخلص و همه برو بچ مجيد آنلاين

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
پيمان جان خيلي از اين موضوع خوشحال شدم من نظره خودم تو اون تايپيك دادم حالا تصميم گيري با شما ودوستانه عزيز هست

H-assan

Well-Known Member
دوستان خوب آقا مهرداد و پوریا جان شما هم هدفتون این که سایت یک تحول مثبت داشته باشه درسته ؟!

حالا که این کار داره صورت می گیره و خواسته های که داشتیم داره اجرا می شه! مگر نمی گفتید که فلان مدیر بده خوب می خوان رای گیری کنن مگر نمی خواستید به خواسته های شما رسیدگی بشه خوب داره می شه ؟!!

حالا بیاید همه با هم مثل قدیم به هم کمک کنیم و واقعا با شوق و ذوق به این سایت بیایم خدا شاهده من سایت رو مثل خونه خودم می دونم . فقط وفقط اینه که کاربر های دلسوزی و مدیران خوبی داره من توی یک فورم دیگه که تعداد بازید اش بیشتر از اینجاست عضو شدم باورتون نمی شه یک کاربر در یک ساعت سه تا ارسال کرده بود بد مدیر یکی از قسمت اش اومد گفت چه خبرته اینجا که چت نیست که انقدر عجله داری طرف که سوال داشته کلی معظرت خواهی کرد خدایش شما کی دوتا ارسال که متن اش باهم فرق بکنه کردید بعد یکی از تون ایراد گرفته کجا وقتی تولد یکی از کاربر ها یا مدیران می شه هم بهش تبریک می گن من عاشق این سا یتم همنطوری که تو مهرداد و پوریا هستید حالا که قرار یک تحول ایجاد بشه بیاید به احترام زمانی که با هم بودیم شوخی ها و غیر هر چی بوده رو بذاریم کنار و به فکر تحول باشیم همین طور بقیه کاربر ها چون با یاد آوری گذشته بصئرت اینکه من گفتم چرا فلان نشد درست نمی شه حالا که دارن اجرا می کنن بابا بی خیال حالا یا علی بگو بیا کمک با کش دادن موضوع کاری پیش نمی ره بخدا بیاد کمک کنیم و تا شما هم به خواستون برسید

یعنی شما نمی خواهید که اجمن فتوشاب مثل قبل بشه که 6 تا 6 تا آموزش توش باشه که ندونی کدوم رو بخونی چرا ما همه هدفمون همین ولی مشکل سر تفاقات گذشته است دوستان خوب غزیزان من برداری های من بخدا با این طرز ادامه دادن مسال گذشته هیچی درست نمی شه

من کوچکترین عضو این سایت هستم و می دونم به کوچیک ا زیاد محل نمی دان ادم بزرگ ها ولی بیاد بخاطر زمان خوشی که داشتیم و دوست داریم به اون زمان برگردیم به رسیدن هدف این تاپیک کمک کنیم من از شما پوریا که خیلی دوست دارم و مهرداد جای استاد منی خواهش که هدفتون رویکی بکنید تا سایت به گذشته که داشته برگرده وهمینطور بقیه سروران من که دوست دارن سایت به گذشته برگرده این خواسته در صورتی اتفاق می افته که ما کمک کنیم به مسول های سایت که اگر یک مدیری مشکل داره مثلا تاپیک ها رو چک نمی کنه با احترام اعلام کنیم اگر یک مدیری مشکل داره با پیغام خصوصی بهش بیگ بخدا رفع اشکال می کنه ولی نه بگیم که فلان و فلان بخدا درست نمی بدتر همین وضع دادمه پیدا می کنه و سایت بدتر بدتر می شه

با تشکر از دوستان خوبی که هدفشون رو با سایت یکی می کنن (مهرداد وپوریا)

siavash-tanha

Well-Known Member
پيمان جان اين تاپيكو جزو تاپيك هاي مهم بزار

كه بمونه بالا

هي پايين ميره :wink: هي مياد بالا

مخلصم

Peyman-Pop

Active Member
siavash-tanha گفت:
سلام به همگي دوستان عزيزم

من ديدم همه دارن نظرشونو ميگن گفتم پس منم بگم
.......
.......
اگه همه ما قدر هم بدونيم هيچ مشكلي پيش نمياد
بخدا اين انجمن بهترين انجمنه بعلاوه همه كاربراش
.........

مخلص و همه برو بچ مجيد آنلاين

ممنونم سیاوش عزیز از حرف های قشنگی‌ که زدی. باور کن اگر تمامی‌ کاربران مثل شما قبل از انتقاد اول در خودشون دنبال اشکالات موجود باشن و بعد که اطمینان پیدا کردن اشکالات دیگران رو به اونها متذکر بشن هیچ وقت هیچ کدورتی‌ نه تنها در انجمن بلکه در زندگی‌ شخصی‌ خودمون پیش نمیاد.

من شخصا به چنین انتقاداتی‌ واقعا احترام میزارم و بدون اینکه روی اون موضوع حتی‌ فکر کنم می‌دونم و یقین دارم واقعا اشکال کار از اونجاست که کاربر داره متذکر می‌شه و صد در صد در رفع اون تلاش می‌کنم، وقتی‌ کاربری اینقدر متین و منطقی‌ اشکالات خودش رو اول متذکر بشه این یعنی‌ انتقاد اون کاربر واقعا دلسوزانه و از روی فکرو منطق مطرح شده پس هیچ جای فکری برای ما نمیذاره :wink:

از پیشنهاداتت هم خیلی‌ ممنونم حتما همونطور که قول دادم به تمامی‌ اونها عمل خواهیم کرد :wink:

شاد باشی‌

پیمان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا