ghamnevis گفت:سلام آقا پيمان
من اگر هر حرفي زدم كه باعث ناراحتي كسي شده همينجا عذر ميخوام از شما!
آقا پيمان من فكر نميكنم كه اين كار ما كه گفتيم براي يك مدتي ( فقط يك هفته) ميريم بچه گانه باشه! ما براي اين انجمن دلسوزي ميكنيم ولي خوب اين شما صاحبان سايت هستيد كه بايد بيشتر دلتون بسوز . الان انجمن فوتوشاپ كاربراي خيلي مستعد و ماهري رو از دست داده نظير مهرداد خان كوشيار، چرا !؟ چون ديگه هيچ دليلي براي اينكه بياد توي انجمن نداره! وقتي ميبينه كه مدير انجمن عين خيالش نيست كه انجمن داره به كجا ميره براي چي بياد وقت و انرژي و هزينه اش رو بزاره تا براي امثال من آموزش بزاره!؟
من بازم عذر ميخوام بابت حرفي كه ميخوام بزنم اما حرف زدن فايده نداره! تا كاري صورت نگيره همين آش و همين كاسه ! من به شخصه هر كمكي از دستم بر بياد انجام ميدم مشروط بر اينكه شما خودتون پا پيش بزاريد و به انجمن ها رسيدگي كنيد.
شايدم من بتونم مهرداد كوشيار رو برگردونم!
مويد باشيد
سايان
NextWorld IT گفت:نكته مهم اينجاست كه ما همگي از بزرگ و كوچيك زن و مرد عاقل و جاهل مسايل رو زياد جدي ميگيريم.
اقاي مدير فكر ميكنند كه مدير كجا هستند!
اگر همگي اين را درك كنيم كه همه كاربران در يك سطح هستند انوقت كسي جرات نميكنه بياد اينجا به عنوان مدير هر كاري خواست بكنه.
بايد اين رو ملكه ذهن كنيم كه مديريت يعني خدمت نه دستور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مهرداد جان اگر قراره كسي بي احترامي كرده باشه فكر كنم شما باشي كه به من و بقيه مديران بي احترامي كردي .. اگر توي تمامي تاپيكهاي من بگردي مطمئنا تاپيكي رو نخواهي ديد كه من به شما و يا دوستان شما فحش و ناسزا گفته باشم اما فكر كنم همه تاپيكهاي شما رو در مورد مديران خوندن...
مهرداد کوهی عزیز اول خطاب صحبتم با شماست .
با حرف هایی که زدید من به حسن نیت شما کمی شک کردم، چون متاسفانه بجای حل مشکلات دنبال بحث برای مشکلات هستید.
اگر شما این تغییرات رو نمیخواید و فقط دوست دارید با یک تاپیک اعتراض کاربران دور هم جمع بشن و به زمین زمان توهین کنن اون بحثش جداست
لطفا این بحث های جانبی رو کنار بذارید و اگر واقعا همونطور که میگید دلسوز انجمن هستید بیاید تا همراه با کاربران دیگه و با کمک ما تمامی مشکلات انجمن رو برطرف کنیم .
اینرو مطمئن باشید اگر سکوت و یا اعتصاب رو هم انجام میدید هیچ مشکلی رو حل نمیکرد و بعد از یک هفته خودتون پی به این موضوع میبردید چون سکوت باعث روشن شدن اشکالات انجمن برای ما نمیشه و ما اگر مشکلات انجمن رو ندونیم نمیتونیم در رفع اونها اقدامی انجام بدیم، اینکه مهرداد عزیز در انجمن فوتوشاپ تاپیک انتقاد و گله ای از لحاظ آگاه کردن ما زدن کار بسیار خوبی کردن ولی اگر سکوت میکردن مطمئن باشید این تغییرات هیچ وقت صورت نمیگرفت.
نه سایان عزیز من اصلا منظورم کار شما نبود ، بهر حال اون هم نظری بود که اصلا بچه گانه نبود بلکه راه حلی بود حالا چه درست و چه غلط .
منظور من باقی دوستانی هستن که بجای حل مشکلات میان و مشکل آفرینی میکنن و بچه ها رو از همبستگی دلسرد میکنن .
من هم این تاپیک رو بخاطر مهرداد کوشیار عزیز و کاربران عزیز دیگه زدم تا بدونن که همه اونها و نظراتشون برامون عزیزن و از اونها ندید نمیگذریم.
نكته مهم اينجاست كه ما همگي از بزرگ و كوچيك زن و مرد عاقل و جاهل مسايل رو زياد جدي ميگيريم.
اگر همگي اين را درك كنيم كه همه كاربران در يك سطح هستند انوقت كسي جرات نميكنه بياد اينجا به عنوان مدير هر كاري خواست بكنه.
بايد اين رو ملكه ذهن كنيم كه مديريت يعني خدمت نه دستور!!!
NextWorld IT گفت:نكته مهم اينجاست كه ما همگي از بزرگ و كوچيك زن و مرد عاقل و جاهل مسايل رو زياد جدي ميگيريم.
بايد اين رو ملكه ذهن كنيم كه مديريت يعني خدمت نه دستور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pooriya_Online2 گفت:راستي در جواب پيمان بگم كه من فقط تا حالا كه موندم به خاطر يه سري از كاربران محرتم نه بخاطر خود انجمن چون نه تنها برام سودي نداره بلكه ضررم داره (پول كارت و تلفن) و عاشق چشم و ابروي انجمن و مديران گرامتون نيستم كه تاحالا اينجا موندم...
درضمن اينو كه من هميشه ميگم ولي هيچ كدومتون (نه مجيد نه پيمان) جواب منو ندادين (شايد مديران ديگه جواب دادن ولي وقتي كسي رو كه قبول ندارم مياد جواب ميده پس حرفشم برام قابل قبول نيست پس خودتون اينبار پاسخشو بدين) آقا چرا اين كاربران به قول خودتون آشوبگر اون موقع كه مديران قبلي بودن (با همين قوانين) اعتراض نكرد و از وقتي اين****** اومدن و هر روز داره به جمعيتشون اضافه ميشه ما اعتراض داريم... اين پاسخم حتما بدين...
iRWEBDES گفت:نه خير من دنبال بحث براي مشكلات نيستم و فكر ميكنم اين شماييد كه نميتونيد ببينيد كه كسي از دستتون ناراضي هستش ...
تا ديديد تاپيك 3 صفحه شده و همه مخالفت خود را با روند سايت اعلام كردند سريع قفل شد ...
اما وقتي من از شما اونطور خواهش كردم قفل نكنيد ... فهم و شعور ميگه قبلش يه اجازه از صاحب و نويسنده تاپيك بگيريد كه اگه حرفي براي گفتن در اخرش نداره اون تاپيك رو قفل كنيد ...
غير از اينه ؟
siavash-tanha گفت:سلام به همگي دوستان عزيزم
من ديدم همه دارن نظرشونو ميگن گفتم پس منم بگم
.......
.......
اگه همه ما قدر هم بدونيم هيچ مشكلي پيش نمياد
بخدا اين انجمن بهترين انجمنه بعلاوه همه كاربراش
.........
مخلص و همه برو بچ مجيد آنلاين