همبستگی‌ تمامی‌ کاربران برای تغییرات بزرگ در انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Peyman-Pop

Active Member
Bepar2 گفت:
پيمان جان خيلي از اين موضوع خوشحال شدم من نظره خودم تو اون تايپيك دادم حالا تصميم گيري با شما ودوستانه عزيز هست

ممنونم Bepar جان.

نظر شمارو هم خوندم, حتما نظرات شمارو هم در تغییرات مد نظر میگیریم و در صورت امکان به اونها عمل می‌کنیم :wink:

ممنونم که نظرت رو گفتی‌ .

پیمان

Pooriya_Online

Active Member
جواب پيمان:

من اصلا يادم نمياد شماها اجازه داده باشيد كه تاپيكهاي اعتراض آميز بزنيم و هر دفم زديم پاك شده..

درضمن يعني ميگي ما باعث مشكل توي انجمنها شديم و اون مديراي بي سواد و بي تربيتتون هيچ تقصيري ندارن...

جواب آسان:

اينطور كه معلومه حالا من و بقيه بچه ها مقصر اصلي هستيم و با رفتن ما انجمنها مثبت ميشه ولي مديران با ادب اينجا هيچ تقصيري ندارن و فقط به وضيفشون عمل ميكنن و هيچ غلطي هم تاحالا نكردن...

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

در مورد حرفهاي پوريا :

درضمن اگه به اين مديران محترمتون گفته بودين قوانينو جدي نگيرن من كه اين طور فكر نميكنم چون بضياشون نه تنها اونو اجرا ميكنن بلكه بدتر از قوانين رو اجرا ميكنن فك كردن از دماغ فيل افتادن...

مطمئن باشيد اگر قرار بود قوانين سفت و سخت گرفته بشه اولين قانوني كه بايد اجرا بشه اينه كه هم اين اي دي هم آي دي قبلي شما حذف بشه چون ساختن چندين آي دي مغاير هستش با قونين انجمنها

درضمن اينو كه من هميشه ميگم ولي هيچ كدومتون (نه مجيد نه پيمان) جواب منو ندادين (شايد مديران ديگه جواب دادن ولي وقتي كسي رو كه قبول ندارم مياد جواب ميده پس حرفشم برام قابل قبول نيست پس خودتون اينبار پاسخشو بدين) آقا چرا اين كاربران به قول خودتون آشوبگر اون موقع كه مديران قبلي بودن (با همين قوانين) اعتراض نكرد و از وقتي اين****** اومدن و هر روز داره به جمعيتشون اضافه ميشه ما اعتراض داريم... اين پاسخم حتما بدين...

پوريا جان شما ادعاتون ميشه كه كاربر قديمي هم هستيد! 8O اكثر قوانين سايت پس از انتخاب مديران جديد وضع شدند .. دليل بر كناري مديران قبلي ! هم قوانين بوده !!

و اما در جواب مهرداد:

اين هم چند نمونه از پستهاي شما:

جناب آقاي مرزبان بد تو جوي ها ...
من نميخواستم اينطوري حرف بزنم ...
اما لياقتت بيشتر از اين نيست ...
جر و بحثهاي تو و سامان رو ديده بودم
اما خودم رو قاطي نكرده بودم ...
اما واقعا تازه ميفهمم واقعا سامان چقدر آقاست و چقدر آدم شناسه ...
اولا كه اينطوري صحبت نكن بابا جون مادرت ...
ببين داداشه من ...
ما اينجا شديم عالم و درس خون و اين چزا فكر نكن مثل خيلي تو اين انجمن ساكت ماكتيم ...
اگه بخوام ميتونم كاري كنم كه اگه خداي نكرده قوانين جايي با من ميزون نبود ... به جاي اينكه من به قوانين عادت كنم ... قوانين رو به نفع خودم كنم ...
ميخواي امتحان گكنيم ؟
يه كار ديگه ام ميتونم بكنما ...
ميخواي مثل مدير قبليه همين انجمني كه مديرشي بندازمت دور ...
اينو دوست داري ؟
پس ديگه بچه جون سعي كن اينطوري حرف نزني كه هر كي راضي نيست بره و فلان ...
يه دفعه ديدي يكي راضي نيست يه كاري كرد كه بري ...
در ضمن تو گفتي :
اگر ميتونيد باهاش کنار بيائيد بسم الله و اگر اين قوانين براي شما زجر آور است مختار هستيد که هر کاري که خواستيد انجام دهيد.ولي در صورتي که عمل شما بر خلاف قوانين سايت باشد بايد منتظر برخورد هاي شديدتري باشبد.

كي ميخواد برخورد شديد كنه ؟
نكنه شما ؟

واقعا برات متاسفم ...
خوبه مدير يه انجمن قزميت شدي ...
مدير يه شركت مركت نشدي
انقدر تو جوي نگرانتم كه خفه نشي يه موفع ...
بابا حون اون بالا ها اكسيژن نيستها

اينم بهت بگم وقتي شما تو موز تشريف داشتيد ...
شايد من و امثال من تو اين اجمن بودن و خيليم جمعمون خوب بود ...
ولي اونايي كه عاقل بودن رفتن ولي ما مونديم كه با بچه مچه هايي مثل تو سر و كله بزنيم ...
كه بعدشم برگرده بگه هر كي ميتونه بسم الله هر كي نميتونه اينجا رو ترك كنه ..
واقعا خيلي بدبختي ...

آقاي مجيد ...
من عذر ميخوام ...
ولي ممكنه بگي وقتي كسي ميگه يا با قوانين باشيد يا هرري يعني چي ؟
اصلا اين مدير شما كي باشه كه واسه من شاخ و شونه بكشه ...
من اونو ... خودم هم حساب نميكنم ...
يا مديرها بايد عوض شن يا سايتت تازه بشه سايت ...
چون واقعا ديگه سايت نيست
خيلي معذرت ميخوام حموم زنونه شرف داره به اينجا ...
من فكر نميكنم مشكلي داشته باشم ...
تنها مشكلم اينه رفتار بد چند نفر عقده اي رو نميتونم تحمل كنم ...
تو كاربرها هم فكر نميكنم كسي باهام مشكل داشته باشه جز سپنتا كه واقعا سر 2-3 تا تاپيكش خيلي ازش شاكيم ...
تو مديرها تا ديروز فقط شما - پيمان - بابك و مسيح رو قبول داشتم
و تا حدودي ثارلله
و لي امروز فقط بابك - پيمان - مسيح و تا حدودي پارلله ...

خب فكر كنم همينها كافي باشه...

نه خير من دنبال بحث براي مشكلات نيستم و فكر ميكنم اين شماييد كه نميتونيد ببينيد كه كسي از دستتون ناراضي هستش ...
تا ديديد تاپيك 3 صفحه شده و همه مخالفت خود را با روند سايت اعلام كردند سريع قفل شد ...

اول اينكه مطمئن باشيد اگر ما چشم ديدن انتقاد نداشتيم نميذاشتيم اون تاپيك شما به 3 صفحه برسه و در همون پست اول شما اونو پاك ميكرديم و دوم اينكه اين تاپيك رو باز نميكرديم كه به مشكلات رسيدگي كنيم.

تو اين تاپيك شما توهيني ديديد ؟
شما چرا انتقاد از خود رو توهين ميبيني ؟
توهين اونه كه بدون توجه به خواهش كسي برداري كار خلاف ميل اون بدون اجازه بكني ...

توهين به ما نيست توهين به قوانين و سايت هستش! وقتي شما يك قانون رو زير پا ميذاري يعني داري به اون توهين ميكني... شما چندين بار در تاپكهاي مختلف شركت كرديد و هر بار حرفهاتون رو زديد و چندين بار هم گفتيد كه اين آخرين پست من هستش اون وقت چه لزومي داره كه شما دوباره ي تاپيك ديگه باز كنيد؟! اين توهين نيست!؟

من دلسوز بودم ...
فكر ميكردم اينجا همه واقعا دوستان من هستند اما نه ....

مهرداد جان مطمئن باش ما با هيچ كس دشمني و كدورتي نداريم اما نميتونيم ببينيم كه يك سري حرفها و مسايل هم ديگران و هم محيط انجمنها رو خراب كنه براي همين در مقابل اينجور مسايل عكس العمل نشون ميديم.

مهرداد جان به قول معروف ميگن مرد و قولش :wink:

ما باز هم منتظر نظرات بقيه كاربران هستيم.

مخلصي همگي

مجيد

Peyman-Pop

Active Member
assan گفت:
حالا بیاید همه با هم مثل قدیم به هم کمک کنیم و واقعا با شوق و ذوق به این سایت بیایم خدا شاهده من سایت رو مثل خونه خودم می دونم . فقط وفقط اینه که کاربر های دلسوزی و مدیران خوبی داره من توی یک فورم دیگه که تعداد بازید اش بیشتر از اینجاست عضو شدم باورتون نمی شه یک کاربر در یک ساعت سه تا ارسال کرده بود بد مدیر یکی از قسمت اش اومد گفت چه خبرته اینجا که چت نیست که انقدر عجله داری طرف که سوال داشته کلی معظرت خواهی کرد خدایش شما کی دوتا ارسال که متن اش باهم فرق بکنه کردید بعد یکی از تون ایراد گرفته کجا وقتی تولد یکی از کاربر ها یا مدیران می شه هم بهش تبریک می گن
...........
...........

جای نگرانی‌ نیست آسان جان ، همه مشکلات قابل حل شدن هستن.

هر کدوم از کاربران انجمن هم که واقعا به انجمن علاقه داشته باشن و دوست داشته باشن می‌تونن در انجام تغییرات سهم بزرگی‌ داشته باشن و ما هم با افتخار میگیم این کاربران در بهبود انجمن نقش مهمی‌ ایفا کردن.

همین دلسوزی کاربران خوبی‌ مثل شما برای ما خیلی‌ ارزشمنده و کمک خیلی‌ بزرگی‌ به ما در این راه میکنه .

شاد باشی‌.

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
Pooriya_Online2 گفت:
من اصلا يادم نمياد شماها اجازه داده باشيد كه تاپيكهاي اعتراض آميز بزنيم و هر دفم زديم پاك شده..

فقط کافیه به ارسال های خودتون در پروفایلتون نگاه کنید تا صد ها تاپیک اعتراض ، فحش ، کنایه ، خداحافظی‌ و .... ببینید .

دیگه همین قدر که تابحال بچه بازی در انجمن داشتید کافیه .

درضمن يعني ميگي ما باعث مشكل توي انجمنها شديم و اون مديراي بي سواد و بي تربيتتون هيچ تقصيري ندارن...

من مدیر بیسواد و بیتربیت بین مدیران خودمون نمیبینم اما کاربر بخوای دورو برت رو نگاه کنی‌ حتما پیدا میکنی.

آقا پوریا رک میگم، کار شما درست مثل اون بچه دبستانی‌ هست که به کناریش هی‌ سیخ می‌زنه هی‌ سیخ می‌زنه وقتی‌ برمیگرده بهت فحش میده بلند می‌شی میگی آقا اجازه اینا به ما فحش دادن !!!

دیگه آقا پوریا این بچه بازی ها تموم شد !

همینقدر که تابحال اجازه دادیم با این نام کاربری هم وارد انجمن بشید برای انجمن دردسر ساز بوده پس امیدوارم قبل از اینکه تکلیف شما در انجمن جدید مشخص بشه خودتون تکلیف خودتون رو مشخص کنید .

پیمان

Pooriya_Online

Active Member
خوب نوبت من رسيد:

مجيد جان پس ببين اون مديران قبلي با قوانين جديد مخالف بودن كه از اينجا رفتن (همشون)

پيمان من بچم يا اون مديراي ***** كه هي تاپيك الكي قفل ميكنن حذف ميكنن به آدم ميگن هري... فش ميدن و... و ادعا هم ميكنن

فك كردن مدير كجا هستن؟ نكنه واقعا فكر كردين مدير سازمان يا ارگان يا شركتي هست... نه داداش نه همچين خبرايي نيست اينجا يه انجمن سادس مثل همه اوناي ديگه ولي به خاطر اينكه از فيلترينگ جلوگيري بكنن همه كاربرانش بايد خفه خون بگيرن...

درضمن همه مديرانتون بيتربيت و حرمت شكن و بيسوادن و من دورور خودم كسي رو به بيسوادي انگلي اونا نميبينم (اگرم منظورتون من بودم كه نميدونم و اينو بايد ديگرا بگن و خودم نميتونم بگم هستم يا نه)

درضمن تكليف منم هيچ احدناسي نميتونه مشخص كنه و خودم تكليف خودمو مشخص ميكنم اگر ميخواستم باهاتون سرلج داشته باشم تاحالا هزار بار ميتونستم به غلطي بكنم كه هزارتا مدير رو عوض كنيد ولي چون مجيد و تورو و همه كاربراي مجيد آنلاين رو دوس دارم اينكارو نميكنم...

درضمن من نگفتم اعتراض نكردم يا خدافظي نكردم گفتم هرچي ما اعتراض كيدين پاك شده اگه شما تو پروفايل من پيدا كردي به مام يه خبر بده... (به كسيم فش ندادم اگرم دادم سانسور كرده بودم چون مثل بعضي از مديران **** نيستم كه صريح هرچي از دهنم در اومد و بنويسم...)

NextWorld IT

Active Member
من كه هر چي گفتم پيمان جان جنبه منفيش رو برداشت كردند!
بهرحال منتظريم كه سايت بهتر و پربارتر بشه؛
شب و روز خوش

Mandana

Active Member
:lol: دوستان اينجا فكر كردن كه اگه مجيد بابت اينهمه لطفي كه به همه كرده بهش حقوق ميدن كه ميگن فكر كردين مدير سازماني چيزي هستين.والا مدير مدرسه كه مدرسه است حرمتشو نگه ميدارن.ببخشيد قصد دخالت ندارم وي مجيد بيچاره تاحالا بغير از توهين و دردسر از ماچي بهش رسيده؟ممكنه گاهي يكنفر يه تپيك زده باشه و ازش تشكر كرده باشه ولي بجاش توي صد تا تاپيك بهش توهين شده.اونوقت اين بنده خدا بازم مياد اشكالاتونو برطرف ميكنه.كاري دارين براتون رله مي كنه و مشكلي دارين بهش رسيدگي مي كنه.برين توي يه سايت ديگه كه مديراش فكر نميكنن مدير ارگان يا سازمان خاصي هستن ازين حرفها به مديرش بزنين ببينين چي بهتون ميگن(البته اگه بعد صد سال جواب بدن مطمئنا جواب جالبي براي شما نخواهد بود)اين بنده خدا وسط بدبختيهاش وسط امتحاناش همه وقت ميومده به كاراتون رسيدگي مي كرده.مزدش اينه؟!!!

Peyman-Pop

Active Member
Pooriya_Online2 گفت:
پيمان من بچم يا اون مديراي ***** كه هي تاپيك الكي قفل ميكنن حذف ميكنن به آدم ميگن هري... فش ميدن و... و ادعا هم ميكنن

فك كردن مدير كجا هستن؟ نكنه واقعا فكر كردين مدير سازمان يا ارگان يا شركتي هست...

پوریا جان حالا شما فکر می‌کنید کی‌ هستید ؟ صاحب خونه ؟ صاحب سایت ؟ مدیر سایت ؟ و یا فقط یک مهمون ساده در سایت ؟

این که کار یک مدیر اشتباه هستش یا نه با شما نیست با ماست اگر بنا به دلایل شخصی‌ نمیتونید با مدیری بسازید بهتره کنار بکشید و بیخود خودتون رو عذاب ندید.

اینرو همیشه در ذهنتون فرو کنید شما اینجا فقط مهمونید و یک مهمون هم تا وقتی‌ خود صاحب خونه نخواد نمیتونه براش تعیین تکلیف کنه اگر زیاد بخواد تو مهمونی‌ شلوغ کنه دیگه حضور اون شخص باعث بهم خوردن مهمونی‌ و اعصاب مهمون های دیگه می‌شه پس حضورش هیچ لزومی‌ نداره .

درضمن همه مديرانتون بيتربيت و حرمت شكن و بيسوادن و من دورور خودم كسي رو به بيسوادي انگلي اونا نميبينم
.......
درضمن تكليف منم هيچ احدناسي نميتونه مشخص كنه و خودم تكليف خودمو مشخص ميكنم ...

خوب آقا پوریا می‌خواستم تا باهم منطقی‌ بحث کنیم ولی از اونجا که کاملا آدم بی‌ منطقی‌ هستید که از کلمه همه مدیران استفاده می‌کنید و حتی‌ کار مدیران زحمت کش سایت رو هم زیر سوال بردید دیگه هیچ نیازی به ادامه بحث با شما نمیبینم .

به دلیل تمامی‌ این توهین هایی‌ که اینجا و هر جای دیگه به مدیران کردید و تمامی‌ این هرج و مرج هایی‌ که در انجمن در این مدت راه انداختید طبق قانون شماره 18 دسترسی‌ شما برای همیشه در مجید آنلاین بسته می‌شه.

چه با نام کاربری قبلی‌ ، فعلی‌ و جدید .

دیگه نمیزارم انجمن اصلاح شده رو هم دوباره به گند بکشید .

پیمان

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
وظيفم بود پيمان جان هر كس كه واقعن مجيد آنلاين دوست داشته باشه سعي ميكنه هميشه در جهت ارتقا و پيشرفت اون قدمي برداره من هم نظرم گفتم اميدوارم به درد خورده باشه

Jasmine

Member
منم با نظر پيمان موافقم.من توي انجمن هاي خارجي هم عضوم و يك كار جالب اونها مي كنن اينكه بين مديران يك رقابتي بوجود اوردن كه بعد از چند وقت مثلا 3 ماه قرعه كشي مي كنن كه بهترين مدير كي بوده بعد همه بچه هاي عضو بايد نفري 2 يورو بدند وقتي پول جمع شد مي شه جايزه اون مدير بعد براي بچه هايي هم كه پول گذاشتند يك هديه مدير اصلي مي ذاره مثلا دانلود يك چيز با حال كه همه رو انگيز كنه .اين باعث شده همه تلاش كنن.

Jasmine

Member
بابا اين سايت سايت خيلي خوبيه تو رو خدا با اين حرفهاي بچه گونه خرابش نكنيد چرا ما ايرانيها نمي تونيم مدت طولاني با هم باشيم.چرا بايد كسي فكر كنه كه مخ كامپيوتره بابا به خدا تمام اونهايي كه 100 تا مدرك و تجربه كاري دارن باز هم تشنه چيزها ي جديدن هيچ كس نمي تونه بگه كه فوله چون كامپيوتر چيزي نيست كه تا يك مقطعي stop كرده باشه و هر روز در حال گسترشه .فكر كنم تمام كاربران اونقدر بزرگ شدن كه منظور منو بفهمن؟؟؟؟؟؟؟

Maxton

Active Member
abtin_khosravi گفت:
:lol: دوستان اينجا فكر كردن كه اگه مجيد بابت اينهمه لطفي كه به همه كرده بهش حقوق ميدن كه ميگن فكر كردين مدير سازماني چيزي هستين.والا مدير مدرسه كه مدرسه است حرمتشو نگه ميدارن.ببخشيد قصد دخالت ندارم وي مجيد بيچاره تاحالا بغير از توهين و دردسر از ماچي بهش رسيده؟ممكنه گاهي يكنفر يه تپيك زده باشه و ازش تشكر كرده باشه ولي بجاش توي صد تا تاپيك بهش توهين شده.اونوقت اين بنده خدا بازم مياد اشكالاتونو برطرف ميكنه.كاري دارين براتون رله مي كنه و مشكلي دارين بهش رسيدگي مي كنه.برين توي يه سايت ديگه كه مديراش فكر نميكنن مدير ارگان يا سازمان خاصي هستن ازين حرفها به مديرش بزنين ببينين چي بهتون ميگن(البته اگه بعد صد سال جواب بدن مطمئنا جواب جالبي براي شما نخواهد بود)اين بنده خدا وسط بدبختيهاش وسط امتحاناش همه وقت ميومده به كاراتون رسيدگي مي كرده.مزدش اينه؟!!!
كاملا درسته من هميشه گفتم بازم مي گم مخلصشم هستم دستشو از دور مي بوسم دمت گرمك خيلي ممنون واقعا باحالي خيلي سايتت توپه ايشاالله همين جوري محكم ادامه بدي

Peyman-Pop

Active Member
Bepar2 گفت:
وظيفم بود پيمان جان هر كس كه واقعن مجيد آنلاين دوست داشته باشه سعي ميكنه هميشه در جهت ارتقا و پيشرفت اون قدمي برداره من هم نظرم گفتم اميدوارم به درد خورده باشه

صد در صد Bepar عزیز.

نظرات شما عزیزان برای ما و این تغییرات خیلی‌ مهمه :wink:

شاد باشی‌ .

پیمان

H-assan

Well-Known Member
ببخشید پیمان جان یک سوال برام پیش اومده همه تا اینجا با شما موافق هستن و می خوان تحولاتی که گفتین رو انجام بدید من و بقیه منتظر هستیم فکر می کنم وقت اجرا باشه

موفق باشی
آسان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا