همایت و راهنمایی در...

EMIRATES

Active Member
با سلام

یه چند تا نیاز داشتم که گفتم اینجا جاشه بیام بگم.

اگه هم آدرس سایت رو به کار بردم "‌به هیچ وجع تبلیغ نیست! و من کاملا تابع قوانین هستم" اینو گفتم ویرایش نکنید تا بزارین به جوابش برسه تاپیک.

خوب :

من یه سایت باز کردم که یه فرومه.

تا حالا 2 و 3 جا تبلیغ دادم اما امار فقط 10 یا 20 تا زیاد تر شده.

امار سایت من الان میانگین روزی 50 , 60 تا بازدید ثابت داره که خیلی خیلی خیلی کمه.

میخواستم بدونم آیا دوستان میتونن کمکم کنن سایت استارت بزنه و مثل فورم هایی که 30 , 40 تا کاربر عضو شده توشه بشه؟

فروم من فقط نیاز به چند تا کاربر داره که بتونن 19 , 20 تا کاربر رو جمع کنن و اونا هم فروم رو آپدیت کنن و بتونن کاربر بیارن تا بلکه اون موقع تبلیغات در سایت ها عضو ها زیاد بشه.

از نظر مطالب جالب و.... زیاد دارم و فقط و فقط نقطه استارت میخوام تا سایتم روشن شه.

اگه میتونید کمکم کنید یا همینجا پست بدید یا با آدی دی رو به رو ارتباط برقرار کنید (24 ساعته آنلاین هستم.) :‌ mohammadreza_eshops

با تشکر از همایت شما.

navidba

Well-Known Member
سایت رو بگو تا هر کی خواست اول سایت رو ببینه ...تا بعد...

hamedfardin

Member
دوست عزيز فكر كنم منظور شما از همايت،حمايت باشه..و منظور شما رو از به چند تا نياز دارم متوجه نشدم...اگه منظورتون كاربر فعاله..بايد بگم كه واحد انسان نفر مي باشد....
حالا در مورد بازديدهاي سايت يا فروم شما بايد بگم كه اول شما بايد راه bot هاي موتورهاي جستجوگر رو به فروم خود باز كنيد...و سعي كنيد با چند اسم كاربري مختلف مطالب گوناگون بنويسيد و فروم رو در خالت آپديت نگه داريد...
اينم يكي از راههاي ازدياد بازديده..موفق باشي

EMIRATES

Active Member
دوست عزيز فكر كنم منظور شما از همايت،حمايت باشه..و منظور شما رو از به چند تا نياز دارم متوجه نشدم...اگه منظورتون كاربر فعاله..بايد بگم كه واحد انسان نفر مي باشد....
حالا در مورد بازديدهاي سايت يا فروم شما بايد بگم كه اول شما بايد راه Bot هاي موتورهاي جستجوگر رو به فروم خود باز كنيد...و سعي كنيد با چند اسم كاربري مختلف مطالب گوناگون بنويسيد و فروم رو در خالت آپديت نگه داريد...
اينم يكي از راههاي ازدياد بازديده..موفق باشي

با سلام

بله , ممنون من همین کار ها رو انجام دادم مثل سئو و .....

اما فقط روزی 2 مهمان در سایتم فقط 6 و 7 ساعت هستن.

به جز این راه ها چیکار کنم؟

حتی کاری کردم که رتبه سایت من در جستجو کلمه ای که تو سایت باشه زیر مجید آنلاینه یعنی دوم!

با تشکر.

Shouli

Active Member
سلام :
من سایتو دیدم, یه مورد داره که اگه ناراحت نمیشی بگم ...
به نظرم اگه راست کلیک رو فعال بزاری بهتره ( چون من تا حالا هیچ فرومی ندیده بودم که راست کلیک رو غیر فعال کنه ! )
منم عضو میشم اگه هم خواستی کارای گرافیکی برای سایت انجام میدم .

موفق باشی
Xaniar

آخرین ویرایش:

EMIRATES

Active Member
سلام :
من سایتو دیدم, یه مورد داره که اگه ناراحت نمیشی بگم ...
به نظرم اگه راست کلیک رو فعال بزاری بهتره ( چون من تا حالا هیچ فرومی ندیده بودم که راست کلیک رو غیر فعال کنه ! )
منم عضو میشم اگه هم خواستی کارای گرافیکی برای سایت انجام میدم .

موفق باشی
Xaniar

مرسی , حتما کاری که گفتین انجام میدم.
باتشکر.

جدیدترین ارسال ها

بالا