همايش جامع فناوري اطلاعات و ارتباطات در اصفهان برگزار شد

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
نخستين همايش جامع فناوري اطلاعات و ارتباطات با هدف بررسي خاص موضوع تجارت الكترونيك روز سه‌شنبه در تالار هتل "آسمان" اصفهان گشايش يافت.

بررسي موضوع تجارت الكترونيك و راهكارهاي ارايه شده در اين زمينه براي صنايع كارخانه‌اي و شركت‌هاي دولتي و خصوصي ازديگر اهداف برگزاري اين همايش يكروزه است.

اين همايش بصورت يك جلسه كارگاهي در مقوله بازارهاي مالي برگزار شد.

دكتر"سيد علي رضا درخشان" يكي از استادان علم "آي تي" كشور در اين نشست گفت: ما اكنون در زمينه "آي تي " و "آي سي تي" به مرحله‌اي رسيده‌ايم كه در جهان مطرح شده‌ايم.

وي گفت:گروههاي ايراني براي شركت‌هاي بزرگ دنيا به‌عنوان كارشناس برنامه مي‌نويسند اما به علت نبود مديريت لازم در كشور،اين برنامه‌ها بصورت دست دوم مجددا به كارشناسان كشورمان فروخته مي‌شود.

درخشان گفت: در اين زمينه مديريت شفاف براي ايجاد ارتباط محكمتر بين كارشناسان متبحر ايراني وجود ندارد.

به‌گفته اين استاد دانشگاه،در سال‌هاي اخير به دليل اعمال بعضي سياست‌هاي نابهنگام و غيرمترقبه در علوم فناوري اطلاعات و ارتباطات، كشور ما از رده چهل و سوم جهاني به رده پنجاه و هفتم سقوط كرده است.

وي در زمينه پيوستن به بازار تجارت جهاني ‪ WTO‬و تجارت الكترونيكي نيز گفت: تغيير قوانين سنتي به مدرن توسط وزارت بازرگاني، از مهمترين عوامل پيوستن ايران به اين بازار است.

وي گفت: كشورمان پس از ‪ ۲۲‬بار شكست براي پيوستن به بازار جهاني عاقبت به عنوان عضو ناظر در اين بازار پذيرفته شد.

درخشان افزود:از فرصت زماني پنج‌سالي كه براي براي تبديل شدن به‌عضو دايم تجارت جهاني به ما داده شده است، بيش از يك سال مي‌گذرد و اگر نتوانيم در زمان باقي مانده به عنوان عضو دايم بازار تجارت جهاني درآييم معلوم نيست پس از اتمام اين فرصت، وضعيت ما چگونه خواهد بود.

اين استاد دانشگاه گفت: دولت بايد با استانداردسازي محصولات مراكز توليدي و صنعتي ، توليدات آنها را به بازار جهاني تجارت پيوند دهد.

وي افزود:در ضوابط ‪ WTO‬اين نكته مهم قيد شده است كه كليه اختلافات اعضا از طريق مذاكره قابل پيگيري است و اين به معناي آن است كه استفاده از قوه قهريه وجود ندارد و انسانها به شان و حق خود مي‌رسند.

دكتر درخشان گفت: كشورهاي پيشرفته و درحال پيشرفت جهان اعلام كرده‌اند از دوسال ديگر (سال ‪ ۲۰۰۸‬ميلادي) خارج از ضوابط تجارت الكترونيك با كسي يا كشوري معامله نمي‌كنند و اين يك هشدار مهم براي كشورماست.

وي اظهار داشت: ايران باز هم بايد تلاش كند و فعاليت‌هاي فناوري اطلاعات و ارتباطات را در چرخه علم به‌كار گيرد و به جلو ببرد.

وي گفت: مغزهاي ايرانيان جزو مغزهاي نادر جهان است زيرا اكنون ‪ ۴۳‬درصد متخصصين سازمان هوا فضاي آمريكا ايراني هستند و شركت "گوگل" با ورود آقاي "كردستاني" تبديل به گوگل شد و گل كرد و اگر"لطفي زاده" ايراني معروف به "زاده" تز خود را ارايه نكرده بود، شتاب تكنولوژيك دنيا متوقف شده بود.



منبع:irna.ir
 

جدیدترین ارسال ها

بالا