هلیکوپتر نیمه شخصی خودم!

khoushechin

Well-Known Member
سلام امروز یه کار ترکینگ تموم شد رندرش توی تری دی مکس 50 ساعت طول کشید. آخه فیلم برداری 50 فریم بر ثانیه و فول اچ دی بود.
با بوجو ترکش کردم و با وی ری رندر گرفتم مدلش هم آماده است . توی افتر افکت هم کمی تصحیح رنگ داشتم .

بخش پیوست ها برای دانلود هست.

پیوست ها

• New - ss.mp4
    2.5 مگایابت · بازدیدها: 361
  • ss (0-00-04-04).jpg
    ss (0-00-04-04).jpg
    978.8 کیلوبایت · بازدیدها: 67

Saeed2vfx

Member
از ثانیه 10 شروع کرد به لیز خوردن و تا ثانیه 16 ادامه داشت. حوالی ثانیه 20 هم چندین بار لیز خورد.
فلری که بر اثر تابش نور خورشید روی لنز ایجاد شده در کاهش دقت ترکر خودکار تاثیر میزاره. باید از ایجاد فلر موقع ضبط فیلم جلوگیری کنید و اگر نیاز به فلر بود بعداً توسط نرم افزار ادیت ایجادش کنید.
موفق باشی

max vray

کاربر VIP
من که واقعا لذت بردم میشه راهنمایی کنی چجوری میشه یک همین اثری خلق کرد؟

khoushechin

Well-Known Member
از ثانیه 10 شروع کرد به لیز خوردن و تا ثانیه 16 ادامه داشت. حوالی ثانیه 20 هم چندین بار لیز خورد.
فلری که بر اثر تابش نور خورشید روی لنز ایجاد شده در کاهش دقت ترکر خودکار تاثیر میزاره. باید از ایجاد فلر موقع ضبط فیلم جلوگیری کنید و اگر نیاز به فلر بود بعداً توسط نرم افزار ادیت ایجادش کنید.
موفق باشی

ممنون ولی اون فلر تاثیری روی ترکر نداشت.
لیز خوردن هم خیلی کمه و اون هم به خاطر اینه که فیلم برداری 50 فریم بوده و بعد تبدیلش کردم به 30 واسه همین خیلی خوب مچ نشده!( چند ثانیه هیلوکپتر اضافه رندر داشته.)
همچنین چون کیفیت پایین اومده یکم لیز خوردن توی چشمه.

آخرین ویرایش:

khoushechin

Well-Known Member
من که واقعا لذت بردم میشه راهنمایی کنی چجوری میشه یک همین اثری خلق کرد؟

مواد مورد نیاز
یک عدد ویدیو از مکانی که میخواین توش آبجکت یا هر چیز دیگه ای رو اضافه کنید.
یک نرم افزار ترکینک (میتونه موکا ، بوجو و ... ) باشه که با توجه به نیازتون فرق میکنه .(در کارهای 3 بعدی از کمرا ترکر و بوجو و... استفاده میکنند و 2 بعدی هم موکا و ترکر خود افتر افکت و ...)
وارد کردن پروژه ی ترک شده به نرم افزار مثل افتر افکت، مایا ، تری دی مکس ، سینما 4 دی و ...
اتمام پروژه و رندر

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
در مجموع میزان خارج شدنش از مچ موو تونقدر زیاد نیست و کار به نظرم قابل قبوله. تکستچرش رو تو فتوشاپ دادی یا با همون مکس؟

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
خوب بود
این بحث frame rate تو match moving خیلی مهمه،اول باید فریم ویدیو رو مشخص میکردی بعد ترکش میکردی
mocha ورژن جدیدش خروجی fbx میده پس دیگه فقط ترکرِ دو بعدی نیست.(نسخه ی pro نه ae)

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز برای کارهای این چنینی حتما از فریم ریت های رایج تر استفاده کنین چون در هر باز کانورت کم روی فایل اصلیتون تاثیر قابل لمسه

و اینکه حتی اگه از 50 به 30 آورده باشی فریم ریت رو بازم هم اگه رو همون فوتیج کار کنی به هیچ عنوان نباید ترکت جا بجا شه به قول دوستمون لیز بخوره

clickrast

Member
خیلی عالی بود. لذت بردم.
اگه سایز واقعی گذاشته بودین هلی کوپترو میتونستید از هلی کوپتر شخصیتون استفاده هم بکنید :d

جدیدترین ارسال ها

بالا