.:::::: هك شدن سايت اداره كل كار و امور اجتماعي استان قم :::::.

pooyait

Member
سايت اداره كل كار و امور اجتماعي استان قم هك شد.

قابل توجه دوستان شركت مربوطه براي طراحي اين سايت 12.000.000 تومان ناقابل پول گرفته!!!!!! :p :p :p

آقا شرمنده همه
لينك رو ديشب يادم رفت بگذارم

www.karqom.ir

مساله همين جاست كه توي ايران ما فقط به ظاهر سايتها توجه مي كنيم و امنيت در درجه ي دوم قرار داره.

pooyait گفت:
سايت اداره كل كار و امور اجتماعي استان قم هك شد.

قابل توجه دوستان شركت مربوطه براي طراحي اين سايت 12.000.000 تومان ناقابل پول گرفته!!!!!! :p :p :p

دوستان توجه كنيد! وقتي يك عددي از 8 رقم تشكيل شده باشد حداكثر مقدار آن عدد 99مليون ميباشد. بابا كي گفته 120 مليون تومن پول گرفتن؟ 12 مليون پول گرفتن. تازه مطمئن باشيد كه بيش از 7 - 8 مليون دست شركت رو نگرفته ... مي دونيد چرا؟ چون بالاخره بعضي از كارمندان غيور اداره كل كار و امور اجتماعي استان قم هم خرج دارن!

بذاريد يه خاطره هم براطون تعريف كنم:
سه هفته ي پيش پدرم از محل كارش زنگ زد كه بيا اين كامپيوتر ما قاطيده (پدرم پزشكه)‌ من رفتم بيمارستان و رفتم توي اتاق عملي كه اون كامپيوتر اونجا بود. ديدم يه دستگاه گنده ي عكس برداري وصله به كامپيوترشون. پرسيدم اينو چند خريديد. گفتند 4 مليون (من فكر كردم با دستگاه عكس برداري شده 4 مليون)‌ بعد گفت نه كامپوتر رو تنها خريديم 4 مليون 8O يه نگاه به مشخصاتش كردم ... واي چشمتون روز بد نبينه cpu ش 1.7 celeron بود 40 گيگ هارد و 256 مگ رم و يه مانيتور 21 و يه tv tuner اسنازي! به قول ملكي اينا رو همرو باهم جمع مي زدي جخت مي شد يك مليون! خلاصه بعد از اينكه از شركت مربوطه شكايت شد معلوم شد 1.5 مليون مسوول خريد بيمارستان گرفته 2.5 هم رفته تو جيب شركته!!!!!

omidmtl

Member
واقعا كه مملكت گل و بلبله
به به
اصلا آقا به به
معلوم نيست كي به كي من نمي دونم چرا از مشتريا به طور ما نمي خوره (شوخي كردم اگه هم بخوره از اين قيمتها نميندازيم)
چيزي كه مسلمه اين راند خواريها حالا حالاها تو مملكت ما درست بشو نيست
به اميد روزي كه درست شه

pooyait

Member
سلام

شرمنده كه لينك رو نذاشتم

www.karqom.ir

ببينيد دوستان اين مساپل همه جا هست
البته من اين موضوع رو از طريق يكي از كارمندان مطلع شدم.

در ثاني جايي رو مي شناسم براي يه وب سايت 3 ميليون توماني خدا شاهده جلوي خودم قرارداد 35 ميليوني با يه شركت تهراني بسته شد. (نوش جونشون ما كه بخيل نيستيم.)

البته اينو بگم
من كار شاقي نكردم
هك كردن پي اچ پي ناك كار سختي نيست ولي مشكل اينجاست اين همكاري كه اين پرتال رو نصب كرده متاسفانه لينك سايت اصلي رو هم پاك كرده كه فكر نكنم از لحاظ اخلاقي كار درستي كرده باشه.

شما هم اگه از اينگونه موارد ديديد لطف كنيد هر كاري مي تونيد در حقشون انجام بديد.!!!!!!!!!!!!

در ضمن قيمتي كه من قيد كردم 12 ميليون تومان بوده نه 120 ميليون تومان ناقابل! (آقا مغلطه ندازيد تو كار بي خودي يك كلاغ 240 كلاغ در نياريد)!!!!!!!!!!!!!!(شوخي)

جدیدترین ارسال ها

بالا