هكر ها كوشن؟؟؟؟

daryvary

Member
سلام
نميدونم پس اين هكر ها كوشن؟
اگر اين تيم هاي امنيتي هكرن پس چرا بهشون ميگن تيم امنيتي؟ اگر اينها هكر نيستن پس هكر ها كوشن؟؟؟ :roll:

والا تويه اين چند وقت اخير هر چي سايت هك ميشه توسط تيمهاي امنيتي هست و هيچ اثري از هيچ هكري ديده نميشه!!!!! 8O
اگر هكري وجود نداره پس چه نيازي به تيمهاي امنيتي هست؟؟ اين ها ميان كه جلوي كار هكر هارو بگيرن. و اگر همين تيم هاي امنيتي هكرن پس چرا بهشون ميگن تيم امنيتي؟؟

از دوستان گرامي تقاضا دارم اين موضوع رو براي من توضيخ بدن. چون خودم بد جور سر اين موضوع گير كردم و نميدونم اين هكر ها چه روز چه شب كجا استاد ميشن؟؟؟؟

daryvary

Member
ممنون
ولي ميشه بگيد كجاش با مزست؟؟ :-/

1 گیگابایت هاست رایگان!!!! http://www.golha.net
اگر کسی 2 مگابایت هاست رایگان با ساپورت PHP و MYSQL و CPANEL!!!!!!!!!! میخواد به این جانب PM بده تا براش ایجاد کنم!

iranexplorer.net

Active Member
این قسمتش " به این جانب PM بده".

به هرحال برای کاربرانی که دوست دارند یک سایت راه اندازی کنند و مبتدی هستند ارزش داره.

اینو جدی گفتم.

موفق باشید.

daryvary گفت:
سلام
نميدونم پس اين هكر ها كوشن؟
اگر اين تيم هاي امنيتي هكرن پس چرا بهشون ميگن تيم امنيتي؟ اگر اينها هكر نيستن پس هكر ها كوشن؟؟؟ :roll:

والا تويه اين چند وقت اخير هر چي سايت هك ميشه توسط تيمهاي امنيتي هست و هيچ اثري از هيچ هكري ديده نميشه!!!!! 8O
اگر هكري وجود نداره پس چه نيازي به تيمهاي امنيتي هست؟؟ اين ها ميان كه جلوي كار هكر هارو بگيرن. و اگر همين تيم هاي امنيتي هكرن پس چرا بهشون ميگن تيم امنيتي؟؟

از دوستان گرامي تقاضا دارم اين موضوع رو براي من توضيخ بدن. چون خودم بد جور سر اين موضوع گير كردم و نميدونم اين هكر ها چه روز چه شب كجا استاد ميشن؟؟؟؟

ميخواي سايبهاييرو ببيني كه هكرا . هك كردن؟
اينكه غصه نداره جيگر! همين الن يه تاپيك واست ميزنم :oops:

daryvary

Member
آخ جون. بالاخره يكي پيدا شد كه بگه من هكرم نه مسول تيم امنيتي :D
تمام مشکل من سر اینه که چرا تمام کسانی که ادعای تیم امنیتی دارن هک میکنن!!!! :eek:
مثل این میمونه که یه عده پلیس برن دزدی و کلی جنس هم بر دارن بعد بگن میخواستیم آژیرارو چک کنیم.
حالا باز دم شما گرم که هک میکنی میگی هکرم. نمیگی مسئول تیم امنیتیم ;)

daryvary

Member
لينك شما از طرف اينترنت مهشر و تمام عيار بنده فيلتر شده (بهتون توصيه ميكنم به هيچ عنوان از داتك و يا كساني كه ريسلر داتك هستن خريد نكنين)

emerald

Member
اين فقط يك مقاله هست!!! نمي دونم چرا براي شما فيلتر شده.براي من كه كار مي كنه.

daryvary

Member
ماشاالله مخابرات انقدر لطف داره كه گند زده به هر چي سايت بوده.
شما فكرش رو بكن!!!
سايت آمارگيري nedstatbasic.net هم روی کارت من فیلتر شده :((

emerald

Member
خب فيلتر را رد كردن زياد سخت نيست كه :)
كافي هست از برنامه اي مثل webjet استفاده کنید .هم سرعتتون کمی بیشتر میشه
هم پروکسی را دور می زنه:)

daryvary

Member
آقا من عمرا از اين برنامه ها استفاده نميكنم.
من به اين برنامه ها اطمينان ندارم. اينها همشون يه پا تروجان هستن

دوست عزيز اين طور نيست !

شما كمي دقت كن و كمي به نيمه ي پر ليوان نگاه كنيد !

با تشكر
-------------
محمد

daryvary

Member
نميگم كه همشون هك هستن. فقط ميگم كه من نميتونم بهشون اعتماد كنم. نميدونم تا چه حد از تروجان ها اطلاعات داريد ولي روشهايي براي ارسال يه تروجان روي كامپيوتر شما هست كه حتي فكرش رو هم نميتونيد بكنيد. من يه مدتي خيلي روي اين موضوعات كار ميكردم و حتي چند مدل تروجان هم نوشتم و روشهاي انتقالي هست كه ميشه گفت فكر شيطون هم بهشون نميرسه. (نكته ديگه هم اينكه خيلي ضايعست كه آدم با تروجان هك بشه :D)

دوست عزيز جناب آقاي دري وري !

شايد در روز من بارها و بارها با تروجان هاي مختلف كار كنم و شايد اين چند سال اخير رو در اين بحث مشغول بودم يعني كلاينت هكينگ ولي باز هم عنوان مي كنم نيمه ي پر ليوان !

شاد باشيد
---------------
محمد

جدیدترین ارسال ها

بالا