هر روز ، اسکریپت

اينو دارم عزيز دستت درد نكنه اما من دارم يه سايت فروش هاست و دومين مي زنم مي خوام يه قسمتش فرم سفارش بذارم اگه آجاكس باشه بهتر و زيباتر مي شه آخه از اسكريپت Contact استفاده كردم و لودنيگ و نوار جاواي زرد بالاي سايت اينم مي خوام اگه بشه آجاكس كار كنم ...

ممنون ميشم اگه كمك كنيد .

websoft

Member
اگه به صورت Ajax باشه قرار میدم - ولی چرا از WHMCS و یا کایاکو استفاده نمیکنید ؟ فکر نمیکنم ساده تر از این ها پیدا بشه - به هر حال منتظر باشید - دیگه نال شده یا نشدش پایه خودتون

اگه به صورت Ajax باشه قرار میدم - ولی چرا از Whmcs و یا کایاکو استفاده نمیکنید ؟ فکر نمیکنم ساده تر از این ها پیدا بشه - به هر حال منتظر باشید - دیگه نال شده یا نشدش پایه خودتون

آقا دستت درد نكنه :) ميشه Whmcs يا كاياكو رو بدي ؟ اگه تو انجم هست آدرسشو بدي ؟ ممنونت ميشم :d

websoft

Member
چون برپايه ي Php هستند نسخه هاي پيشينشون تو بخش پي اچ پي هست. اگر نسخه ي جديد رو خواستيد Pm بديد.

websoft

Member
اسکريپت ششم - يک منوي متحرک

Dragable Content ، منويي با محتويات قابل حرکت و جا به جايي است. و به دلخواه کاربر متغير است اما بعد از هر رفرش دوباره بازنشيني خواهد شد. اين اسکريپت کاملاً رايگان بدون هيچ سختي و دشواري در کار ، پس از دانلود اسکريپت ، کدهاي دموي ايندکس ها را گرفته در ايندکس خودتون جانشين کنيد و آدرس فايل فولدر js رو هم چه در لوکال و چه در وب سايت يا دسکتاپ صحيح وارد کنيد و محتويات هم به دلخواه خودتون تغيير بديد.

1686938.gif

DANG3R

Member
خیلی خوبه دوست عزیز
عشق من اِی جکس ... خیلی حال می کنم باهاش :oops:

websoft

Member
اسکريپت هفتم - AJAX Star Rating Bar

AJAX Star Rating Bar يک اسکريپت زيبا براي امتياز دهي است. از MY SQL بهره مي برد و هر کاربر را توسط IP شناسايي کرده و به اين ترتيب هر خواننده فقط مي تواند يک بار امتياز دهد ( با توجه به آي پي ) و بدون بارگزاري مجدد صفحه ، امتياز شما را ثبت کرده و مجموع امتيازات جديد را نيز بيان مي کند.

95y4ua.gif

نصب اسکريپت ؛‌ يک ديتا بيس ساخته و جدول زير را در آن به وجود آوريد :
`ratings` (
`id` varchar(11) NOT NULL,
`total_votes` int(11) NOT NULL default 0,
`total_value` int(11) NOT NULL default 0,
`used_ips` longtext,
PRIMARY KEY (`id`)
) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=3;
فايل config-rating.php_ را براي برقراري ارتباط با ديتابيس ويرايش کنيد.
براي جايگذاري اسکريپت در هر کجاي ايندکس ، کد زير را در جاي مربوطه جانشين کنيد :
<?php require('_drawrating.php'); ?>
در ابتداي ويرايش ايندکس ، مقادير زير را در پايين متا تگ ها وارد کنيد :
<script type="text/javascript" language="javascript" src="js/behavior.js"></script>
<script type="text/javascript" language="javascript" src="js/rating.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/rating.css" />
توجه داشته باشيد ، فولدر ها را بدون تغيير نام در جايي که ايندکس قرار گرفته ، جايگزين کنيد ، در غير اينصورت محل دقيق را در کد بالا درج کنيد.

براي اطلاعات بيشتر هم مي توانيد از فايل Readme.txt ، کمک بگيريد.
دانلود اسکريپت
حجم : 20 کيلوبايت

Mr.Steres

Active Member
با سلام..
ببخشيد..ولي من يك همچين چيزي نميخوام علي تاك رو هم دارم...ولي من يك برنامه ميخوام كه با ياهو مسنجر ارتباط برقرار كنه...با تشكر...

persianscript.net

توی این سایت یه چیزی که بشه اسمش رو میبو گذاشت هستش ! نگاه بنداز ....

omrdabakhte

Member
هر روز ، یک اسکریپت زیبا برای دانلود و توضیحات قرار داده می شود . همچنین می تونید توضیحاتی از اسکریپت های مورد علاقه ی خودتون رو که تا کنون پیدا نکردید را ارسال کنید تا پست بشه البته توجه کنید که اسکریپت ها مورد استفاده سایت های قانونی نباشند چون بیشتر اوقات null شدشون هم پیدا نمیشه.

اسکریپت امروز : tab آجاکس + محتوی

2n1riw9.gif

این اسکریپت با بهره گیری از آجاکس بهترین نما برای نمایش محتویات و توضیحات هر چند مختصر شما است . فقط کافی است فایل فشرده رو دانلود کنید و کد اصلی اسکریپت رو در ایندکس مورد نظر پیاده سازید و آن را به هر طور که مایلید ویرایش سازید. اگر این اسکریپت مورد توجه کاربران بود برای قرار دادن انواع دیگر این اسکرپت از همین تاپیک اطلاع دهید.

دموی اسکریپت
دانلود اسکریپت

در صورت معتبر نبودن لینک دانلود خبر دهید. ممنون
آقا میخوام این بیاد سمت راست صفحه
نمیشه؟
کمککککککککک

سلام . جناب WebSoft یک دنیا ممنون .
من دنبال یه اسکریپت که جملات رو به صورت تایپ شده نمایش می ده هستم . یعنی حروف رو به صورت تک تک نمایش می ده . انگار که یکی داره تایپ می کنه .
نمونش توو انجمن جاوااسکریپت بود اما فارسی ساپورت نمی کنه . یعنی حروف رو خرچنگ غورباقه می نویسه .
ممنون می شم اگه کسی همین اسکریپتی که پیوست کردم رو اصلاح کنه که فارسی رو ساپورت کنه یا اگه نمی شه یه اسکریپت مشابه که فارسی ساپورت می کنه بذاره . :rose:

پیوست ها

• type_text.rar
    13.7 کیلوبایت · بازدیدها: 33

websoft

Member
اسکريپت تصحيح شد ، دانلود کنيد و فايل Template.html‌رو بارگذاري کنيد ، چند کلمه فارسي به عنوان نمونه اضافه کردم با تشکر

پیوست ها

• fixed_type_text.zip
    18.7 کیلوبایت · بازدیدها: 79
سلام . جناب WebSoft خیلی ممنون بابت زحمتی که کشیدید و وقتی که گذاشتید .
من اینو طبق سلیقه ی حودم یه کم تغییر دادم . اما الان یه مشکلی هست :
وقتی یه جمله طولانی می نویسم فقط چتد تا کاراکتر اول جمله نشون داده می شه و بقیش می ره پایین و قابل نمایش نیست .
خیلی هم کدها رو دستکاری کردم اما نمی دونم چرا درست نشد .
اگه امکانش هست یه نگا بش بندازید .
خیلی خیلی ممنون :rose:

پیوست ها

• Type Text.rar
    3.8 کیلوبایت · بازدیدها: 20

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
بابا فارسی زبونه ؟!! (همجا مشکل داره)

فکر نکم به این راحتی گیر بیاری

The-Punisher

New Member
Ajax domain search

با سلام این اولین پست بنده هست :wink: و یک اسکریپت جستجوی دومین فول ایجکس را برای شما معرفی میکنم که خیلی کاربرد داره.

پیوست ها

• ajaxdomainsearch1.0.zip
    22.3 کیلوبایت · بازدیدها: 34

websoft

Member
اسکریپت WSDHiddenSender ، اسکریپتی تمام فارسی برای ارسال ایمیل بدون هویتی از ارسال کننده است. با بهره گیری از قابلیت Hidden IP ، بدون هیچ ردپایی ، ایمیل شما ارسال می شود. قابلیت برتر و بارز این اسکریپت ارسال ایمیل به Inbox است. برای آگاهی از این که ایمیل شما با موفقیت ارسال شده ، بعد از کلیک بر روی ” ارسال ایمیل ” ، پیامی حاوی ارسال موفقیت آمیز نمایش داده خواهد. این اسکریپت به صورت رایگان در اختیار عموم قرار داده شده و حق کپی رایت برای وب سافت دانلود دات کام ، محفوظ است. فقط کافی است فایل های موجود را در یک فولدر آپلود کنید.

wsdinboxemailsender.jpg

»» دانلود اسکریپت ( لینک مستقیم ! )
حجم : ۱۰ کیلوبایت
رمز عبور : www.websoftdownload.com
»» ارسال ایمیل بدون تعیین هویت
»» اسکریپت تمام فارسی
»» بهره گیری از ابزار Hidden IP در حین ارسال ایمیل
»» ارسال ایمیل به Inbox

جدیدترین ارسال ها

بالا