باز اینا گنده شدن !!!!!
عجبا! آقا محسن چرا به خودت میخیسی ؟ میترسی لو بری؟ من فقط سورس رو دادم!!! هیچکس نمیتونه ازین تو هاست استفاده کنه!!!!
پس بیخود زوور نزن! این دست همه هست! حتی نسرین! بجاش بهتره بری امنیت سیستمتو بالا ببری تا اینکه بیای اینطوری پست رو حذف کنی!!!
من ایرانی نیستم اصلا. من انسان نیستم!!! ولی تو دستو پاتو گم کردی چرا ؟؟؟؟؟ اینو هیچکس نمیتونست نصب کنه!!!
خیلی چیزا معلوم شد!!! پی سی ول اینهمه دزدی کرد میری تو نظراتش تشکر میکنی!!!!
باشه! ملالی نی!!! یا حق
آقای softarchive بهتره مواظب حرف زدنت باشی . گنده تر از دهنت صحبت میکنی .
آقای softarchive تا اونجایی که یادم میاد شما پست های بنده را در ووریا کپی پیست میکردی .
دوست داری فحش به جد و آبادت بخوره ؟ در ضمن آقای داوری هیچگونه نظری در سایت ما ندادن .
سیستمی هم که از ایشون منتشر شده تو سایت برای تبلیغ ایشون بوده در واقع چرا که دیگر اون سیستم را نمیفروشن و کسی هم نمیتونه تغییر بده چون قاطی پاتی هست .
ما همیشه کسایی که خودشون تولید کننده هستن را حمایت میکنیم و سورسشون رو با اینکه داشته باشیم هم منتشر نمیکنیم . و اگر سایتی رو هم ریپ میکنم به سازندش میگم چون وجودشو دارم خیلی از اسکریپت ها هم نال کردم . حتی حامد . محسن . پارس 20 . چوق . تک بلاگ این در حالیست که با نویسندگان این اسکریپت ها در ارتباطم و رابطه ای دوستان دارم جز آقا محسن اونم به خاطر ادبیاتشون اما من باز حق رو به آقا محسن میدم . در ضمن تهمت بی روا نزنید جناب آقای داوری هیچگونه نظری در سایت ما تحمیل ندادن
آقا محسن قبلاً هم گفتم چرا دوستان باهاتون مشکل پیدا میکنن و این تنها به خاطر ادبیات تند شماست که باعث میشه به آدم بر بخوره .
آقای داوری به نظر من یک از برنامه نویسان قهار این مرز و بوم هستند با یک خلاقیت بالا اما برخی از اصول را رعایت نکردند . اولین کسی که سیستم نسرین را نال و ریپ کرد خودم بودم اما با این حال به هیچ کاربری سیستم ایشون را ندادم . که نکنه خدایی نکرده ضرری را محتمل شوند .
من نمیدونم این آقا مجتبی بچه هست یا نه ؟ هر چی میشه میگه من میرم . بله سایت شما را هم نظاره کردیم حتی میلاد نیز بعد از اخراج به گروه شما پیوست .
لطفاً دیگر توهین نکنید وگرنه طور دیگری برخورد خواهد شد !