هر اسکریپتی که بخوای .v2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebadgh

Member
mirzayi جان يه خورده مراعات كنيد
از شخصيت خودتون بدوره!

دوستان كسي نتونست اسكريپت كنفرانس آنلاين رو براي من بزاره؟

جواب

دوست عزیز شما اطلاع نداری و چیزی سرت نمیشه چرا نظر میدی؟ کجا برای دانلود گذاشته شده؟ اصلا این اسکریپت چیه؟ میدونی؟ اسکریپت خارجی فیری که دوستمون فارسی کردن؟؟؟؟ واقعا که

سلام
میرزایی جان احترام خودت و سایت مجید آنلاین رو نگه دار
در مورد این اسکریپت هم باید بگم که این اسکریپت انگلیسیش فیری هست ولی من نگفتم که این اسکریپت هم فیری هستش.
همه میدونن فارسی کردن اسکریپت فیری نیست .
پس شما هم لطف کن بهتر صحبت کن و احترام این سایت رو نگه دار.
البته من این صحبتت رو به مدیر انجمن گزارش میکنم.:mad:

آخرین ویرایش:

mirzayi

Member
سلام
میرزایی جان احترام خودت و سایت مجید آنلاین رو نگه دار
در مورد این اسکریپت هم باید بگم که این اسکریپت انگلیسیش فیری هست ولی من نگفتم که این اسکریپت هم فیری هستش.
همه میدونن فارسی کردن اسکریپت فیری نیست .
پس شما هم لطف کن بهتر صحبت کن و احترام این سایت رو نگه دار.
البته من این صحبتت رو به مدیر انجمن گزارش میکنم.:mad:

آقای اسکریپت دان عزیز این چه اسکریپتیه؟ فقط اسمشو بگو. انگلیسیشم قبوله

vigeo

Member
اسکریپ

سلام

دوست عزیز اینم اسکریپی که می خواستی .

شما میتوانید با استفاده از این اسکریپت ناب میلیونی بتوانید با ویس وبکم آنلاین چت کنید. ( از یاهو هم بالاتره)

آژآکس و فلش فول میباشد. امنیت بسیار بالاست و بسیار شیک میباشد.:D:rose::cool:

آخرین ویرایش:

b4ct3ri

New Member
بله حق با شماست ولی من اگه دقت کرده باشید گفتم قصدم فروش نرمافزار فرمساز بود که خودشم پولی بود که قیمتش رو میتونید ببینید http://www.prosoft.ir و من به قیمت کمتری حاظر بودم هم فارسیش هم انگلیسی کاملش رو ارائه بدم و گفتم با مبلقی بیشتر اسکریپت هام رو هم در اختیارشخص قرار میدم که 2 تاش تک هستن که یکیشو اکثرا دارد و یکیش رو میدونم ندارن چون خودم فارسیش کردم و در واقع یک نسخه نال شده هست و فکر نکنم حتی machform هم اون موقع که کسی نداشت کمتر از 20 میارزیده چه برسه به این اسکریپت و مابقی اونا .....
اما حتما یه اسکرین شات هم قرار میدم چشم .
آخرین نسخه این فرم ساز رو من کرک کردم . این نرم افزار کافی کاپ فرم ساز هست که اینا اومدن فارسی کردن اونم نه کامل و دارن به قیمت های کذایی میفروشن بیچاره خود برنامه نویسش اینو داره میده 23 دلار و لی این شرکت داره میده 50 تا 80 هزار تومن

salarjoon

Member
اره منم آخرین نسخشو کرک شده دارم + اون فارسیه ولی فارسیه یه فرقی میکنه که اومدن بهینش کردن برای فارسی تو نسخه انگلیسی خیلی مشکل داشت با فارسی

b4ct3ri

New Member
salarjoon عزیز فارسی با انگلیسی فقط یه تفاوت داره و اونم زبانش هست و اصلاً بهینه نشده .بنده که کد ها رو آنالیز کردم تک تک خط هاش رو !فقط با یه نرم افزارHex نوشته ها رو به فارسی تغییر داده بودن و حتی اون نسخه ای رو هم که فارسی کرده بودن کرک شده بود بعد اون نسخه کرک شده رو با Armadilo قفل گذاشته بودن و میفروختن ! همون نسخه انگلیسی هم میشه فارسی ساخت باهاش . خلاصه من فقط نرم افزار ها و اسکریپت هایی رو که غیر عادلانه میفروشن کرک و نال میکنم فقط همین

آخرین ویرایش:

salarjoon

Member
راستش منم فکر میکردم راست و چپ بودن تو Radiobutton va Chekbox va Dropdown بهینه شده واسه فارسی و لی دوباره که نصب کردم دیدم حق با شماست .

اینجا جاش نیست ولی میشه چنتا برنامه که قابلیت ادیت کردن فایلهای dll , exe ocx و ... رو داشته باشه البته غیر از resource hacker
و میشه برنامه واسه باز کردن فایلهای setup و تغییر فایلهای داخلش معرفی کنید ؟ ممنون .

soheilnazemy

New Member
:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

سلام به همه ببچه هاي گل فروم مجيد آنلاين

كسي اسكريپت php تبليغات چند زبانه سراغ داره با قابليت پتيباني از زبانهاي راست به چپ مثل

فارسي

اگه دارين مشخصات چيه

:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

salarjoon

Member
سلام مجدد خدمت دوتان مجید آنلاینی . این آقایی که الان پست زدن anmar256
متاسفم که بگم یه آدم کلاش نامرد و پست فطرت هست که فقط معامله اسریپت میکنه و هیچی هم نمیده با خود من این کار رو کرد متاسفانه و 3 تا اسکریپت از من گرفت تا خیر سرش همین سیستم وبلاگ دهی رو که میگه بده ولی .....

edit_pes_2009 ایدی این یارو تو یاهو هست .
و به خودت میگم نامرده نالوطی سر چند نفر رو اینطوری کلاه گزاشتی ؟ مرد باش سر حرفت بمون نه این که از اعتماد دیگران سو استفاده کنی . متاسفم واست .

آخرین ویرایش:

Spy_Man

Member
آقای anmar256 فک کردی خیلی زرنگی اسکریپت بگیری بعد نامرد بازی در بیاری
اگه جرات داری اون اسکریپتی که بهت دادم نصب یک ساعت بعد کل سرور رو دیفیس میکنم

softarchive

Member
سلام!! میدونم که کسی منتظرم نبود ولی خب شاید یکم الان جوگیر شدم!!! من دوباره اومدم!!! از این به بعد هرچیزی میخواید بگید با همون سرعت قبل براتون میزارم!!! قول میدم ناراضی نرید فقط چون خیلی وقته نت نبودم یکم آپدیت شده سوال نکنید در مورد اسکریپتها!فعلا خارجی هرچی خواستید بگید و اسکریپتهای 2-3 ماه پیش فارسی!درضمن قالب یا هرچیزی در مورد طراحی هم خواستید در خدمتم!!من که هیچوقت اینجاو بچه هاشو فراموش نکردم.امیدوارم شماهم مارو فراموش نکرده باشید. منتظرتونم

به به
سلام به آقا مژی گل گلاب
بازم اومدی:rose:
ما مخلصتیم
یه چیز خوب می خوام
سیستم آدونیس که جدید هم نیست :rose:

سلامبازم اسکریپت بازی آنلاین درخواست دادید که الآن 2 تا دیگه براتون میزارم بهتر از تراوین

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا