دوست عزیز شما اطلاع نداری و چیزی سرت نمیشه چرا نظر میدی؟ کجا برای دانلود گذاشته شده؟ اصلا این اسکریپت چیه؟ میدونی؟ اسکریپت خارجی فیری که دوستمون فارسی کردن؟؟؟؟ واقعا که
سلام
میرزایی جان احترام خودت و سایت مجید آنلاین رو نگه دار
در مورد این اسکریپت هم باید بگم که این اسکریپت انگلیسیش فیری هست ولی من نگفتم که این اسکریپت هم فیری هستش.
همه میدونن فارسی کردن اسکریپت فیری نیست .
پس شما هم لطف کن بهتر صحبت کن و احترام این سایت رو نگه دار.
البته من این صحبتت رو به مدیر انجمن گزارش میکنم.
آخرین نسخه این فرم ساز رو من کرک کردم . این نرم افزار کافی کاپ فرم ساز هست که اینا اومدن فارسی کردن اونم نه کامل و دارن به قیمت های کذایی میفروشن بیچاره خود برنامه نویسش اینو داره میده 23 دلار و لی این شرکت داره میده 50 تا 80 هزار تومنبله حق با شماست ولی من اگه دقت کرده باشید گفتم قصدم فروش نرمافزار فرمساز بود که خودشم پولی بود که قیمتش رو میتونید ببینید http://www.prosoft.ir و من به قیمت کمتری حاظر بودم هم فارسیش هم انگلیسی کاملش رو ارائه بدم و گفتم با مبلقی بیشتر اسکریپت هام رو هم در اختیارشخص قرار میدم که 2 تاش تک هستن که یکیشو اکثرا دارد و یکیش رو میدونم ندارن چون خودم فارسیش کردم و در واقع یک نسخه نال شده هست و فکر نکنم حتی machform هم اون موقع که کسی نداشت کمتر از 20 میارزیده چه برسه به این اسکریپت و مابقی اونا .....
اما حتما یه اسکرین شات هم قرار میدم چشم .