هر اسکریپتی که بخوای .v2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

salarjoon

Member
سلام vigeo جان بله این اسکریپت که شما خواستید (www.p30warez.com) هست و رایگان هم هست و فارسیشم هست و اگه اسمشو نمیدونی باید بگم که اسمش DataLife Engine هست
و سایت پشتیبان فارسی آن http://datalifecms.ir که میتونی از اینجا دریافتش کنی قالب هم براش زیاد هست و اگه همین قالب رو هم بخوای گیرمیاد .
اینجا هم قالب رایگان و فروشی براش هست http://dle-temp.com

آخرین ویرایش:

vigeo

Member
سلام salarjoon ممنون از اینکه جواب دادی من این سیستم رو پیدا کردم اما چند روزی هست که دنبال همین قالب هستم اما پیدا نمیشه . کسی میتونه این قالب رو پیدا کنه جتی اگه اسمش رو هم پیدا کنید ممنون میشم .

vigeo

Member
مانستر

دوستان یک سوال برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدین :

آیا تمپلیتهای مانستر دارای یک cms یعنی شرکت مانستر cms داره که به وسیله آن بشه از قالبها استفاده کرد ؟

اگر جواب نه هست . آیا cms برای استفاده از این قالبهای زیبا کسی سراغ نداره ؟

می دونم که میشه قالبها رو آپلود کرد و از اونها استفاده کرد اما برای آپدیت کردن مطالب یکم سخته چون باید با یک

ویرایشگر قالب رو باز کنی ویرایشش کنی بعد دوباره آپلودش کنی . اما اگه cms یا اسکریپی باشه که این قالبها رو

ساپرت کنه خیلی خوب میشه

softarchive

Member
سلام دوستان :دی . خوبید دیگه ؟ میبینم کمی فعالیت دارید خوشحالم!!!! کنکوره دیگه !!! کاریش نمیشه کرد!!! ولی بعد کنکورر هم هنوز اسکریپتهایی دارم که تا چند سال دیگه هم نمیتونن بدزدن!!!!(دوستان عزیزم تو سایتهای ایرووونییی) متاسفانه کپی رایت رو هم بلد نیستن!!! جالبه!! ولی خوب هنوزم اگه چیزی خواستید همینجا ازم بحواغید !! ولی متاسفانه حدود 18 پیام مربوط به ادونیس یا فا هاستینگ داشتم . یه بار به یکی دادیم واسه هفت پشتمون بسه لطفا نخواید اینو دیگه!!! البته باز هم باید تاسف خورد واسه بعضی از سایتها که فریی میزاران نال شده !!! خوب زیادی حرف نزنم. واقعا خوشحال شدم!!!! امیداورم موفق باشید . محتاجیم به دعا!!!! نامردی نکنیدا !!! :دی . الکی. مواظب خودتون باشید . دوستون دارم . یا حق

jigartalaa

Member
سلام دوستان :دی . خوبید دیگه ؟ میبینم کمی فعالیت دارید خوشحالم!!!! کنکوره دیگه !!! کاریش نمیشه کرد!!! ولی بعد کنکورر هم هنوز اسکریپتهایی دارم که تا چند سال دیگه هم نمیتونن بدزدن!!!!(دوستان عزیزم تو سایتهای ایرووونییی) متاسفانه کپی رایت رو هم بلد نیستن!!! جالبه!! ولی خوب هنوزم اگه چیزی خواستید همینجا ازم بحواغید !! ولی متاسفانه حدود 18 پیام مربوط به ادونیس یا فا هاستینگ داشتم . یه بار به یکی دادیم واسه هفت پشتمون بسه لطفا نخواید اینو دیگه!!! البته باز هم باید تاسف خورد واسه بعضی از سایتها که فریی میزاران نال شده !!! خوب زیادی حرف نزنم. واقعا خوشحال شدم!!!! امیداورم موفق باشید . محتاجیم به دعا!!!! نامردی نکنیدا !!! :دی . الکی. مواظب خودتون باشید . دوستون دارم . یا حق

سلام SoftArchive عزیز آیا منظورتون من و گوه پی سی ول بود !؟ اگه نال فری گذاشتن بد چرا شما اینکارو کردید !؟

ما دزد نیستیم بلکه کسایی هستن که اینکار و انجام میدن !

به زودی دست خیلی ها هم رو میکنیم اعم از آقا حامد و محسن داوری عزیز که تهمت زیاد میزن و همه رو دزد خطاب میکنن و ادب و فرهنگ پارسی را مضحکه عام قرار دادن ! البته 100 رحمت به حامد عزیز !

بنده خودم هم برنامه نویسم . هم نالرم . هم سایت اسکریپت دارم . مدیر اسبق سایت 1 پی سی . و مدیر ارشد و ثابت سایت پی سی ول هستم !

من هم تا حالا از شما هیچ اسکریپتی در سایت قرار ندادم ! تنها یک ایستگاه بود که دیدم انجمن زدید من فارسی کردم ! و ... در صورتی که اون اسکریپت هم توسط امیر جعفری عزیز دوست خوبم نوشته شده بود ! پس دم از کپی رایت نزنید !

حامد عزیز هم تنها یک اشتباه ازشون دیدم ! اما از محسن داوری یاد اشتباه دیدم و بارها شده با الفاظ خودشون ایرانی و ایرانی بودن را به زیر سوال بردن ! که کار درستی نبود ! آقای داوری شما هم امنیت اسکریپتتون رو بالا ببرید !

البته هر 2 دوستمون واقعاً زحمت کشیدن ولی این 2 دوست هم گاهی اوقات سیستم هم دیگه رو دستکاری میکنن ! :lol:

SoftArchive عزیز یادم میاد شما در ووریا پست های 1 پی سی من رو زده بودید در انجمن ووریا :rose:

اگر اسکریپتی هم میذارید در سایت هیچ منتی بر سر کاربران نذارید ! اگه منت میخواید بذارید پس اسکریپت نذارید

سیستم سبد خرید ریپ شد . در حال نال سازی هستیم چرا که این سایت هم داره مردم رو با فروش shop script premium pro با قیمت 289 هزار تومان سر کیسه میکنه ! به نظر من اگر همین مبلغ رو به حامد بدید بهتره چون واقعاً زحمت کشیده !
اما اونا از یک سیستم فارسی شده توسط یکی از کاربران به صورت رایگان استفاده کردن و تنها بانک وصل کردن !

موفق باشید

از حامد عزیز و محسن داوری عزیز از برخورد تندم معذرت میخواهم !

احسان.پ { طراح و برنامه نویس مبتنی بر وب . آنالیزر سیستم . لیسانس کامپیوتر }

amir_saman

New Member
آقای SoftArchive من یه اسکریپت دارم که می خوام نصب کنم نصب پیچیده ای داره .
نمونه فارسی نداره . یه ایده جدیده فکر کنم بگیره . فارسی سازیش هم با خودم .
اگه کمک کنی الان نصبش کنم بعد اگه دوست داشتی می تونیم با هم شریکی سایتش رو بچرخونیم.

اگه آنلاین بودم خوشحال می شم باهم یه گپ داشته باشیم .
amir_saman1371 (at) yahoo.(.) com

softarchive

Member
پی سی ول عزیز ببین اصلا حوصله ی درد سر ندارم! ببین من بعد کنکور میام اسکریپتهایی که فارسی کردم رو میزارم ببینید شما یه اسکریپت رو نمیتونید پیدا کنید که من باش کار نکرده باشم!130 اسکریپت فارسی کردم!بعدشم شما اینقدر تیز بین هستید پستهای من تو ووورریا که قالبهای مانستر و اسکریپتهام بود رو دیدید ؟ من یهبار ازت کپی کردم بلافاصله معذرت خواستم!درست یادم میاد!!! من فقط خواستم شما کپیرایت رو رعایت کنید.امیر جعفری نیز .......... بله!!!! بیخیال.من منت نمیزارم.شما اگه اینجا سختته نیا خوب!!!!! بیخیال توروخدا

بچه ها دوستان هرکسی اسکریپت میخواد پیغام خصوصی بده! لطفا اسکریپتهای حامد و محسن رو نخواید!!! برخلاف سخنان دوستان بالاخره حالا کپی کرده یا فرسی کرده به خودش ربط داره!!! ازم نخواید!ولی هر اسکریپتی خواستید بگید یه کلون فارسی بهتون میدم هنوز اینقدر مجتبی نصیری حقیر نشده تو اسکریپت کم بیاره!!!!!
یا حق

این یه اسکریپت فیری خارجی هست که این دوستمون فارسی کرده.
شما اگه تو همین تاپیک دنبالش بگردی مجتبی نصیری این رو برا دانلود گذاشته.
(البته انگلیسیش رو)

amir_saman

New Member
اسکریپت آپلود از هاست به هاست رو می خواستم.
سلام دوست عزیز شما می توانید از کد زیر استفاده کنی ولی اسکریپتش رو ندارم
من خودم تا 25 مگابایت تست کردم جواب داده ولی نوشته بود که تا 100 گیگ رو جا به جا می شه باهاش کرد
کد:
<?php 
$file =aderss fili ke bayad download beshe ; 
$newfile = emsme file morede nazar ba pasvand; 
if (!copy($file, $newfile)) { 
   echo "failed to copy $file...\n"; 
}else{ 
   echo "OKKKKKKKK"; 
} 
?>

باید دسترسی پوشه رو روی 777 قرار بدی

اینم یه مثال
کد:
<?php 
$file = 'http://yoursite.com/yourfile.zip ; 
$newfile = yourfile.zip ; 
if (!copy($file, $newfile)) { 
   echo "failed to copy $file...\n"; 
}else{ 
   echo "OKKKKKKKK"; 
} 
?>

اگه پیغام OKKKKKKKK امد یعنی فایل کپی شده .

آخرین ویرایش:

ebadgh

Member
سلام
يه اسكريپت براي جلسه به صورت آنلاين مي‌خوام
يعني بشه از چند كامپيوتر با هم ارتباط داشت و صحبت كرد به صورت تصويري
همون جلسات پشت ميز ولي بصورت آنلاين

سلام
بچه ها کسی اسکریپتی مثل سایت بلاگفا یا گیگفا نداره؟
اگه دارید ممنون میشم بزرارین چون میخوام یه سایت بزنم رو دست گیگفا رو بیارم . اگه کسی یه اسکریپت خوب بهم بده زور راه می اندازم ولی اگه فعلا پیدا نکنم یا باید یکی بنویسم یا که بخرم:)
میخوام 1 گیگ هاست بدم Cpanel با دومین Co.cc
خلاصه میزنم رو دست گیگفا رو:D

mirzayi

Member
این یه اسکریپت فیری خارجی هست که این دوستمون فارسی کرده.
شما اگه تو همین تاپیک دنبالش بگردی مجتبی نصیری این رو برا دانلود گذاشته.
(البته انگلیسیش رو)

دوست عزیز شما اطلاع نداری و چیزی سرت نمیشه چرا نظر میدی؟ کجا برای دانلود گذاشته شده؟ اصلا این اسکریپت چیه؟ میدونی؟ اسکریپت خارجی فیری که دوستمون فارسی کردن؟؟؟؟ واقعا که

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا