هركي مي خواد رنگ واقعي پرينت بشه سر بزنه اينجا

ToFaN

Well-Known Member
سلام
اگه بعضي از دوستان وقتي تو فتوشاپ يه طراحي مي كنند و موقعي كه تو پرينت (‌افست) مي بينند رنگش به كلي عوض شده مي خواند يدونند جريان چيه من به اون ها كامل ميگم

90٪ دوستان تو ويندوز طراحي مي كنند و با مانيتورها ي يه معمولي كه همه آنها با مشكل تغيير رنگ در موقع پرينت بر مي خورند ( به جز آنهاي كه حرفه اي هستند ) حالا اگه مي خواهيد دقيقا هموني كه مي خواهيند پرينت بشه مي تونيد از pantone ( يه نوع دفتر چه اي هست كه هر رنگي زيرش cmyk اش زده و دقيقا همون پرينت ميشه اگه بتونيد تو ايران pantone گير بياريد اصلا با مشكل تغيير رنگ در پرينت بر نمي خوريد

و آنهايي هم كه با apple mac كار مي كنند احتياجي به هيچي ندارند چون كه همون جوري كه تو مانيتور apple نشون ميده همون جور پرينت ميشه (‌ نا سلامتي هر مانيتوري 1 ميليون و خورديه ) خودم هم تو دبي تو چاپحونه ازش استفاده ميكنم و خيلي راضيم و تا حلا اصلا تغيير رنگ نداده

sambol

Active Member
عزيز خيلي باحال بود ولي ما نه 1 ميليون خورديه داريم مانيتور بخريم نه اون دفترچه رو گير مياريم حالا به نظر شما چيكار كنيم دي:

ToFaN

Well-Known Member
داش اون دفترچه همه جا فراونه ولي كسي ارزشش نمي فهمه
خيلي هم ارزونه

sambol

Active Member
مرسي من تا حالا اون دفترچه رو نديدم اخه شما گفتي اگه بتوني تو ايران گير بياري منم گفتم حتما نيستش ديگه حالا ميرم ببينم چيزي گيرم مياد؟(بقالي سره كوچمون همه چيز داره اون حتما مياره)دي:

FashisT

Active Member
طوفان جان راههاي ديگه اي هم هست مثلا ميشه از فيلتر خوده ياهو استفاده كرد كه رنگهارو به سي ام واي كي نزديك تر وحتي تبديل ميكنه يا از كتاب رنگ ها هم ميشه كار رو راحت كرد
فعلا

toranj_1455

Member
سلام
در اين رابطه من يك كاتالوگ رنگ فارسي بهتون پيشنهاد ميكنم كه چاپ ايران هستش و من خودم ازش استفاده ميكنم اسمش « طيف » هست . هم خيلي گرون نيست هم تو كتاب فروشي ها گير مياد قيمتش هم 5000 تومان. استفاده ازش هم خيلي آسونه

عليرضا

Ghamnevis

Well-Known Member
ممنون عليرضا جان و طوفان عزيز....

من كتاب طيف را چند وقت پيش گرفتم ولي نميدونم كجاست :d ميشه آدرس مركز پخش يا دفتر نشر را براي من بديد عليرضا جان ؟

سايان

mooorche

New Member
سلام

كتاب طيف رو من هم خريدم خيلي عاليه
كار كانون تبليغلا پويا نما است شماره تلفن اش هم اينه
7534655

ToFaN

Well-Known Member
fashist گفت:
طوفان جان راههاي ديگه اي هم هست مثلا ميشه از فيلتر خوده ياهو استفاده كرد كه رنگهارو به سي ام واي كي نزديك تر وحتي تبديل ميكنه يا از كتاب رنگ ها هم ميشه كار رو راحت كرد
فعلا

داش من امتحان كردم اين مدل هم باز يه خورده تو پرينت تغيير ميكنه
فعلا

ToFaN

Well-Known Member
mooorche گفت:
كتاب طيف رو من هم خريدم خيلي عاليه
كار كانون تبليغلا پويا نما است شماره تلفن اش هم اينه
7534655

اره طيف ديدم اينم خوبه و لي مثل pantone نميشه

divoone

Member
سلام.
يه كتاب سه جلدي هست به نام همنيشيني رنگها (‌كه من مطالبي هم در مورد رنگها ازش نوشته بودم )‌خيلي مفيد هست.
هم همنشيني و تركيبهاي مختلف رنگ رو داخلش داره. و هر رنگي رو كه انتخاب كنيد كد كامپيوتري داره و دقيقا همون رنگ رو ميتونيد توي مانيتور داشته باشيد.

(‌با چاپ گلاسه عالي)

FashisT

Active Member
ينم اسمش يادم رفته بود همون طيف بود
طوفان نزديكش كه ميكنه :neutral:
يه راه ديگه استفاده از مونيتره ال سي دي هست :shock:
[/U]فعلا

maral55

Well-Known Member
سلام داشتم اينو مي خوندم يه سوال برام پيش اومد هر چند كه قديميه
مونيتور ال سي دي همه رنگا رو همون كه تو پرينت هست نشون مي ده؟

FashisT

Active Member
همونطور که نه ولی تا حدودی نزدیک تر از مونیتورهای معمولی هست!
فعلا
13.gif

ToFaN

Well-Known Member
FashisT گفت:
يه راه ديگه استفاده از مونيتره ال سي دي هست :shock:
[/U]فعلا

حتي مونيتورهاي اپل هم متوجه اشتباهش شدم منتهاي خيلي كم ال سي دي هم خيلي اشتباهات داره
من 5 ماه از عمرمو فقط تو دقت رنگ ها بوده بهترين مونيتور به نظر من Apple Monitor با 3٪ درصد خطا

ToFaN

Well-Known Member
maral55 گفت:
سلام داشتم اينو مي خوندم يه سوال برام پيش اومد هر چند كه قديميه
مونيتور ال سي دي همه رنگا رو همون كه تو پرينت هست نشون مي ده؟
به نظر من 12 الا 13٪ درصد خطا داره
يه سايتي بود در ضمينه خطاهاي مونيتور ها همه مونيتورها رو زير ذره بين بورده بود كسي اگه داره لطف كنه بزاره

maral55

Well-Known Member
ممنون از جوابتون يه چيز ديگه من تو اين جواب ها نديدم اونم كاليبره كردن مونيتور بود ربطي داره اصلا به اين موضوع يا من دارم اشتباه مي كنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا