هديه سايت رايگان به يك دوست

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saman_sweden

Active Member
سلام دوستان
اينطوري كه از نتايج آرا مشحص شد و بنا به نظر لطف همه شما ها اينجانب Saman_Sweden برنده نفر اول از هداياي دوست عزيزمان آقا مجيد شناخته شدم
من همانطور كه قبلا هم گفته ام اين فضاي رايگان را به يكي از دوستان تقديم ميدارم
اما شرايط
سايتي كه شما ميخواهيد داشته باشيد بايد نكته هاي زير مراعات شود
1 هيچگونه نوشته هاي عير اخلاقي در سايت نبايد باشد
2 سايت هدف آموزشي را دنبال كرده و در يكي از رشته ها دلخواه خودتان فعاليت كند
3 سايت بايد در مورد آموزشهاي هك وهكري مرزبندي كامل داشته باشد
4 تمام نوشته هاي سايت كاملا براي عموم آزاد و نياز به ثبت نام جهت ورود به سايت نباشد
5 شرايط سني داوطلبين بايد از 16 سال ببالاباشد و يه قطعه عكس از خود به مدير انجمن آقا مجيد ارسال دارند براي اينكه ايشون در ايران راحتر ميتوانند تطبيق عكس با مشخصات دارنده سايت را داشته باشند
6تعهد نامه كتبي از طرف دارنده سايت به مدير انجمن داده خواهد شد اين تعهد نامه جنبه قانوني داشته و در صورت تخلف از موارد بالا تحت پي گرد فانوني قرار خواهد گرفت
7در صورت نياز به فضاي بيشتر در سايت من فضاي مورد نياز را برايتان خواهم خريد
در ضمن خانمها و آقايون شرايط كاملا مساوي دارند

دوستدار همگيتان سامان

آقا ميشه بگي اين شرايط مختص كيه (منظورم اينه كه چطوري اون شخص رو انتخاب مي كنيد؟)
آيا بايد كسي تغاضا بده؟
ما كه نفهميديم منظورتون چي بود .

mahyar_nel

Active Member
من از همگي به خصوص مجيد اقا به خاطر اين هديه بزرگ تشكر ميكنم
اقا منم به كسي كه اقا سامان هاستشو بده 5 مگمو مي دم

saman_sweden

Active Member
paniz_coffeenet گفت:
آقا ميشه بگي اين شرايط مختص كيه (منظورم اينه كه چطوري اون شخص رو انتخاب مي كنيد؟)
آيا بايد كسي تغاضا بده؟
ما كه نفهميديم منظورتون چي بود .
دوستان هدف من ازاين شرايط اينكه واقعا نمي خواهم سايتي درست بشه با اهداف و افكار افرادي معلوم الحال مانند **** كه يه مدت تو اين سايت مي آمد من ميخواهم سايتي درست بشه براي كمك به حوانان عزيز ايرانيم اين سايت هدف سودحويي نداشته باشه و تعهد را بدين خاطر ميخواهم كه بعد يك ماه واندي سايت مسير خود را عوض نكند
من يه مقداري سختگيرم به خاطر اينكه هدفم خدمت است و ميخواهم اون خواهر يا برادري كه ميخواهد سايت را اداره كند هدفش خدمت باشد

سلام
آقا من باز هم نفهميدم چي شد . بايد كسي كه اين هاست رو مي خواد تقاضا بده؟

saman_sweden

Active Member
سلام كسي با شرايط من تو اين دو روز نخواست صاحب اين فضاي رايگان و دامين بشه من اين پيك را ميبندم و اين سايت در آينده به آموزش JAVASCRIPT اختصاص خواهم داد
سامان

shahrokh_xp

Active Member
آقا سامان موفق باشید.پس همگی منتظر آموزش های بسیار عالی جاوا سکربپت باشین :wink:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا