هدر سایت ( نظر بدید لطفا )

من این هدر رو 3 هفته پیش واسه سایتم زدم ممنون اگه نظرتون رو بگید
ساعت مفید کار شاید 4 ساعت شد با ps4 آخه نمیدونستم از نظر طراحی چی میخوام درست کنم واسه همین طول کشید جدیدا به دوست های digital painting کار حسودیم میشه :sad: حس میکنم اون نوع کارها رو بیشتر تر دوست دارم :-? :cry: digital painting میخوام
البته این طرح ورژنش با هدر توی سایت یه کوچولو فرق می کنه . اون یکم لبهاش گرد تر هست و این کره زمین وسط رو نداره .
لطفا ایرادهای طرح رو بگید ممنون :rose:

پیوست ها

• sholoogh.jpg
    sholoogh.jpg
    98.5 کیلوبایت · بازدیدها: 119

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
طرح خوبی شده.
درضمن به دوستای دیجیتال پینتینگ کار حسودیت نشه، چون تخصص تو با اونا فرق داره. اونا استعداد طراحی با دست رو دارن، اما کار و تخصص تو طراحیه(پس قابل مقایسه اصلا نیست)
موفق باشی.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خیلی خشنگ شده
اگه به پینت هم علاقه داری دنبال کن موفق میشی
موفق بباااششیی
i08zxlrlwwcph5xqb4qx.gif

L-B

Well-Known Member
میشه گفت کار نسبتا خوبی شده !
تبریک میگم شلوغ رو خوب در اوردی !

موفق باشی

طرح خوبی شده آفرین:rose:

ممنون لطف داری
inlove2.gif

كار قشنگي شده ... فقط اون پاين نوشته sholoogh TM فونتش رو يه چيز بهتر بذاري خيلي بهتر ميشه
موفق باشي

ممنون از نظرت حتما یه تجدید نظر میکنم
305.gif

خوبه به اسم سایت میخوره چون طرح شلوغیه . موفق باشی

از شما هم ممنون دوست گرامی
confetti.gif

طرح خوبی شده.
درضمن به دوستای دیجیتال پینتینگ کار حسودیت نشه، چون تخصص تو با اونا فرق داره. اونا استعداد طراحی با دست رو دارن، اما کار و تخصص تو طراحیه(پس قابل مقایسه اصلا نیست)
موفق باشی.

این طوری ها هم نیست دیگه . درسته اولش همه چی سخت هست اما این فروم اینجا کارش اینه که تو یادگیری کمکت کنه
th_running1.gif
البته به ذوق و سلیقه و هوش هم بستگی داره و خیلی چیز های دیگه . فکر می کنم کسی دنبالش بره میتونه این رو هم یاد بگیره ( زمان میبره )
16.gif

کار خیلی قشنگیه :rose:

ممنون لطف داری شما
16.gif

خیلی خشنگ شده
اگه به پینت هم علاقه داری دنبال کن موفق میشی
موفق بباااششیی
i08zxlrlwwcph5xqb4qx.gif

سلام گیلاس جان
فکر میکنم علاقه خاصی داری که ق = خ باشه و ز = س = ش باشه
297.gif
در کل ممنون لطف داری تو فکرش هستم ان شااله که بشه
4lqqtqv.gif

میشه گفت کار نسبتا خوبی شده !
تبریک میگم شلوغ رو خوب در اوردی !

موفق باشی

ممنون
4lqqtqv.gif
بنده هم واسه شما آرزوی موفقیت دارم

explosion

Banned
شلوغ هنوز نیومده شلوغ کردی !
طرح قشنگی شده .
به نظر من اون تاج به جا استفاده نشده و به نظرم بهتره از یک کاراکتر فانتزی استفاده کنی که به اسم شلوغ بیاد .
رنگ بندی هم میتونه قشنگتر باشه راستش زیاد با آبی نارنجی موافق نیستم .
با رنگ ها بازی کن خودت یک ترکیب رنگ جدید پیدا کن ( بعد به اسم خودت ثبت کن ! :cool: )
در مورد نقاشی دیجیتال هم باید بگم اگه واقعا علاقه داشته باشی و قدم به قدم پیش بری در عرض 2-3 ماه میتونی به سطح خوبی برسی که به خودت حسودیت بشه !!! :green:
موفق باشی دوست شلوغ .

آخرین ویرایش:
کار خوبی شده آفرین
فقط زیر گل ها سیاه شده بده می تونی از چیز دیگه استفاده کنی ولی کار زیبایی شده :shock:

PrinceofCs

Well-Known Member
طرح خوبی از آب در اومده و جای خسته نباشید داره به نظرم اون کره زمین رو پر رنگ تر نشون بدی بد نیست

در مورد painting که دوستان گفتن و منم میگم 3 فاکتور داره 1- تمرین 2 - تمرین 3- تمرین و
just Do it

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
قشنگه فقط یه جورای flat شده و جونش کمه
گل های دو طرف هم یه خورده مشکل دارم ، با چند مدل دیگه عوض کن تست کن ببین بهتره نمیشه ؟
اگه یه colorize کلی کنی شاید بهتر بشه ....
موفق و پیروز باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بنظرم منم كار يكمي زيادي شلوغ شده. ضمن اينكه توي ست كردن رنگ زمينه با رنگ متن هم بايد بيشتر وقت بذاري.

ولي طرح قشنگي شده. موفق باشي. :rose:

3pideh

Member
به نظر من اون طرح های دو طرفش خیلی جالبش کرده :rose:

کار شلوغ هم میتونه جالب باشه ، به سلیقه هم مربوطه:wink:
البته که طرحای دو طرف جالبن اما در صورتیکه به جا استفاده شن ، حد اقل میشه گفت رنگ مشکی از کار جداشون کرده و وسط آبی و سفید و نارنجی یکمی تو ذوق میزنه

:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا