هاست لینوکس بسیار ارزان

سلام دوستان و خسته نباشید
من یک سرور اجاره دارم و به دلیل زیاد بودن حجم سرورم و کاری که با آن انجام نمیدم میخوام 10 گیگ رو اختصاص ی بدم به بچه های گل این سایت با قیمت بسیار عالی
1 گیگ با پهنای باند نا محدود فقط سالیانه 50 تومان دوگیگ 90 هزار تومان کسی اگر خواست میتونه با من تماس بگیره 09171131911 ه

اینم سایت خدمه که رو این سرور هست :d

vatanmusic

Well-Known Member
شما میگی میخوام اختصاصی بدم به بچه های گل این سایت
بعد قیمت میزاری جالبه
بعدم قیمتهات در حد معمول هست زیادم ارزون نیست

حالا که اینجور شد بخاطر گل روی مدیر این انجمن سالی 30 هزار تومان ببینم دیگه کسی متلک بهم نمیگه 09171131911 هرکی مشتریه یا علی

دوست عزیز اینجا قسمت معرفی و فروش هاست هست قسمت جوک تو مجید آنلاین پیدا نمیکنید .

سلام البته من کاملا عذر می خوام پست می دم اما یکم خنده دارم هستا! اول میگی بخاطر گل رو ی بچه های مجید آنلاین یعنی خیلی ارزون! اما قیمت های شما در سطح متوسط هستش و فرقی آنچنانی نمی کنه! با این حال خیلی خوبه موفق باشید!!!!

raimand

New Member
5 گیگ هاست لینوکس 20 هزار تومان

سلام دوستان سری به آدرس زیر بزنید و ببینید هاست ارزون یعنی چی...

قیمت های هاست لینوکس واقعا ارزونه

www.evm.ir

sargardon

Banned

سلام دوستان و خسته نباشید
من یک سرور اجاره دارم و به دلیل زیاد بودن حجم سرورم و کاری که با آن انجام نمیدم میخوام 10 گیگ رو اختصاص ی بدم به بچه های گل این سایت با قیمت بسیار عالی
1 گیگ با پهنای باند نا محدود فقط سالیانه 50 تومان دوگیگ 90 هزار تومان کسی اگر خواست میتونه با من تماس بگیره 09171131911 ه

اینم سایت خدمه که رو این سرور هست :d

شما که سایتت دقیقا" روی خود servers24 هست....

sibesorkh.ir
primary name server = ns51.servers24.com
responsible mail addr = servers24.gmail.com

sibesorkh.ir internet address = 83.98.147.11
sibesorkh.ir nameserver = ns51.servers24.com
sibesorkh.ir nameserver = ns52.servers24.com
sibesorkh.ir MX preference = 0, mail exchanger = sibesorkh.ir

ns51.servers24.com internet address = 83.98.147.11
ns52.servers24.com internet address = 83.98.147.12

جناب سرگردون که من با از اقای میر قاسمی سرور دارم و با ایشون کار میکنم .

آخرین ویرایش:

servers24

Member
جناب سرگردون که من با از اقای میر قاسمی سرور دارم و با ایشون کار میکنم .

آقای mehdi.okok از مشتریان ما هستند. استفاده از NS های سرورز24 هم به دلیل عدم داشتن دامین اصلی برای میزبانی NS های شخصی خودشان بوده. در هر صورت ما در این فوروم فعالیتی نداریم و شما نیز لطفاً با نام خودتان اقدام به فروش نمائید.

متشکرم

دوست عزیز آقای میر قاسمی من اسمی از شما نیاوردم که شما اینجوری برخورد میکنید یه نفر گفت سرور های شما روی سرور 24 هست منم گفتم آره نه تبلیغی برای شما کردم نه بدی از شما گفتم من قسمتی از سرور که مال خودم هست رو میفروشم و هر قیمتی هم که میدم به خودم ربط داره و کسایی که میخوان بین دوستان رو به هم بزنند زیاد هستمن . .

servers24

Member
دوست عزیز آقای میر قاسمی من اسمی از شما نیاوردم که شما اینجوری برخورد میکنید یه نفر گفت سرور های شما روی سرور 24 هست منم گفتم آره نه تبلیغی برای شما کردم نه بدی از شما گفتم من قسمتی از سرور که مال خودم هست رو میفروشم و هر قیمتی هم که میدم به خودم ربط داره و کسایی که میخوان بین دوستان رو به هم بزنند زیاد هستمن . .

به هر حال این نکته که سرویس شما بر روی شبکه ما قرار داره از روی مشخصات IP شما که مربوط به یکی از Range های ما میشه کاملاً واضح هست و نیاز به تحقیق و بررسی نداره! شما هم مطابق میل خودتون می تونید اقدام به فروش سرویس هایی که در اختیار دارید بکنید ( مادامی که از ما فقط به عنوان Provider سرویس اصلی خودتون نام ببرید و نه بیشتر! ).

جدیدترین ارسال ها

بالا