هاست شیر از iweb می خوام!

_SaeedGh_

Member
سلام.
کسی از دوستان میتونه پکیج 600 گیگ آی وب رو برای من بگیره.
10 ساله پرداخت میکنم. لطفاً قیمت بدید.
میخوام این تضمین وجود داشته باشه که تا سه روز آینده یا هاست به دستم
برسه و یا بتونم پول رو پس بگیرم. اگه حساب معتبر ندارید ریسک بلوکه شده پول و ... با شماست.
ممنونم.

MJ Rayaneh

Well-Known Member
هیچ وقت این کارو نکن!
تحریمیم شدید! داره بدتر هم میشه! از یه جای دیگه بگیر.

_SaeedGh_

Member
ترجیحاً خرید به نام یه غیر ایرانی انجام بشه.
ممنونم که تذکر دادید اما اگه سرویس دهی به همه ایرانی ها رو قطع کردند از نظر من ایرادی نداره هاست من رو هم ببندند. با بک آپش میرم جای دیگه.

یه سوال دارم ... شما 600 گیگابایت می خوای چی کار ؟
دوم اینکه تا حالا قوانین هاست اشتراکی آی وب رو خوندید ؟
سوم می دونید پشتیبانیش چه قدر افتضاح است ؟

_SaeedGh_

Member
همهء 600 گیگ رو نمیخوام اما گفتند که استثنا هم قائل نمیشند و این کوچیک ترین پکیجشون هست.
نخونده بودم. الان میرم ببینم. ممنونم که گفتید.
برای من بیشتر آپ تایم مهم هست. چون اشتراکیه اگه مشکل عمومی پیش بیاد نیاز به اقدام
از طرف من نیست. خودم هم سعی میکنم مشکلی بوجود نیارم تا نیاز به پشتیبانیشون نداشته باشم.
zend و ... هم نمیخوام.
ممنونم.

sarsabz

Member
برای ای وب بحث تحریم مطرح نیست! چون یه دفتر تو آلمان دارند و هسات شیر شون هم تو کاناداست، مشکلشون با سی پنل هست! لوگین کردن با آی پی ایران و میزبانی دامنه دات ای ار روی سی پنل ریسک بالایی داره! همین هاست پرشین سرویسز که از ای وب هم گرفتند (البته وی پی اس) مجبور شدند از سی پنل برن روی پلسک

mamoolhacker

Active Member
هر چی من می خوام پست ندم انگار نمی شه;)

دل دوستان برام تنگ می شه :دی

بابا جدی گفتم یه نفر هاست شیر کار اونم m-sh جون ما :سوت

وقتی طرف هاست شیر نمیخواد میای :دی
ایندفعه که هاست شیر میخواد نمیای : دی

omid4u

New Member
همهء 600 گیگ رو نمیخوام اما گفتند که استثنا هم قائل نمیشند و این کوچیک ترین پکیجشون هست.
نخونده بودم. الان میرم ببینم. ممنونم که گفتید.
برای من بیشتر آپ تایم مهم هست. چون اشتراکیه اگه مشکل عمومی پیش بیاد نیاز به اقدام
از طرف من نیست. خودم هم سعی میکنم مشکلی بوجود نیارم تا نیاز به پشتیبانیشون نداشته باشم.
zend و ... هم نمیخوام.
ممنونم.

حواستون به محدودیت استفاده از cpu باشه
قبل از خرید حتما قوانین و محدودیت هاشون راخوب مطالعه کن

سلام دوست عزیز و گرامی
دوستان و همکاران ما راست میگن قوانینش فوق العاده بده! و عمل هم می کنن به محض اینکه ببینن سایت سنگینه می بندن من خودم یه شیر از ای وب برای تست یک سایت گرفته بودم فقط 280 تا انلاین یوزر در یک روز داشت ای وب ایمیل زد تا 48 ساعت اینده هاست شما ساسپند میشه!!!!
منم چون می خواستم تست کنم و امارم رو از باکس میگرفتم! برداشتمش اما حولو حوشه 15 روز از سرویسش استفاده کردیم! اما خود به خود انلاین های سایت بالا رفت و اونها بدون ینکه به ما بگن ساسپند کردن!
در مورد پشتیبانی الان ای وب واقعا میشه گفت اف......... شده دیگه مقل قبلا نیست! نگیره بهتره!
در مورد بک اپی هم که گفتی ! سایتی که تست گذاشته بودیم بک آپ گرفته بودیم اما اونا بسته بودن و نمی تونیستیم دنلود کنیم چون حجمشم بالا بود!
با کلی بدبختی و حرف زدن با ادمینشون اخر بک اپ رو گرفتیم اما پوله 1 ساله هم پرید! :d
چرا از همینجا نمی گیری ؟
چرا دور خودت می چرخی!؟
این همه ادم این همه همکار ایرانی توی کار هاستینگ هستن ازشون بگیر!
اما قبل از خرید در موردشون تحقیق کن برو از یوزر هاش که دارن بپرس ایا از سرویس این هاستینگ راضی هستین یا نه!
اگه دوست داشتین ما هم می تونیم بهتون سرویس بدیم با کیفیت خوب و قیمت مناسب!
اما اگه حجم کیلویی می خوای با پهنای باند کیلویی یه سرچ کن گوگل هزار تا سایت واست لیست میشه!!!
اما اگه درست حسابی میخوای برو دنبال شرکت ای هاستینگ!

ادرس سایت شرکت ما هم در امضا هست موفق باشید!

جدیدترین ارسال ها

بالا