koosha system
Member
تک سرور عزیز،نوبت به سوال ما نمی رسه که جواب بدید؟!
قبلا مگه بوده؟
در رابطه با هک شدن سایت هم باید عرض کنم که این سایت یعنی http://www.deltahacking.com روی سرور پرشین وب هاست بود و چون دلتا سایت گل پسر که روی سرور دیگر پرشین وب بود رو هک کرد اونها هم هاست رو بستند و این صفحه را روش انداختند.اين گروه دلتا هكينگ همونه كه توسط پرشين وب هك شده بود؟!
ممنون همکار گرامی ...webmaster با آرزوي موفقيت دوست عزيز يا حق .
بله همون رسالت resalat.ir سابق که وقتی گندش دراومد به اسم پرشین وب شروع به کار کرد.
الآن دامین deltahacking.com دستشون هست و این دامین هیچ ربطی به گروه امنیتی دلتا ندارد.
آدرس رسمی تیم دلتا http://deltasecurity.ir است که هم اکنون روی سرورهای ما هاست شده است.
promis با نگاه داشتن احترام بقيه براي خود احترام قائل باشيد ! دور از انسانيت رفتار نكنيد يا حق .
![]()
![]()
![]()
جالبه من 2 ساله دلتا رو میشناسم تا حالا فقط 2 تا سایت داشته www.deltahacking.net ,,, www.deltahacking.com
حالا که سایتش توسط کامران هک شده میاد اسم خودشو میزاره چی چی دلتا سکیوریتی .....![]()
![]()
![]()
![]()
واییی خدا کلی خندیدم نمیدونستم فرزاد.......انقدر لامر شده .... مثل ایمان امپرور....
عزیزم میخواستم درباره ی این که در جهان تیم 4 رم هست خدمتتون عرض کنم که این بچه بازی یارو اینجا ننویس 2 3 نفر ندونن Zone-h.com چی هست باورشون شه ...![]()
. هیچ ربطی ندهره ربط به سواد داره که متوسفانه فرزاد نداره ... اگه اینجوریه منم روت گروپ زدم 2 بعد از لافت بزرگترین تیم جهانن .. یا سوت هکر دبیان زد ووو... در کل خدمت عزیزان مجید آنلاینی بگم که چون زمان زیادی در تیم های زیادی بودم و با این هکران (لامر) ایرانی به خوبی آشنامم بگم که نخرید به نفتونه .... همین بس یا علی
![]()
![]()
![]()
جالبه من 2 ساله دلتا رو میشناسم تا حالا فقط 2 تا سایت داشته www.deltahacking.net ,,, www.deltahacking.com
حالا که سایتش توسط کامران هک شده میاد اسم خودشو میزاره چی چی دلتا سکیوریتی .....![]()
![]()
![]()
![]()
واییی خدا کلی خندیدم نمیدونستم فرزاد.......انقدر لامر شده .... مثل ایمان امپرور....
عزیزم میخواستم درباره ی این که در جهان تیم 4 رم هست خدمتتون عرض کنم که این بچه بازی یارو اینجا ننویس 2 3 نفر ندونن Zone-h.com چی هست باورشون شه ...![]()
. هیچ ربطی ندهره ربط به سواد داره که متوسفانه فرزاد نداره ... اگه اینجوریه منم روت گروپ زدم 2 بعد از لافت بزرگترین تیم جهانن .. یا سوت هکر دبیان زد ووو... در کل خدمت عزیزان مجید آنلاینی بگم که چون زمان زیادی در تیم های زیادی بودم و با این هکران (لامر) ایرانی به خوبی آشنامم بگم که نخرید به نفتونه .... همین بس یا علی