هاست اینجوری کی میده؟!!!!

webmaster

Member
سلام
نه من دارم سایت را درست می کنم و یک سیستم خودم می نویسم ولی فعلا اینو گذاشتم چون از سایت قبلی خودم بدم می امد
در ضمن
من نگفتم که قبلا روی یک سرور 80$ بودیم
من گفتم یک سرور که با هم گرفتیم و 200$ پول براش می دیم بهتر از یک سروری است که تکی بگیریم ولی 80$ باشه که اصلا به درد نخوره
شاهنامه آخرش خوش است ...

morsoltany

Active Member
دوستان من که سایتم رو سرو mymizban هست تا حالا راضی بودم مشکلم داشتم با سرور ولی پشتیبانی برام حل کرده حتی ساعت 2شب!!!!
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=64492

ما مخلص شما هستیم
وظیفه ما بوده که هر مشکلی باشه هر چیزی پیش بیاد درست کنیم
اگر باز مشکل داشتید بگید . اگر هم از سرور ناراضی بودید اینجا بگید

شریک گلتون با اون قیمتهایی که میده، و پهنای باند نا محدود می خوایید 120 تا سایت رو سرور بندازید!!!؟؟
چندتا به شما می رسه از این 120 تا؟
خرج سرور 200$ (به قول خودتون) از کجا در می یاد؟
در ضمن شریکتون می گفت که سرور رو با یک آمریکایی گرفته،تازه نگرفته،یک آمریکایی که دوستشونه اومده سرور رو داده دست اینها و دارن می فروشن... (چون تو کاره دلاره 5 هزار تومن می فروشه:D)
من نفهمیدم،پس مگا هاست داره دروغ میگه... و اگرم درست بگه و با شما باشه 120 تا سایت می خوایید خرج سرور رو در بیارید؟ اونم با اون قیمت ها؟!
خوب یک مورد دیگه،شما چرا قیمتهاتون با شریکتون فرق داره؟ و پهنای باند نامحدود نمی دید؟

و نکته ی مهم تر اینه:
مشخصاتی که آریان هاستینگ در مورد سرورش داده اینه:
RAM: 4 gig
Processor InformationProcessor #1 Vendor: GenuineIntel
Processor #1 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU3000GHz
Processor #1 speed: 2667.732 MHz
Processor #1 cache size: 512 KB

Processor #2 Vendor: GenuineIntel
Processor #2 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU3000GHz
Processor #2 speed: 2667.732 MHz
Processor #2 cache size: 512 KB

Processor #3 Vendor: GenuineIntel
Processor #3 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3000GHz
Processor #3 speed: 2667.732 MHz
Processor #3 cache size: 512 KB
Processor #4 Vendor: GenuineIntel
Processor #4 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU3000GHz
Processor #4 speed: 2667.732 MHz
Processor #4 cache size: 512 KB
این هم پست خودشون: http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=61685&page=2#13

ولی شما اینو گفتید:
cpu : 3 dual
hard 160 sata
ram 2 gig
کی داره درست میگه؟ سرورتون چرا این طوریه؟ پس رفت داشته یا؟!

ali-msh

Member
بحثی که با مگاهاست و همین آریان هاستینگ شد گفتن که آقا ما دوست داریم به مردم ایران خدمت کنیم پول تو جیبمون زیادی کرده دوست داریم ارزون بفروشیم بعد چی شد پول اینا ته کشید که با هم یک سرور گرفتید ؟

با این قیمتهای آریان 120 تا سایت خرج سرور رو در میاره ؟

morsoltany

Active Member
دوستان عزیز من وقتم را نمی ذارم که مشتری تو نت پیدا کنم و کار اصلی من شرکت های دولتی است .
بیشتر من سایت طراحی می کنم و هاست را هم همراه ان می دم
در مورد اینکه چرا سایت خودم را هنوز طراحی نکردم باید بگم که 10 تا قرار داد بستم که هنوز کارشون مونده
در ضمن من وقتم را با شما تلف نمی کنم که بگم چی هست یا چی نیست می دونم تو اینترنت انقدر اعتبار دارم ( تو سایت های دیگر ) و انقدر تو سیستم دولت ایران اشنا دارم که نیاز به مشتری های دیگه ندارم و تمام خرجم هم در میاد
شما که همتون ادعاتون می شه خودتون چه سروری دارید ؟
این را هم بگم که اگر من هاستی می فروشم به خاطر اینه که الان یکم می خواستم شرکتم تو نت معروف بشه وگرنه نه به پولش نیاز دارم و نه خوشم می اید با شما که فقط دوست دارید مشتری هاست بدزدید صحبت کنم
دوستان از این به بعد خواهش می کنم از شرکت تک میزبان و یا از کوشا سیستم هاست بگیرید چون من حوصله این جور بحث ها را ندارم .
اگر هم تو مجید انلاین یا پی سی ورلد پست می دم ( می تونید این را از بچه های پی سی ورلد بپرسید که قبل از اینکه شرکتی بزنم من چقدر پست می دادم ) به خاطر اینه که دوست دارم چیزی به کسی یاد بدم و اگر چیزی بلد هستم اونو در اختیار دیگران بذارم

شما ها که همتون ادعای معرفتتون می شه می خوام بدونم اگر یک مشتری بیاد بهتون بگه پول هاست ندارم و الان نمی تونم بدم و 6 ماه هم بهتون پول نده ایا بهش هاست می دید ؟
ولی این را می دونم که تا الان من نزدیک 20 تا از هاست هام را مجانی و رفاقتی برای اینکه کار اشخاص راه بیافته دادم و می دونم خدا روزی رسانه
به نظرم شما به جای فضولی و ... برید مشتری را راضی نگه دارید و خدمات خوبی را هم بدید

در ضمن این را هم بگم که تا حالا به جز شرکت یاران تولس ( اقای ادنان سلطانی ) هیچ ادم باهال دیگری تو نت ندیدم و همه به فکر پول و منافع خودشون هستند .

ما فقط بلدیم بگیم که مسلمان هستیم . به قول دکتر شریعتی " من در خارج اسلام دیدم ولی مسلمان ندیدم و در ایران مسلمان دیدم ولی اسلام ندیدم "
شما که خودتون ادعاتون می شه ایا اصلا خودتون سرور هم دارید

من از آقا مجید عذر می خوام که این چیز ها را نوشتم ولی دیگه واقعا خسته شده بودم از این بچه بازی ها . ببخشید اقا مجید ولی بعضی از یوزر های این سایت ارزش ندارن که کسی در سایت کاری کنه .

یا حق

آخرین ویرایش:
در ضمن من وقتم را با شما تلف نمی کنم که بگم چی هست یا چی نیست می دونم تو اینترنت انقدر اعتبار دارم ( تو سایت های دیگر ) و انقدر تو سیستم دولت ایران اشنا دارم که نیاز به مشتری های دیگه ندارم و تمام خرجم هم در میاد
شما مجبور نیستید جواب بدید...
با مشتریهای دولتیتون کار کنید!!!!

شما که همتون ادعاتون می شه خودتون چه سروری دارید ؟
کسی ربط حرف ایشون رو به موضوع فهمید؟
من میگم ایران خودرو ماشینهاش بده... بعد ایران خودرو میگه خودتون چه شرکتی دارید که ایراد می گیرید؟!

این را هم بگم که اگر من هاستی می فروشم به خاطر اینه که الان یکم می خواستم شرکتم تو نت معروف بشه وگرنه نه به پولش نیاز دارم و نه خوشم می اید با شما که فقط دوست دارید مشتری هاست بدزدید صحبت کنم
شما مجبور نیستید جواب بدید... دنبال کسب شهرت باشید!
چون برای من مهم نیست پاسخ شما! مشتری های شما این تاپیک را خواهند دید!
مشتری هاست دزدیدن؟ راست میگید... باید بزاریم شما مردم رو بچاپید.. اگه مشکلی نداشتید که این رو نمی گفتید!

دوستان از این به بعد خواهش می کنم از شرکت تک میزبان و یا از کوشا سیستم هاست بگیرید چون من حوصله این جور بحث ها را ندارم .
بنده هاستینگ ندارم و اگر داشتم هرگز به شما حرفی نمی زدم،نه شما و نه هیچ کسه دیگه...

شما ها که همتون ادعای معرفتتون می شه می خوام بدونم اگر یک مشتری بیاد بهتون بگه پول هاست ندارم و الان نمی تونم بدم و 6 ماه هم بهتون پول نده ایا بهش هاست می دید ؟
ما اصلا چی گفتید و حرف ما چیه که شما اینو میگید؟!!!!!!؟
چه ربطی داره سرور شما و آریان هاستینگ به مرامتون؟
ما اصلا گفتیم کلاه بردارید؟ ما گفتیم دزدید؟ یک سوال کردم و شما این رو جواب میدید؟ یک کمی فکر کنید ببینید گی پرسیده شده

ولی این را می دونم که تا الان من نزدیک 20 تا از هاست هام را مجانی و رفاقتی برای اینکه کار اشخاص راه بیافته دادم و می دونم خدا روزی رسانه
به نظرم شما به جای فضولی و ... برید مشتری را راضی نگه دارید و خدمات خوبی را هم بدید
ربطشو به سوالم نمی فهمم...

در ضمن این را هم بگم که تا حالا به جز شرکت یاران تولس ( اقای ادنان سلطانی ) هیچ ادم باهال دیگری تو نت ندیدم و همه به فکر پول و منافع خودشون هستند .
مرد مومن از فروش شما چه سود یا ضرری به حال من می رشه؟!

ما فقط بلدیم بگیم که مسلمان هستیم . به قول دکتر شریعتی " من در خارج اسلام دیدم ولی مسلمان ندیدم و در ایران مسلمان دیدم ولی اسلام ندیدم "
شما که خودتون ادعاتون می شه ایا اصلا خودتون سرور هم دارید
ببخشید که ازتون سوال کردیم که چرا مشخصاتتون با هم نمی خونه و یکی داره دروغ میگه آقای مسلمان!

من از آقا مجید عذر می خوام که این چیز ها را نوشتم ولی دیگه واقعا خسته شده بودم از این بچه بازی ها . ببخشید اقا مجید ولی بعضی از یوزر های این سایت ارزش ندارن که کسی در سایت کاری کنه .
مجید کاراش خیلی قشنگه و مخصوصا مدیرهایی که تعیین کرده! اونم Oxygen
Oxygen بهت فحش میده.. میگی خودتی... همه پستهاتو پاک میکنه! آره دیگه ما بچه بازی می کنیم!

morsoltany

Active Member
در مورد چاپاندن از مشتری باید بگم که من نه تا الان پولی اضافی تر گرفتم نه کاری کردم که مشتری از من ناراحت بشه
اگر هم ناراضی شده پولش را پس دادم
مشتری های عزیزی که از من هاست گرفتن اگر مشکلی دارن و چیزی است اینجا بگن

آخرین ویرایش:

ali-msh

Member

ای بابا آدم تا حرف میزنه سریع جبهه میگیرن ، اولا اینجا بیشتر وبمستر ها میان تا مشتری ، بعدشم باریکلا به شما که به سیستم دولتی آشنا هستین

جدیدترین ارسال ها

بالا