در ضمن من وقتم را با شما تلف نمی کنم که بگم چی هست یا چی نیست می دونم تو اینترنت انقدر اعتبار دارم ( تو سایت های دیگر ) و انقدر تو سیستم دولت ایران اشنا دارم که نیاز به مشتری های دیگه ندارم و تمام خرجم هم در میاد
شما مجبور نیستید جواب بدید...
با مشتریهای دولتیتون کار کنید!!!!
شما که همتون ادعاتون می شه خودتون چه سروری دارید ؟
کسی ربط حرف ایشون رو به موضوع فهمید؟
من میگم ایران خودرو ماشینهاش بده... بعد ایران خودرو میگه خودتون چه شرکتی دارید که ایراد می گیرید؟!
این را هم بگم که اگر من هاستی می فروشم به خاطر اینه که الان یکم می خواستم شرکتم تو نت معروف بشه وگرنه نه به پولش نیاز دارم و نه خوشم می اید با شما که فقط دوست دارید مشتری هاست بدزدید صحبت کنم
شما مجبور نیستید جواب بدید... دنبال کسب شهرت باشید!
چون برای من مهم نیست پاسخ شما! مشتری های شما این تاپیک را خواهند دید!
مشتری هاست دزدیدن؟ راست میگید... باید بزاریم شما مردم رو بچاپید.. اگه مشکلی نداشتید که این رو نمی گفتید!
دوستان از این به بعد خواهش می کنم از شرکت تک میزبان و یا از کوشا سیستم هاست بگیرید چون من حوصله این جور بحث ها را ندارم .
بنده هاستینگ ندارم و اگر داشتم هرگز به شما حرفی نمی زدم،نه شما و نه هیچ کسه دیگه...
شما ها که همتون ادعای معرفتتون می شه می خوام بدونم اگر یک مشتری بیاد بهتون بگه پول هاست ندارم و الان نمی تونم بدم و 6 ماه هم بهتون پول نده ایا بهش هاست می دید ؟
ما اصلا چی گفتید و حرف ما چیه که شما اینو میگید؟!!!!!!؟
چه ربطی داره سرور شما و آریان هاستینگ به مرامتون؟
ما اصلا گفتیم کلاه بردارید؟ ما گفتیم دزدید؟ یک سوال کردم و شما این رو جواب میدید؟ یک کمی فکر کنید ببینید گی پرسیده شده
ولی این را می دونم که تا الان من نزدیک 20 تا از هاست هام را مجانی و رفاقتی برای اینکه کار اشخاص راه بیافته دادم و می دونم خدا روزی رسانه
به نظرم شما به جای فضولی و ... برید مشتری را راضی نگه دارید و خدمات خوبی را هم بدید
ربطشو به سوالم نمی فهمم...
در ضمن این را هم بگم که تا حالا به جز شرکت یاران تولس ( اقای ادنان سلطانی ) هیچ ادم باهال دیگری تو نت ندیدم و همه به فکر پول و منافع خودشون هستند .
مرد مومن از فروش شما چه سود یا ضرری به حال من می رشه؟!
ما فقط بلدیم بگیم که مسلمان هستیم . به قول دکتر شریعتی " من در خارج اسلام دیدم ولی مسلمان ندیدم و در ایران مسلمان دیدم ولی اسلام ندیدم "
شما که خودتون ادعاتون می شه ایا اصلا خودتون سرور هم دارید
ببخشید که ازتون سوال کردیم که چرا مشخصاتتون با هم نمی خونه و یکی داره دروغ میگه آقای مسلمان!
من از آقا مجید عذر می خوام که این چیز ها را نوشتم ولی دیگه واقعا خسته شده بودم از این بچه بازی ها . ببخشید اقا مجید ولی بعضی از یوزر های این سایت ارزش ندارن که کسی در سایت کاری کنه .
مجید کاراش خیلی قشنگه و مخصوصا مدیرهایی که تعیین کرده! اونم Oxygen
Oxygen بهت فحش میده.. میگی خودتی... همه پستهاتو پاک میکنه! آره دیگه ما بچه بازی می کنیم!