هاست ايران داره حيثيت منو به باد ميده

setareh51

New Member
-
و اما در مورد خانم ابیری : من واقعا از اینکه فکر می کنید کا اینقدر وقت آزاد داریم که به خاطر تماس تلفنی شما داخل کنترل پانلتون وارد بشیم سپس گزینه phpmyadmin رو انتخاب کنید و در اخر کل table ها رو انتخاب کرده سپس drop all کنیم , متاسفام .
ظرف هفته ی گذشته بیش از 6 نفر با بنده تماس داشتند و خودشون رو از طرف سایت شما معرفی کردند و سعی در حل مشکل شما داشتند اخرین تماس همین چند ساعت گذشته از طرف یکی از همکاران بنده بود که سعی در restore کردن بک آپ شما داشت .
بله این وظیه ی ماست که بعد از انتقال سایت شما از یک سرور به سرور دیگه از صحت اطلاعات شما اطمینان حاصل کنیم ولی مطمئن باشید این کار انجام شده! و بنده با شما و نه با هیچکس دیگه دشمنی ندارم که بخوام اطلاعاتش رو پاک کنم.
مشکل سایت شما استفاده بیش ار 60 درصد از resource دیتابیس سرور بوده که طبق لوگ ها روی اون سرور کلیه سایت هایی که بیش از حد مجاز استفاده می کردند suspend شدند و سایت شما هم جزو همون دسته سایت ها بوده. پس از بروز مشکل به خاطر پیگیری های انجام شده از جانب شما سایت موقتا unsuspend شده تا شما مشکل رو برطرف کنید .
در سایت شما فایلی وجود داره بنام .htacess این فایل برای تنظیمات دسترسی به سایت شما تعبیه شده که قبل از باز شدن سایت بررسی میشه . برای suspend کردن سایت این فایل overwrite میشه از اونجایی که phpnuke در ایجاد مجدد این فایل نقص داره بنده با استفاده از بخش مدیریت سایت شما گزینه SEF (search engine freindly) رو غیر فعال کردم و مشکل لینک های سایت شما به این صورت برطرف شد.
این اولین و اخرین باری بود که من وارد کنرل پانل هاست و سایت شما شدم و دیگه بعد از اون هیچ گونه تغییری روی سایت شما صورت نگرفته و پس از انتقال هم کامل سایت کار می کرده و توسط خودم بررسی شده تمام قسمت هاش.
حالا نمی دونم برای چی فکر می کنید بنده یا همکارانم سعی در تخریب اطلاعات سایت شما داشتیم .
-
تمام مواردی که در بالا مطرح شد فقط برای روشن کردن ذهن دوستان دیگه بود. به طور کلی بنده اصلا تمایل ندارم روی این جور موضوع ها بیش از این وقت بگذارم و در این بحث هم به خاطر احترامی که به سایت مجید انلاین دارم شرکت کردم .هدف ارائه اطلاعات صحیح از موارد مطرح شده هست که امیدوارم به خوبی این اطلاعات در اختیار این فروم قرار گرفته شده باشه .
-

بله من کاملا در جریانم که وقت ندارید چرا که اگر داشتید بیشتر به سرویسهای مشتریانتون توجه میکردید و اطلاعات بعضی از سایتها این چنین از دست نمیرفت.

از بعد از suspend شدن سایت من دیگه روی آسایش رو ندیدم .تا پاک شدن دیتا بیس.واقعا که معلومه همه چی سر جاش بوده !!!!پس من حتما آدم شیرین عقلی هستم که زحمت 6 ماهه خودم و سایتو 1000 یوزرم رو پاک کردم.

جالب اینه که هیچ کدوم از بک آپهای ماه گذشته که از سی پنل گرفته شده و مربوط به سایت منه دیتابیس نداره.پس شما سرورتون از ابتدا مشکل داشته. واین رو نگفتید یعنی هنگام بک آپ گرفتن مشتری اطلاعات دیتابیس درست انتقال پیدا نمیکرده.
حتما وظیفه مشتری بوده که اینم چک کنه؟؟نداشتن بک آپهای بدون دیتابیس خود شما هم گواه این ادعاست.
در رابطه با اینکه چند نفر برای پیگیری کار من زنگ زدند اینه که من در شان خود نمی بینم با شخصی که طرز برخورد با یک خانم رو نمیدونه مجددا همکلام بشم.

شما که استادید ومیدونستید سایتهای نیوک ری سورس بالا دارند .چرابه عنوان مدیر هاست سرور رو تا مرز انفجار پر کردید.

car20

Member
بنده واقعا به این تلاش شما در ارسال این پست ها افرین میگم چون کار دشواری بوده با توجه به شناختی که از جناب عالی پیدا کردم خیلی کار دشواری بوده که چنین موادبانه موارد بالا را ذکر کردید .
-
از بابت مودبانه بودن مطالبی که در بالا خدمت دوستان ارائه کردم گفتید و نوشتید که از من چنین مودبانه صحبت کردنی را ندیده اید و دوباره برگشتید سره خونه ی اول اتان که ... بگذریم شما درست می فرمائید من بی ادبم اما دوستان بهتره به اولین برخورد نوشتاری من و شما نگاهی بیاندازند و بگویند که کدام یک مودبیم . این هم لینک از سایت خودتان :
http://forums.hostiran.net/showthread.php?t=75

ای کاش سیستم تلفنی قابلیت ضبط صدای مشتری رو داشت تا حداقل خودتون یکبار به تماسی که گرفتید گوش می کردید.
ای کاش این مورد واقعا به وقوع می پوست تا همگان بدانند که تنها نقطه ی اتکای شما هم به اون شدت که پیراهن عثمان شود نبوده .
دوست عزیز شما که در دنیای سایبر دارید کار فرهنگی می کنید این روزا زمان قشون کشی و خط و نشون کشیدن و رجز خوندن نیست.
دوست من , من برای گرفتن حقوق از دست رفته ی خود احتیاجی به قشون کشی و این جور چیز ها ندارم و نخواهم داشت و خدمت جنابعالی هم گفتم که اگر در تهران بودم حتما خدمت شما می رسیدم فکرنمی کنم این جمله ی من به معنای قشون کشی و این چیز ها باشه .
به جنابعالی قبلا توصیه هایی کردم این یکی رو هم از من داشته باش که در لفافه سخن گفتن زیبنده ی مرد نیست
مرد باش و به اشتباهت معترف شو , در این حالت کمی هم از عذاب وجدانت کمتر می شه .
در مورد ادب و نزاکت من هم می توانید در این فروم یا فروم مامبولرن , ایران یاد , و یا موویبل تایپ فارسی جستجو کنید تا بیشتر با لحن مودبانه ی من آشا بشید علی رغم اینکه در فروم خودتان هم تاپیکی که گویای ادب و نزاکت من یا شما باشد وجود دارد .
لطفا آن تاپیک را حذف نکنید , چون در این صورت این لینک هایی که اینجا دادم داون می شه . بدرود

اشکال از خودتون هم هست که پشتیبان نداشتید...من 2 هفته یک بار روی کامپیوتر خودم backup میگیرم....البته کنترل پنل direct admin هست که 60-70مگ دیتابیس منو میکنه 6-7 مگ

AnzalHost

New Member
با همه این موارد باید مشکلات مشتری رو پیگیری کرد و حق رو به مشتری داد

kambiz-g

Member
از بابت مودبانه بودن مطالبی که در بالا خدمت دوستان ارائه کردم گفتید و نوشتید که از من چنین مودبانه صحبت کردنی را ندیده اید و دوباره برگشتید سره خونه ی اول اتان که ... بگذریم شما درست می فرمائید من بی ادبم اما دوستان بهتره به اولین برخورد نوشتاری من و شما نگاهی بیاندازند و بگویند که کدام یک مودبیم . این هم لینک از سایت خودتان :

هر دوتاتون مودب بوديد من كه چيزي نديدم:cool:

car20

Member
ديتابيس بي ديتابيس

جالب اینه که هیچ کدوم از بک آپهای ماه گذشته که از سی پنل گرفته شده و مربوط به سایت منه دیتابیس نداره.پس شما سرورتون از ابتدا مشکل داشته. واین رو نگفتید یعنی هنگام بک آپ گرفتن مشتری اطلاعات دیتابیس درست انتقال پیدا نمیکرده.
حتما وظیفه مشتری بوده که اینم چک کنه؟؟نداشتن بک آپهای بدون دیتابیس خود شما هم گواه این ادعاست.
.
راستش مثل اينكه يكجورايي اين بلا سره من هم آمده ، فايلي كه به عنوان بكاپ به من دادند را وقتي باز مي كنم تعدادي فولدر توش هست كه يكي از آنها mysql است ولي وقتي داخلش را باز مي كنم تعدادي فايل اس كيو ال يا همون ديتابيس هايم وجود داره كه خوب البته پر از خالي است و هيچي توش نيست . فايل هاي صفر كيلويي .
حالا سوال من اين است كه : آيا فايل ها در مسير ديگري ذخيره مي شوند يا بايد اين فايل را جور ديگري استفاده كنم ؟ يا كلا بلايي كه سر setareh51 عزيز آمده ، سر من هم آمده ؟
--------------------------------------------------------------
خوشبختانه ديتا بيس هاي من در لينك جديدي كه از طرف شركت هاست ايران ارائه شد سالم و بي نقص هستند لذا بر خود لازم دونستم اين تاپيك را ويرايش كنم . با تشكر از راهنمايي دوستان

آخرین ویرایش:
بک اپ سلام باید مثل تصاویر زیر باشه
1.JPG

2.JPG

آخرین ویرایش:

setareh51

New Member
من هم به یمن وبرکت وجود مبارک سروری چون هاست ایران دات نت حتی بک آپهای یک ماه و دو ماه فبلی هم که از سی پنل گرفتم فاقد دیتابیس میباشد وفایلها صفر کیلو بایتی هستند. این سرور در انتقال دیتابیسها مشکل داشته.
دقیقا همون مشکلی که برای آقای car20 پیش آمده.

اون ادعایی هم که در چند پست پیش آقای اسماعیلیان داشتند مبنی براینکه اطلاعات سایت منو به هاستینگ جدید انتقال دادن کاملا بی اساس بود.چون هاستینگ جدید به من گفتن مسئول هاست ایران اعلام کرده من بکآپی که دیتا بیس داشته باشه از سایت ایشون ندارم.

greensat

Member
setareh51 من هنوز هم خدمتتون عرض میکنم که دیتابیس رو خودتون پاک کردید ولی در مورد اقای car20 کافی بهجای پست دادن در فروم یکبار به بخش پشتیبانی ایمیل می زدند تا بک آپشون مجدد از دیتابیس خدمتشون ارایه کنیم . الان هم برای ایشون لینک بک اپ بانکشون رو پبام شخصی میگذارم.

car20

Member
ديتابيس هام سالم هستند

ولی در مورد اقای car20 کافی بهجای پست دادن در فروم یکبار به بخش پشتیبانی ایمیل می زدند تا بک آپشون مجدد از دیتابیس خدمتشون ارایه کنیم . .
راستش با اوضاعي كه پيش آمده بود فكر نمي كردم جوابمو بدين ، اما

الان هم برای ایشون لینک بک اپ بانکشون رو پبام شخصی میگذارم .

جناب اسماعيليان بسيار ممنون و بدرود

setareh51

New Member
setareh51 من هنوز هم خدمتتون عرض میکنم که دیتابیس رو خودتون پاک کردید ولی در مورد اقای car20 کافی بهجای پست دادن در فروم یکبار به بخش پشتیبانی ایمیل می زدند تا بک آپشون مجدد از دیتابیس خدمتشون ارایه کنیم . الان هم برای ایشون لینک بک اپ بانکشون رو پبام شخصی میگذارم.

دیگه با عنوان کردن ابن مطلب که من خودم دیتا بیس و پاک کردم فقط مضحکه خوانندگان این تاپیک شدید باید به کرامات قبلیتون
وقاحت رو هم اضافه کرد.جدا که شرم آوره.شما که گفتید من دیتابیس شمارو و به همکارم تحویل دادم
واقعا متوجه هستید هرچی که میگید در پستهای بعدیتون نفی میکنید

یه جو مردانگی هم خوب چیزیه والله

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا