چق
سلام،
هر شرکتی در مورد اطلاعات ، ایمیل و هر چیزی که مربوط به کاربرش میشه موظفه که ازشون حفاظت کنه و به کسی ارائه نده ، وقتی آقای شهریار سلطانی ( car20 ) در مورد شرکتی که ازشون سرویس میگیرند اینجوری جلوی دیگران صحبت میکنند طبیعتا ما هم میتونیم ایمیل هایی که از ایشون در تیکت سیستممون داریم اینجا ارائه بدیم و از خودمون دفاع کنیم.
یوزر setareh51 که برای 1 پست که بتونه به هاست ایران توحین کنه رفته یک یوزر ساخته هم کمال تشکر رو دارم
eth0
من چه یه پست داشته باشم. چه 100 پست تفاوتی نداره.مهم اینه که من باید بیوجدانی این آدم رو به گوش همه برسونم.
شما چقدر گرفتی با این حرفا روی گند ایشون رو بپوشونی.چون ظاهرا شما هم دوتا پست داری و یوزر جدیدی.لطف کن بجای اینکه یه همچین صحبت بی منطقی رو پیش بکشی
و دفاع بی جا کنی.به سوال من جواب بده که کدوم سرویس هاستینگ معتبربدون اطلاع قبلی و دادن فرصت سایتی رو suspend میکنه.آقای اسماعیلیا ن باسایت بنده در نهایت بی خبری همچین کاری کرد.
توخونم نشسته بودم و بیخبر از همه جا این ایمیل رو دریافت کردم.
Date: Wed, 02 May 2007 15:06:06 +0330
From: "Hostiran Networks" <
[email protected]> Add to Address Book Add Mobile Alert
To: hdhsrkhan
Subject: kingsrk.com
sitetoon be elate resource besyar balaye mysql suspend shod.
fek mikonam moshkel az noskheye php nuketoon bashe.... chon az kole
servere 50% e recource be site shoma ekhtesas dade shode va in ghyere
ghabele control e , agar betoonid moshkele ba upgarde kardan be
noskhhaye EVO nuke va ... hal konid
اول شما به ملت باید بگید یا علاج واقعه قبل از وقوع کنید.چرا نمیگید برای گرفتن پول بیشتر از مردم سرور دیگه جای نفس کشیدن نداشت.گفتید ده بیست سی چهل بندازم .به قول خودتون هم که ظاهرا سایتشون مهم نیست . پس هم فاله و هم تماشا.دقیقا بعد ازاین حرکت متهورانه ایشون کل سیستم نیوک من بهم ریخت.وبعدشم کلی ماجرای دیگه رو به وجود آوردن که لازم باشه اینجا همه رو موبه مو توضیح میدم تا بی ادبیهاشون و مرحله آخر پاک شدن دیتابیس سایت من با 1000 نفر یوزر.چرا چون یه خانم بودم وفکر کرد که نمیتونم از حقم دفاع کنم
بعدم وقتی بهشون اعتراض کردم.گفتند شما 50 مگ فضا داریددر حالیکه بنده 400 مگ فضا داشتم وتنها 57 مگ از فضای موجود رو استفاده کرده بودم.وهرگز از پهنای باند هم به اون اندازه که حقم بود استفاده نمیکردم.
خیلی جالبه مدیریت هاست ایران دات نت نمیدونستن من حتی چقدر فضا دارم.ایشون حتی به سیستم نیوک هم آشنایی ندارندچرا که خودشون عنوان کردندمن اصلا از صحبتهای شما سر در نمیارم تازه اگه وقت کنم باید یه نیوک روی لوکالم نصب کنم
تا سر در بیارم و از قضا سایت من آزمایشگاه خوبی شد برای مانورهای ایشون.