هاست ايران داره حيثيت منو به باد ميده

car20

Member
سلام
دوستان لطف کنند نظرشون را در رابطه با هاست ایران بفرمائند , امروز به خاطر یک اشتباه از طرف اونها کم مونده بود آبرویم به باد بره , فقط به خاطر یک تشابه اسمی که بین car20 و kar20 بود , من که فکرنمی کنم این دلیل قابل توجیح باشه شما چطور ؟ به هر حال موندم از این هاستینگ خداحافظی کنم یا بمونم , اگر هاست خوبی هم سراغ دارید لطفا بفرمائید .ممنون

آخرین ویرایش:
سلام !
لطفا كلماتي كه باعث فيلترينگ مي شوند رو حذف كنيد ، اصلا جاي اين تاپيك ايجاست ؟

vatanmusic

Well-Known Member
من كه اصلا از هاست ايران خوشم نمياد
در ضمن الان سايت خودتون بدون هيچ مشكلي باز ميشه

car20

Member
سلام اگر در محلی بدی تاپیک زدم منو ببخشید از مدیران خواهش میکنم این تاپیک را به بخش درست انتقال دهند .

آخرین ویرایش:

car20

Member
هاست ايران و

سلام
در خوب بودن هات ایران که شک نکن! Hostiran.net اگه بهترین نباشه یکی از بهترین ها هست!
ببخشيد كي اينو گفته كه هاست ايران بهترينه ، به مدت سه ساعت سايت شخصي منو بردند روي يك سايت مستهجن فقط با اين توجيح كه تشابه اسمي بوده بعد هم به دليل كشينگ محل كارم حتي بعد از گذشت يكروز هنوز سايت kar20.com لود مي شد به همين خاطر امروز سايتم رو در شركت فيلتر كردندو الان در حال حاظر سايتم بسته شده است و در بيرون هم از دوستان خارج از محل كارم شنيدم كه هاست ايران سايتم را به حالت معلق در آورده . طي تماسي هم كه با هاشون داشتم خيلي راحت به جاي اينكه عذر خواهي كنند و به اشتباهشون معترف باشند به من مي گه هر غلطي مي خواهي بكن . خوب البته من خدمت اين آقاي فرشاد اسماعيليان هم گفتم كه دارم براشون و به همين زودي ها كه پام به تهران برسه خدمت ايشون و دارو دستش خواهم رسيد .
خود ايشون هم به گند كار بودن و اخلاق بد و اينجور چيزها در وبلاگش اعتراف كرده اين هم عكسش
view.php

فعلا بدرود

آخرین ویرایش:

mamoolhacker

Active Member
هاست ايران فقط اسم در كرده همين دامينشم گول زنندست
خواستي ترانسفر كني ما هم ميتونيم ميزبانيت كنيم .

با برخوردهایی که ازشون داشتم باید اینها رو بگم:
از نظر سخت افزاری و کیفیت کارشون خیلی خوبه.ولی از نظر رفتاری و اخلاقی و برخورد با مشتری خیلی ضعیفن. اگر باهاشون کار کنید،انتظار نداشته باشید که بهتون فحش ندن! ! !

car20

Member
راستش سايت من را چند ساعتي ميشه كه بستند ، و به حالت تعليق در آوردند، به همين خاطر بنده به سايت و در راس اون به سي پنلم دسترسي ندارم ، الان هم كه به خاطر كاري كه با من كردند در شركت محل كارم سايت شخصي منو فيلتر كردند ، به خدا باورتون نميشه چه آبرو ريزي شد امروز صبح ،
شايد ندونيد ولي در يك شركتي بزرگي كه كل كارخانه با شبكه به همديگر متصلند كافيه يك خبري بپيچه اونوقت توسط ايميل كل كارخانه در عرض ايكي ثانيه مطلع مي شوند ، بلايي كه امروز بر سرم اومد از زلزله ي 10 ريشتري هم بدتر بود .
در هرحال يكي از دوستان وساطت كرده و قرار است سايت را به نشاني من ايميل كنند و پول باقي مدت اعتبار را هم به حسابم واريز كنند البته از گفتن تا عمل كردن خيلي راه هست كه من منتظرم تا ببينم چي پيش مي آيد .

car20

Member
از نظر سخت افزاری و کیفیت کارشون خیلی خوبه.ولی از نظر رفتاری و اخلاقی و برخورد با مشتری خیلی ضعیفن. اگر باهاشون کار کنید،انتظار نداشته باشید که بهتون فحش ندن! ! !
اما در عصر ارتباطات اين برخورد و مشتري مداري است كه حرف اول رو مي زنه سخت افزار خوب رو بايد بگذاري در كوزه ، حالا امروز نه فردا نه ولي يك روز ي مي رسه كه همه چيز رو به خاطر اخلاق بد از دست مي دي

reza_pa48

Active Member
سلام
منم دارم از هاست ایران استفاده می کنم نظرمو درباره اش می گم.
از نظر سخت افزاری و... که همینطور که یکی تاز دوستان گفتن خوبه.
ولی وای به روزی که بخوای یه انتقادی بهشون بکنی. اونموقع هست که دهنشون باز می شه.
ولی من فعلا رو هاست ایرانم. آخه چند جای دیگه هم تست کردم فعلا با این می شه ساخت

Master ITX

Well-Known Member
خود ادمین رو اینجا دعوت کنید و ازش بازخواست کنید این خیلی بهتره تا اینکه 500 تا پست بزنید آخرش هم به هیجا نرسه

Master ITX

Well-Known Member
ولی فکر نکنم که بیاد چون باید بازخواست بشه که با عقل جور در نمیاد که بیاد جواب بده چون کمتر کسی مسسولیت قبول میکنه 99 درصد وقت ها از زیرش فرار میکنند

setareh51

New Member
hostiran.net افتضاح ترین و بی مسئولیت ترین سرویس هاستینگ

در سیستم هاستینگ شارلاتان تر و بیوجدان تر از فرشاد اسماعیلیان پیدا نمیکنید.بعد از افتضاحی که برای آقایcar20 به وجود آوردند دیتا بیس چند تا سایت رو هم از بین بردند و پاک کردند.که یکیش من هستم.علاوه بر اینکه هیچ جواب قانع کننده ای ندارند.بی تربیت و طلب کار هم هستند.

بدونید هرکس هاست ایران دات نت رو انتخاب کنه. هیچ تضمینی برای اطلاعات سایتش وجود نداره.یعنی پشتیبانی و مشتری مداری صفر.امروز نوبت ماها بود فردا نوبت شماهاست.

hostiran.net فقط یه طبل تو خالیه.

آخرین ویرایش:

eth0

New Member
از طرف هاست ایران ...

سلام،

هر شرکتی در مورد اطلاعات ، ایمیل و هر چیزی که مربوط به کاربرش میشه موظفه که ازشون حفاظت کنه و به کسی ارائه نده ، وقتی آقای شهریار سلطانی ( car20 ) در مورد شرکتی که ازشون سرویس میگیرند اینجوری جلوی دیگران صحبت میکنند طبیعتا ما هم میتونیم ایمیل هایی که از ایشون در تیکت سیستممون داریم اینجا ارائه بدیم و از خودمون دفاع کنیم.

مشکل مربوط میشه به یک غلط املایی kar20 به جای car20 که ایشون ساعت 14:57 دقیقه این موضوع رو اطلاع دادن و ساعت 15:27 حل شده ، دقیقا نیم ساعت! تیکت مربوط ضمیمه شده. میتونید بخونید.

جایی هم گفته بودن:

1) به ایشون توحین شده ، حالا عکس ضمیمه شده میتونه این موضوع رو روشن کنه.
2)
خود ايشون هم به گند كار بودن و اخلاق بد و اينجور چيزها در وبلاگش اعتراف كرده اين هم عكسش
view.php

فعلا بدرود

فکر کنم فقط آدم های روانی از خودشون تعریف کنند! یک آدم نرمال و سالم قضاوت رو به عهده دیگران میذاره و ....

3) در مورد بازپرداخت پول ، در سیستم ما فقط در شرایطی که مشکل از طرف ما پیش اومده باشه این امر امکان پذیره که در این مورد هم صدق می کنه ، حالا چه غلط املایی چه ... دیگه ربطی به دوست آشنا و ... نداره که بخوان واسطه بشن ....

از کسایی هم که از موقعیت استفاده کردن و پیشنهاد اسپانسری دادن به ایشون هم تشکر میشه :D

یوزر setareh51 که برای 1 پست که بتونه به هاست ایران توحین کنه رفته یک یوزر ساخته هم کمال تشکر رو دارم :lol:

پیوست ها

• car20.jpg
    car20.jpg
    351.4 کیلوبایت · بازدیدها: 34

roya_sr

New Member
واقعا كه
من فكر كردم فقط سايت ما دچار مشكل شده
حالا نگو اين هاست ايران خرابكاري هاي ديگري هم بلده و رو نميكنه
الان دو هفته ميشه كه سايت من هم بسته شده يعني زحمت كشيدن
تمام مطالب سايت من رو پاك كردن
وقتي هم كه جوياي علت شدم خيلي محترمانه خودشون رو بي تقصير اعلام كردن
و در پيگيريهاي بعدي هم تلفن رو تقي زمين گذاشتند
در ضمن اظهار داشتند كه:
(حالا سايت شما كه چيز مهمي نداشت )
اخه يكي نيست به اين مردك اسماعيليان بگه اخه مگه تو بايد تصميم بگيري كه چي مهمه يا چي مهم نيست ؟
خلاصه جواب دادنشون هم از همين پست قبلي مشخصه كه چه جوريه!!!!!
من به هركس كه در هاست ايران دات نت فضايي داره توصيه ميكنم كه سايتش رو به يك جاي ديگه منتقل كنه
تا اطلاعاتش و زحماتش از بين نره.
به هر كس هم كه ميخواد سايتي رو افتتاح كنه توصيه ميكنم كه به هيچ وجه سراغ اين هاست نره
اين افراد نه اطلاعات كافي در اين زمينه دارند نه وجدان كاري

جدیدترین ارسال ها

بالا